- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
-
KubanitoS
veterán
Nem hinném, hogy más oka lenne a dolognak. Extrém esetben a hűtőventilátort kell cserélni, de ez csak okoskodás. A gépek úgy vannak tervezve, hogy fizikálisan le tudják hűteni a hőt, szóval nem igazán lehet más a probléma.
De egy szakember egyből látni fogja mi a helyzet.
Édesapám laptopját (jó tíz évvel ezelőtt) szétszedtem, mert folyamatosan a zúgó ventikre panaszkodott. Olyan szinten felgyülemlett a gépben a por, hogy a hűtőkivezetésről kézzel le tudtam szedni a durván fél centi vastag, extrém szilárd porréteget.
Ha szerencséd van, te is láthatsz ilyen csoldát.
-
valkesz93
csendes tag
Hali, Igen az a gond, h meg kisetosok miatt lett rajta jelszo es elfejtettem
Hofy szedjem ki a jelszot ha ahhoz is jelszo kell?
Nincs sajna olyan laptop. Nekem mar annyira nem fontos a lapos azert is bontottam meg ilyen batran, h hardveres megoldast talaljak, de sajna nem sikerult.
Manualt elolvastam semilyen utalasunk sincs bios reset-re.Valami mas otlet?
-
Studiossrác
aktív tag
Igen, terhelés mellett esik (de lehet már csak esett??) vissza.
Piszkálgattam az energiagazdálkodási beállításokat, és most 20 perce maxon pörög a cpu (terhelés mellett). Ilyen az elmúlt héten még nem volt, úgyhogy lehet sikerült megoldanom a problémát. A processzor energiagazdálkodását állítottam 100%-ra (mind a minimálist, mint pedig a maximálist). Aida stressz teszt alatt sem esett vissza az órajel (5 percig futott a dolog), igaz akkor 85-90 fok között izzott a cpu. Ez normális?
-
SP4C3
veterán
Ahogy mindenki másnak.
---------------------------------
(#29085) d@vee2C/4T azaz 2 mag 4 szálon. Vannak ilyen paraszt emberek, "virtuálisan négymagos" f@szsággal...
Ahogy látom törölve lettek a kommentek.
-
Megvan a hiba. A win7 frissítése az új telepítés után okozza a memória nagy részének elvesztését.
Ellenben, hiába van rendesen aktiválva (nem mókolt) a win7, egyszerűen már több órája keresi a frissítéseket.
Esetleg van megoldás arra, hogy letöltsek valami csomagot és azzal frissítsem fel a windows?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest