- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Top cat #47375 üzenetére
A T490 matt kijelzős, nem ezzel van a gond. Az is tükröződik, nem annyira mint a fényes, de tükröződik. A fényerő és a kijelző minősége viszont gatya. Hamvába holt projekt ez, én biztos nem csinálnék közröhej tárgyát magamból azért, hogy a szomszédok szeme láttára ilyen cuccal az udvaron dolgozhassak a laptopon.
-
-
McJoker
tag
válasz
Top cat #47340 üzenetére
Egy kicsit nekem is gyanús volt ez a ddr3l, de annyira nem vágom. Nem integrált benne a ram az biztos, egy hely van benne ahonnan ki tudod venni a modult és másikat tenni bele, legalábbis a gazda ezt mondta, de lehet inkább megnézem majd.
Én is mondtam neki, hogy lehet érdemesebb lenne egy kicsit újabb gépet venni inkább, de ragaszkodna még hozzá... -
-
-
-
abdulka1
őstag
válasz
Top cat #41298 üzenetére
Az biztos, hogy SATA, mert már cseréltem benne HDD-t, de a hölgyemény azt állítja, hogy nem talál olvasható típusszámot.
Mindegy akkor egyenlőre majd be kell érnie az SSD-vel.Na ilyenkor utálok vidéken lakni, mikor semmi nincs elérhető távolságon belül, mindent rendelgetni kell
-
-
TomiLi
addikt
válasz
Top cat #39813 üzenetére
Hát ennek már fakereszt... Ezen már nem segít Norbi sem...
Most már tudom mi volt az a fura zaj a szobában.... Magára volt hagyva, bekapcsolva, töltőn a gép, nem is figyeltünk rá, majd egyszercsak egy csattanás. Akkor nem tudtam mi az, panelben meg a fura hangok nem szokatlanok, nem foglalkoztam vele.... Később mutatja feleségem, hogy furán néz ki a gép... -
rostiron
őstag
válasz
Top cat #39690 üzenetére
De. Letöröltem az Avastot, utána bedugtam egy sony pendrive -t , az eszközkezelőben megint ismeretlen eszköz ... de illesztőprogram frissités az ismeretlen eszközre és jó lett.
Utána egy kingstone pent próbáltam ugyan az ismeretlen eszköz... frissités és ok.
Nincs több pendrive itthon, de miért kell frissiteni mindegyiknél. Most ez a kettő fajtával jó, de ha egy harmadik tipus kerül bele, megint ezt kell játszani.
Mit csináljak ? Mi lehet még a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest