- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz
amdathlonxp #29557 üzenetére
A kérdés a következő: Létezik olyan laptop ami az akumlátor eltávolítása után,ha simán rá van dugva a töltő nem lehet bekapcsolni? Én még ilyennel nem találkoztam!
-
dvd_R+
őstag
válasz
amdathlonxp #29514 üzenetére
Nem nagyon találok ilyet
-
dvd_R+
őstag
válasz
amdathlonxp #29508 üzenetére
Szia!
Értem köszönöm a választ sokat segítettél
A kérdés akkor az hogy hol tudok venni kompletten egy ilyet? nekem igazából a zsanér és a műanyag kellene de ha kompletten ilyen olcsó akkor akár jöhet egészbenesetleg neked van e?
Meg akkor megéri rákölteni ezt az 5E ft ott ha jól értem ? mert azon gondolkoztam hogy eladom így a lapost és akkor ár alatt de akkor érdemesebb megjavítani ?
-
dvd_R+
őstag
válasz
amdathlonxp #29502 üzenetére
Szia!
A képeket nézted? Azért kérdem mert amit írsz arra lehet választ kapnál , mert én hiába nézem .. Nem értek hozzá :/ az egyik oldalt bele tört az alsó részbe szóval nem tudom..komplett lcd kijelző burokolattal zsanérral 5E ft ? az nem hangzik rosszul , viszont ettől független a zsanér egyik oldala tlejesen benne van a laptop alsó részének az akármilyében ..
Hát ez kész hogy nem tudom körbe írni normálisanMegtudnád nézni a képeket ?
-
válasz
amdathlonxp #29325 üzenetére
jaja..........szerintem minden egyszerű dolgot kipróbáltunk már
-
válasz
amdathlonxp #29322 üzenetére
az is meg van
mind 4 típust felraktam,de semmi.........ugyanaz.
A hp-nak van az Hptools boot valami..
Ott van egy csomó tesztlehetőség.vga memória,színkeverés meg minden,de hogy milyen Vga-t ellenőríz azt ki nem írná az istenért se,de a teszt tökéletesen lefut.
A HWinfó meg annyit ír:1-es megjelenítő(Vga)=Hd 3000.
Szóval nagyvonalakban ennyi,és már totál semmi ötletem sincs. -
válasz
amdathlonxp #29319 üzenetére
már volt az is
teljesen tanácstalan vagyok
-
válasz
amdathlonxp #29317 üzenetére
drivert nem lehet rá tenni mivel semmi nem látja
se eszközkezelő se semmi nem látja
-
válasz
amdathlonxp #29315 üzenetére
mármint,hogy felmerült a kérdés"lehet cserélt lap"
Erre írtam csak kicsit egybenem,ez az erdeti lap(tehát a gyári van benne).....
Viszont na erre varjál gombot a bios és a hp analis...program is azt írja,hogy SzületésnapGarancia kezdete 2015.06.mittudom én mennyi.........Viszont az eredeti garja már 2013-ban lejárt(Hp azonosítóval néztem)?
-
válasz
amdathlonxp #29312 üzenetére
-
válasz
amdathlonxp #29297 üzenetére
szétszedtem,de nem ezaz eredeti lap
ott van rajta az Amd chip is
-
válasz
amdathlonxp #29297 üzenetére
Alaplap tulajdonságai
Gyártó Hewlett-Packard
Termék 1670
Verzió 09.4C
Sorozatszám PCELA112C1410Fez segít valamit?
-
joergie
őstag
válasz
amdathlonxp #29290 üzenetére
gyakorlatilag elhasználódott mondhatjuk? arra gondoltam, még hogy szerzek bele egy régi 64gb ssd-t, de akkor azzal se töltene be mindig a winows? külső képernyőt még nem próbáltam, hogy oda tud e kirakni képet, amikor a noti kijelzőjén nem látok semmit(de a háttérvilágítása megy). PEdig szét is szedtem, olyan szép hangja van mióta kitakarítottam, gondoltam akkor, hogy megoldódik, meg melegedett is, de nem történt változás a hibát illetőleg.
Juniusig frissített win7 van rajta, és még frissített párat magának, szóval igen, szerintem az oprendszer up-to-date.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
amdathlonxp #29284 üzenetére
Köszi. Kezd úgy kinézni, hogy meg kell bontanom a gépházat...
