-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G510 laptop Intel HD4600-al és egy AMD Radeon R7 M265-el ellátva. Intel Quick Sync technológiával szeretnék felvenni gameplay videót, ám nem sikerül. OBS-t használnék, de van MSI Afterburner is feltelepítve. Utánnaolvasgattam a témának, OBS/MSI/Intel fórumok/Youtube, tehát mindenhol. Az OBS-t az AMD futtatja, a hozzá tartozó QSVHelper.exe-hez az Intel HD-t párosítottam, így nem dob errort az OBS és a felvétel is elindul, de csak hangot vesz fel a játékból fekete képpel együtt. Amikor a játékot az Intel HD-val futtatom az AMD helyett, az MSI Afterburnerrel sikerült Intel Quick Sync opcióval .mkv-ba felvennem, az OBS megint nem vett fel képet, csak hangot. Ez eddig oké is, mert akkor azt mondom, hogy MSI-vel veszem fel, de ehhez a kis teljesítményű videókártyával kell futtatnom a játékot, ami pedig nem viszi el rendesen.
Találtam olyan leírást is, miszerint asztalon jobb klikk, képernyőfelbontás, hozzáadunk egy 2. kijelzőt, amit az Intel HD-hoz rendelünk hozzá, majd az 1. kijelzőt kiterjesztjük erre, de így sem sikerült más eredményt elérnem.
Valaki tud rá esetleg megoldást?
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Lenovo G510-es laptopot, de nem tudok WiFi-t telepíteni rá.
Az eszközkezelőben ott volt felkiáltójellel, hogy ismeretlen eszköz, az azonosítója ACPI\VPC2004. Googleben rákeresve millió meg egy embernek van ezzel baja, hogy nincsen wifi a gépen telepítés után, megoldásnak a Lenovo Energy Managementet írták, letölötöttem netről és feltelepítettem a wifi drivert, aminek a neve csak egyszerűen Lenovo_Wireless_Driver. Újraindítások és próbálkozások sorozata után sem tudok Wifit varázsolni a notimra, és már ötletem sincsen. Valaki, aki ért hozzá, segítsen! -
RG4L
őstag
válasz
Dell XPS #13239 üzenetére
A hozzászólásom alján van a nagyítható kép, mégegyszer linkelem
-
RG4L
őstag
válasz
Dell XPS #13235 üzenetére
szerk: nagy méret
-
RG4L
őstag
válasz
IstvánLászló #13228 üzenetére
Gondoltam rá, de nem tudom ez mennyire lenne megoldás hosszú/hosszabb távon.
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
A minap darabokra szedtem Lenovo notimat, újrapasztázni a procit és a vidikártyát, ám elpancserkodtam a szétszedést.
A képen piros nyíllal jelölt és bekarikázott kis pöcök letört az egyik oldalon, így a hozzá kapcsolódó fekete kis alaktrész nem marad helyén, a szalagkábelt be tudom dugni, így be is veszi a billentyűket, ha lenyomom őket, de kicsúszik a kábel azonnal...
Rendbe lehet ezt hozni valahogy, sz.gépes szervízben ezt meg tudják csinálni vagy van rá valami maszek? -
RG4L
őstag
Adott egy HP noti ami megadta magát. Bekapcsolásnál a caps lock lámpácskája kb. 3 másodpercenként felvillan, a gép nem kapcsol be. Ez milyen hibát jelenthet?
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Lenovo G580-as notit, fel is telepítettem a szükséges drivereket a telepítő lemezről. A kérdésem az lenne, hogy a Lenovo notiknak van-e olyan drivere, ami a funkciógombokat kezeli, tehát ha ki-be kapcsolom a touchpadot vagy a hangot le-fel veszem, az a kijelzőn megjelenik. Ha van, akkor mi ennek a neve, esetleg link? Előre is köszi
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
Holnap jön meg az új gépem melyen nincsen OP Rendszer. Win 7-et akarok tenni rá. A mostani notimhoz van eredeti Win 7 home premium kód. A kérdésem az, hogy ezzel a kóddal tudom-e majd aktiválni a másik gépen is a win 7-et, avagy visszadobja a rendszer mert már egy másik gépen ugyanezzel a kóddal aktiválva van win 7?
-
RG4L
őstag
Intel B960 és B980 procik között mekkora a különbség? Esetleg valaki tudna linkelni egy megbízható táblázatos kimutatást a processzorok teljesítményéről?
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni az AMD Radeon HD6310 videókártyám driverét, találtam is új verziókat, de nem tudom melyiket kéne letölteni, melyik a legfrisebb stb.
Tud valaki segíteni, esetleg linkelni egy letöltést is hozzá? -
RG4L
őstag
Ebben a topicban szabad nem notebookkal kapcsolatban, de számítógépes hibát írni, melyre megoldást keresek?
-
RG4L
őstag
A kérdésem az lenne, hogy mennyivel fut gyorsabban egy gép Linux oprendszerrel mint Win 7-tel?
Illetve, hogy van-e valami olyan különbség a két oprendszer között, hogy pl. egyes játékok nem futnak Linuxon, vagy szó sincs ilyenről? -
RG4L
őstag
Adott egy HP Compaq CQ56-160SH noti, ami alaplaphibás.
Mennyiért lehetne szerezni bele új alaplapot illetve valaki tudna-e linkelni egy oldalt/webshopot ehhez kapcsolódóan? Vagy kuka a gép? Ezalatt azt értem, hogy nem éri meg anyagilag új alaplapot venni hozzá.
-
RG4L
őstag
Victoryus, Rivaul: köszi az "építő" jellegű hozzászólásokat, leteszek róla
-
RG4L
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mekkora a különbség az alábbi két videókártya között, melyik jobb stb... Én nem igazán értek hozzá.
AMD Radeon HD 6650M
Intel® HD Graphics 3000 -
RG4L
őstag
válasz
Sub-ZeRo #3129 üzenetére
Ő lenne a kiválasztott, sötétbarnának írják, de nem tudom milyen.
-
RG4L
őstag
válasz
gameresboy #3124 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Lenovo G580-as modellt, a kérdésem csak annyi, hogy mennyire karcolódik a "kasztni' illetve hogy milyen anyagból van? Strapabíró-e avagy kevésbé...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged