- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
nagypasztor #44413 üzenetére
Jó de amit találtam azt meg lehet telepíteni, mert megáll hibával. -.- Annyit ír, hogy a telepítés nem sikerült. Eszközkezelőn belül meg nem tudom telepíttetni, mert egyből fedobja a windowsos drivert.
-
Muerte
addikt
válasz
nagypasztor #44302 üzenetére
Egyébként elképzelhető ám hogy rosszul írtam ezt a memóriás dolgot
,mert pl.ezen gépen se méri annak a hőfokát az aida64,csak nekem ez a gép most beugró és nem emlékeztem jól.Aida64-et rakjál fel, felül a beállítások menüből,OSD elemek engedélyezése,megjelenítését válaszd.Egyébként ha nem memória hőfok az ami 86°C volt akkor kizárásos alapon chipset lehetett csak,de a lényeg a lényeg hogy sok.
-
Muerte
addikt
válasz
nagypasztor #44302 üzenetére
Hát az a helyzet hogy eléggé "forrófejű" a mobility 9-es széria,ez mellett is sokallom a hőfokokat.Azt tudom javasolni hogy minőségi thermal pad-et használj ami legalább 6-7mWk legyen,pasztából pedig MX4-et.A játékok nem terhelik meg annyira a vga-t mint a furmark,de az idle 66°C is alapból sok,szóval valami nem stimmel.
Most pl.egy régi gépemről írok,amibe 9600mGT van,és reggel óta megy folyamatosan.
-
Muerte
addikt
válasz
nagypasztor #44299 üzenetére
Aida64,hwinfo jobb választás.A GPUz-t együtt használhatod a furmark tesztnél arra írtam.
-
Muerte
addikt
válasz
nagypasztor #44297 üzenetére
Maradjunk annyiban ha tudnád akkor most sem kérdeznél butaságot
A fogalmakkal kellene kezdeni.A GPU az maga a videókártya.Te esetedben a Geforce Nvidia go7400.A gpu-n található a mag is és a memória chipek is.Általános,normál esetben a memória chip hőfoka néhány fokkal magasabb a vga maghőfokánál.Ha ezek az értékek 80°C körül maradnak tartós terhelés esetén és nem kúsznak e fölé akkor megfelelő a hűtésed a gépben:paszta,thermal pad,pormentesség stb. -
Muerte
addikt
válasz
nagypasztor #44295 üzenetére
A Geforce meg az Nvidia az ugyanaz.Ez a becsületes neve
Két szenzor van rajta. Az egyik hőfok a maghőmérséklet,a másik pedig a memória chip hőfokát méri,de ez a kettő egy azon Nvidia Geforce kártyádádon van.Mindig a mem.a magasabb normál esetben nem a mag hőmérséklet.Teszteld furmark-al ablakos módban, közben futtass egy GPUz-t és figyeld a hőfokokat.Ha 80°C alatt marad 10 perc stessz teszt után akkor nyugodtan játszhatsz vele órákig is egy huzamban.
-
fazr
senior tag
válasz
nagypasztor #23658 üzenetére
szerintem működnie kell, csak 800 helyett 667-en fog menni az is, de az a