Igazából a jelszó azért kellett (volna), hogy választhassak honnan bootoljon be a gép. Ezt sikerült kikerülni, a sikertelen indítás során választhattam parancssort és ott engedte elindítani a win7 telepítőt.
[Viszont elbizonytalanodtam, hogy bebootol-e majd a win7...] -
ttt1
őstag
válasz
amdathlonxp #29158 üzenetére
Felraktam a win7-et de úgy néz ki a wear level nem változott sajnos. Ezt vmi kalibrációval helyre lehet hozni vagy fizikailag károsította a Win10 az aksit ?
-
ttt1
őstag
válasz
amdathlonxp #29158 üzenetére
Tegyek fel win7-et vagy várjak 1 2 napot és menjen fel az összes frissítés amit talál? Attól még az aksi nem pusztult meg reméem max hibásnak érzékeli csak nem?
-
Spet
addikt
válasz
amdathlonxp #28676 üzenetére
Szia pontos modell? Esetleg nincs rajta fizikai ki-be kapcosló gomb? Ha nincs akkor még megpróbálhatod az On-Screen Keyboard-ot
-
bdani94
tag
válasz
amdathlonxp #28311 üzenetére
Másik Drivert Nem probáltam még..Még frissités elött kezdett szórakozni igazábol de örülök hogy nem a csati lesz a rossz..igazábol kifujtam a laptopot is meg a kábelt is de még mindig semmi.. még nem volt alkalmam kiprobálni másik OPrendszerrel mert kicsit sok az adat hozzá hogy toljak egy újratelepitést
-
beach head
senior tag
válasz
amdathlonxp #28380 üzenetére
lrhet de nem sok kedvrm van megint kibelezni a gepet, sajnos szet kell kapni az egeszet h kiperalhassam a procit. egyebkent a regi proci mellett is volt olyan gondom mostanaban, hogy nem mutatta neha az eger kurzort, csak ha kies bedugtam ujra az eger usb stickjet (wlan eger). de azt hiszem elviszem szervizbe vmikor. koszi a srgitseget azert.
-
beach head
senior tag
válasz
amdathlonxp #28378 üzenetére
Szia probaltam ugy is, es lefagyas a vege. Igazabol minden variaciot vegigcsinaltam a rammal es a slotokkal, es fagyas van, kiveve ha az emlitett kingston ram van az alsoba, akkor el sem indul. arra gyanakodtam meg hogy procicsere utan csak pasztat hasznaltam thermal pad helyett es hogy emiatt nem olyan jo a hutes de eddig se mutatott tul magas homersekletet, hacsak lefagyas pillanataban nem ugrik meg annyira de akkor ki kellene kapcsolnia nem? Ami gyanus meg h a vinyo is eleg forro.... az lehet h a proci okozna? 2 magos helyett 4 magosat zettem bele ami 10 wattal eszik tobbet... igen amd chipset.... amut soha tobbe nem veszek
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #28262 üzenetére
Igen, én is így gondolom
Illetve még hozzá tenném, hogy ha van egy ép működő rendszer, akkor minek b@szogatni? -
Kbali
nagyúr
válasz
amdathlonxp #28256 üzenetére
Érdekes, nekem a közel 5 éves t420i-mre ráfrissítve simán megy már vagy 4 hónapja.
-
válasz
W10-hez csak annyi türelem kell, amíg lezúzod a gépedről....
-
válasz
Köszi a választ.
-
törölt tag
válasz
amdathlonxp #28241 üzenetére
Szia!
Mi a megnevezése a cserélhető processzornak?
Vagy hogy lehet megtudni az újonnan kiadót procikról
hogy integrált vagy sem?
Megköszönném az infót! -
jokerone
tag
válasz
amdathlonxp #28232 üzenetére
Köszi, átadtam..
-
bakter24
őstag
válasz
amdathlonxp #28224 üzenetére
Nekem is Delock van, Raspberryhez használom, semmi gond vele.
Szerk.: Ez hangot nem visz!
-
flegga92
senior tag
válasz
amdathlonxp #28120 üzenetére
Ja, azt kéne!
Boot beállításoknál a Fast Boot ki van véve, USB storage boot, UEFI Boot order, Legacy boot order ki van piplva utóbbi kettőt nem tudom állítani.
Secure Boot menüben:
Legacy support disable and Secure boot enable
Clear Secure boot key kikapcs
Reset Secure boot keys to factory reset nincs pipa
Enable MS UEFI CA key pipaMást nem nagyon lehet állítani.
-
flegga92
senior tag
válasz
amdathlonxp #28117 üzenetére
Jelenleg freedos (azthiszem) van rajta, de az már az első pendriveos telepítés után nem ment. Ha csak bekapcsolom ezt a hibaüzenetet dobja: Boot device not found. Hard disk (3F0) majd 3-4 újraindítás után közben BIOS túrkálás után jön az előbbi ventilátoros hibaüzenet ami ügye kattog. Boot/BIOSban megjelenik a pendrive (ami 3.0-ás ha ez lényeges, mindegyik portban próbálva)
Érdemes foglalkozni vele tovább a fan hiba miatt vagy menjen vissza a gép? Sajnos a 3 napból már kicsúsztunk így szervizelni kellene vagy elállunk a vásárlástól. -
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #28057 üzenetére
szia,
nem lehet priviben sem, igen megterhelő volna.
-
netzoli
tag
válasz
amdathlonxp #27990 üzenetére
Az egy sablon szöveg és az oldal szerint úgy gondolnám, hogy ez egy sima pc bolt szervizzel, ahol csak általános szerviz van és nincsenek kialakult beszerzési források, stb... mint a legtöbb pc boltnál.
-
netzoli
tag
válasz
amdathlonxp #27982 üzenetére
A cég nevét kirakni szerintem felesleges, mert akiknek erre az információra szükségük lenne, ők ezt a fórumot biztosan nem fogják olvasni. Amúgy kíváncsi lennék rá.
Mentségükre szóljon, de lehet közvetlenül az adott gyártó szervizétől kértek árat és ott mindig vastagabban fog a toll. Kb. mint egy ügyfelem acer laptopja esetében, amit a kiscica kicsit eláztatott és az alaplapra kaptam egy szerény 125k+ÁFA+szállítás árat. Nos új korában sem került annyiba az egész. Persze jó esély van arra is, hogy csak aljas módon bepróbálkoztak hátha alapon.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Bakki 50 é ha jó helyen nézed 2 FHD IPS kijelző is ki jön!
Brandynew: Esetleg egy Topic, h hova ne menj, me drága, bénák, stb...
-
Brandynew
őstag
válasz
50? Atya ég. Amúgy szerintem nyugodtan kiírhatod a szerviz nevét, szégyentopikot is létrehoznék azoknak, akik így lehúzzák a kevésbé tájékozott felhasználókat.
-
bakter24
őstag
válasz
amdathlonxp #27963 üzenetére
Azt vágom, hogy load defaultot írt, de az eredeti problémáján (AHCI) nem segít egy sima default, mivel szerintem az IDE a default érték kompatibilitási okból. De mivel típust nem írt, így ebben persze nem lehetek biztos.
-
s3toraph
senior tag
válasz
amdathlonxp #27957 üzenetére
Nekem is ez a legvalószínűbb, hogy nem dugták vissza. Az még hagyján hogy vissza kell vinni és szét kell szedni megint, de haveromnak ehhez vissza kell utaznia debrecenbe ami 2 órás út csak oda.
-
kromatika
veterán
válasz
amdathlonxp #27957 üzenetére
De hogyan tudnám resetelni?
-
válasz
amdathlonxp #27853 üzenetére
Köszi!
-
válasz
amdathlonxp #27851 üzenetére
A venti döglött meg. Pirosra +5V-ot feketére 0V-ot kötve se moccan meg. Aliexpresszen láttam egyet 8$-ért, csak egy hónap, mire.megjön... Hacsak nem bont valaki ilyet magyarba, de laptopszakin is valami 9.000, ne vicceljünk már...
-
RPka91
tag
válasz
amdathlonxp #27794 üzenetére
Most kivettem az újonnan szerzett RAM-ot, azóta nem tapasztaltam semmit..
(koppkoppkopp)Futtattattam egy memóriatesztet, nem csíkozott.. Csak azt nem értem, hogy eddig miért nem volt vele baja, illetve teszt alatt miért nem dobott hibát. -
RPka91
tag
válasz
amdathlonxp #27792 üzenetére
Szia!
Igen, gondolkodtam rajta, az előbb ki is operáltam, jónak is tűnt, de újfent elhalálozott..
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
amdathlonxp #27653 üzenetére
Szia!
Hát itt gyári a cucc, de még ilyennel nem találkoztam, de most már ezt is tudjuk. -
atika88
senior tag
válasz
amdathlonxp #27575 üzenetére
nem akarok Én okoskodni, de ha egyszer ilyen kép alapból
hogy fotózzam le tisztábban a fehér homályos képet?
igen: bekapcsoláskor azonnal ilyen, semmi mást nem látni rajta, bios sem jön be!
ez egy jó kérdés, felis teszem egy tévére. hátha!
-
válasz
amdathlonxp #27512 üzenetére
Köszönöm, akkor ezek szerint érdemes ilyen tápra vadásznom.
-
onlineair
tag
válasz
amdathlonxp #27438 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Wd40 van itthon mindjárt kipróbálom óvatosan, bár nem hiszem hogy ezt felszedné. Alkoholt próbáltam de semmi nem történt, amire még gondoltam az az "orvosi benzin" ill aceton, de utóbbi szerintem szintén nagyon marna/roncsolna. Fültisztítóval elég hosszadalmas lenne
de majd próbálkozok és megírom mi lett belőle.
-
30z.Samu
titán
válasz
amdathlonxp #27277 üzenetére
A legfrissebb bios van felrakva. Ha lesz időm, kicsit még babrálom, hátha elérek vele valamit.
-
30z.Samu
titán
válasz
amdathlonxp #27273 üzenetére
De a Bios-ban is 64MB-ot ír.
-
Dodge94
tag
válasz
amdathlonxp #27214 üzenetére
Semmi nem történik... Egyszerűen nem kapcsol be sem a képernyő, sem a webkamera, és a mikrofont sem érzékeli.
-
ZX-6R
csendes tag
válasz
amdathlonxp #27149 üzenetére
nincs oprendszer a gépen, így nem tudok frissíteni BIOS-t!
-
ZX-6R
csendes tag
válasz
amdathlonxp #26933 üzenetére
Sajnos nem resetelte le ez sem.
Nincs boot menü, csak recovery. Viszont a win 8 telepítője le lett gyalulva, így nem elérhető. -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #27068 üzenetére
Mért akarod, h a PH szerverei beadják a kulcsot?
(annyit írnánk, h nem bírnák a terhelést)
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
amdathlonxp #27030 üzenetére
Hát azt nem tudom
Felvettem a kapcsolatot az eladóval, remélem kisütünk valami megoldást ... szinte nem is volt használva, mégis tönkrement
-
havri1
félisten
válasz
amdathlonxp #26979 üzenetére
+ (#26978) Dell XPS
Köszi!
Akkumulátor 0%-os, tehát gyakorlatilag nincs..így nem tudom lecsekkolni, hogy eleget vesz e fel.
Így visszaadtam a tulajnak, passz sajnos. -
allein
addikt
válasz
amdathlonxp #26415 üzenetére
Szia. Mesterrel beszélj - Dell XPS , megoldótta a problémát
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26887 üzenetére
Szia,
kép magáért beszélt...
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26885 üzenetére
Mert csökkentet módban sok minden nem indul/nem töltődik be
sz.tem az egyik illesztő progi okozza a bajt
úgymondd ütközés van -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26883 üzenetére
sok minden lehet a gond...
1. nek próbáld meg klónozni a másik gépről a rendszert
2. lehet, hardveres hiba is
van dedikált kártya? lehet, h az a hibás mert nyomi módban nem kapcsol be a kártya -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26881 üzenetére
Oh Jaj!
Biosnál is ien a kép?
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26874 üzenetére
Hy
Hűtés megy rendesen?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
amdathlonxp #26862 üzenetére
Hu bakker.
Külső adapter van hozzá.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26857 üzenetére
Bootolásnál ha jól láttam akkor lát mass storage-t, illetve felpörgeti az optikát, illetve amikor bios-ból elindítottam az Easy Flasht, akkor ott látta a partíciókat, viszont bootolni nem hajlandó.
Olvastam, hogy ez a K50AB túlmelegedésre hajlamos, lehet hogy kezd megpusztulni a déli híd? -
Orlin
addikt
válasz
amdathlonxp #26699 üzenetére
Annyira nem értek hozzá,de úgy néztem a többi csavar lyukban,hogy ott fekete a belső amibe megy a sérültnél meg fémes volt.Remélem megoldják.
Amúgy azért van eredetileg szervízben mert kék halál volt.Utána próbáltam feltenni a rendszert de nem jutottam végig.Felénél elhasalt.Azt mondta szervíz valószínű alaplap hiba lesz.Ami 34 000 ezer körül lenne.Plusz a venti is "kerreg".Azt is cserélni kell lehet.Eddig szépen ment pedig meg is voltam elégedve.De most a héten mrgadta magát rendesen.5 éves Asus... -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26654 üzenetére
Te vagy a Pink man?
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26654 üzenetére
Ott a pont!
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26652 üzenetére
bocs már nem vok olyan szomjas, nem fog úgy az agyam mint kéne
de am télleg Dos/linux alól javaslom
és legalább 1 órát kell futtatni (ha 1p mulva error-t ír akkor nem kell még 59-percig)
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26649 üzenetére
Windowsos a memória teszt annyit ér mint, kotonnal zárdába menni
vagy Dos vagy Linux alól kell csinálni eztHiren's boot cd a svájci bicska
sok okosságot tud, csak megfelelő verzió kell -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26593 üzenetére
nem rossz - nem rossz
Ez már nem procica, hanem már kész Porállatkert
-
NiceFire
csendes tag
válasz
amdathlonxp #26442 üzenetére
Köszi megnézem!
-
NiceFire
csendes tag
válasz
amdathlonxp #26392 üzenetére
Szia!
Te vagy a KIRÁLY!!!
Én marha ragaszkodtam a proci vagy alaplap hibához és memória modul hiba volt!!!
Igaz a hangszórói nem szólnak szegénynek, de a füllhallgatón jön hang. Erre van ötleted? -
HF77
őstag
válasz
amdathlonxp #26425 üzenetére
-
NiceFire
csendes tag
válasz
amdathlonxp #26392 üzenetére
Köszi a szomorú megerősítést.
Ramot is ellenőriztem semmi változás.
hhez meg működő használt alaplapot nem találok sehol. Majd az idő, meg a folyamatos kutatás megoldja ... -
LA1703
tag
válasz
amdathlonxp #26379 üzenetére
Megpróbálom.
Köszönöm. -
LA1703
tag
válasz
amdathlonxp #26377 üzenetére
Már próbáltam.
Intel 915 chipset-hez kellene valami windows 7 drivert kerítenem.
Utána valószínűleg felismerné az ati x700-as videó kártyát.
Végső megoldásként marad a Ted 2-ben látott megoldás.
Kalapáccsal formatálom a gépet -
dorika87
őstag
válasz
amdathlonxp #26342 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, meg fogom nézni. Bár nemrég lett újrahúzva az op. rendszer, részben emiatt is hátha megoldja a dolgot, szóval decemberi telepítésem van, de azért körülnézek, hátha megoldja a dolgot. (vagy mérgemben még egyszer újra telepítem
Egyébként hozzáteszem filmet nekem is játszik le akadás mentesen, rendszeresen nézek bdripet stb... de az 1080p valamiért nem tetszik neki.
Ja egyébként win 7 prof van most rajta. -
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26324 üzenetére
zöld szín eléggé érdekes, de nem tudom eldönteni a kép alapján.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26322 üzenetére
Igen, így már látszik rendesen. Első képen nem volt látható a szöveg (számomra), megjelenítési hibának tűnt.
Logónál megáll a rendszer, nem lép tovább?
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26320 üzenetére
Szerintem GPU hiba vagy vezérlés (chipset IGP) a kép alapján.
Kép alja és a szín eléggé beszédes, de meg kell nézni alaposabban, közelebbről (nagyítás alatt !), főleg, hogy AMD -s...
Mindkettő modul hibátlanul megy ? Érdemes átnézni (csere-bere, stb,), mert a régi gépeknél előfordulhat, hogy egy modullal kínálják (512MB/1GB), és mellét téve egy másikkal már nem üzemel (slot hiba = vezérlés).Külső monitoron való hibátlan megjelenítés egyáltalán nem zárja ki az alaplap hibát, de illik ránézni, segíthet bekeríteni a hiba forrását.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26308 üzenetére
Nincs egy jobb kép róla ?
Külsőn nézted ?
Szép színe van... milyen chipset/gpu ?
-
HF77
őstag
válasz
amdathlonxp #26315 üzenetére
óóóóó....köszi!!
-
Timyyy
őstag
válasz
amdathlonxp #26289 üzenetére
Köszi, megcsinálom!
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26245 üzenetére
D620 -nál más a probléma LCD cserénél: [link]
-
fuze
őstag
válasz
amdathlonxp #26264 üzenetére
Leírtam, hogy visszatelepítettem a windows 8.1-et.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26243 üzenetére
Nem lehet sajnos, szerviz kell hozzá. CMOS Battery kivétel (bill. alatt), Bios frissítés esélytelen megoldás.
-
Integrator
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26211 üzenetére
Ez hatalmas segítség volt. Remélem ilyenkor büszkeség tölt el.
-
Eladó445
tag
válasz
amdathlonxp #26189 üzenetére
jó. megint nem működik semmi. szóval nem pasztázgatok.
-
Eladó445
tag
válasz
amdathlonxp #26155 üzenetére
szétkaptam kihúztam a touchpad kábelt meg visszaraktam. most az összes géphasználatkor működött az egér + touchpad is végig.
viszont most ilyen random időnként 2-3mp-re felbőg a venti. egy újrapasztázás megoldja a problémát?(mert ahogy elnéztem nincs ott már nagyon semmi pasztacucc. -
válasz
amdathlonxp #26172 üzenetére
Igen sajnos. A SiS-eket mindig cserélni kell.
-
Eladó445
tag
válasz
amdathlonxp #26150 üzenetére
csak egeret próbáltam eddig. mikor a touchpad elromlik ez egeret se ismeri fel. ha működik akkor az egér is jó vele.
-
szaki0003
csendes tag
válasz
amdathlonxp #26117 üzenetére
Köszönöm.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #26103 üzenetére
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #26090 üzenetére
Koszi, remelhetoleg mas gepnel is kifogja majd irni.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #26087 üzenetére
Ez biztato eddig akkor, koszi hogy megnezted. Egyebkent milyen laptopod van?
-
válasz
amdathlonxp #25957 üzenetére
Ok, köszi, akkor azt hiszem én kihagyom.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #25937 üzenetére
Háát...nehéz megjósolni, hogy mi fog történni a chip -ben.
Elképzelhető, hogy egy reflow helyrehozza a vezérlést, általában sikerülni szokott. -
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #25926 üzenetére
Szvsz NB hibás. Nem kezeli "megfelelően" a slot -okat, ezért vannak anomáliák a notival.
-
Gabesz87
veterán
válasz
amdathlonxp #25932 üzenetére
Igen, ezt látom, csak persze csatlakozás nélkül, piros X-el, nincs kapcsolat felirattal. Mindegy, nem tökölök vele tovább. Ez a gép úgysincs mozgatva, szóval mivel kábellel is megy róla a net, marad így. Még jobb is, mert úgy láttam, a wifije csak b/g-s.
-
Gabesz87
veterán
válasz
amdathlonxp #25929 üzenetére
Reménytelen. Már tegnap is néztem az adapterbeállítások módosítása lehetőséget, de nem látom ott, hogy ki lenne kapcsolva. Azt írja csak hogy nincs kapcsolat. Próbáltam ott letiltani, majd engedélyezni. FN funkciógombbal is próbálgattam, de azzal meg semmit nem csinál. Nem tudom miért, korábban sem ment. Lehet, hogy nincs feltéve hozzá a driver, vagy passz....tegnap, mielőtt átvittük a gépet, ment amúgy a wifi, szóval azóta semmi állítás nem történt.
Megpróbáltam feltenni a legfrissebb wifi drivert a Toshiba honlapjáról, de nem segített, ugyanaz.
Szerintem tönkrement a wifi. Mindegy, megy kábelről. -
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #25908 üzenetére
Melyik gép ? Vedd ki az egyik modult a slot -ból (felváltva, slot csere), és úgy nézd meg. Lehet simán alaplap hiba (is), pl. hibás az egyik slot (NB vezérlés).
-
Eastwood
tag
válasz
amdathlonxp #25895 üzenetére
Bios frissítés esetleg megoldaná a hibát?
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #25849 üzenetére
- Egyenletesen forró végig a hőcső ? Bordáknál is ?
- Jól fekszik fel a heatsink mindenhol ??
- Terhelésre kapcsol ki a noti ?
- Általános használat alatt is változó a ventilátor fordulatszáma ?
- Milyen processzorral van szerelve ? (i7 - 95 fok ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged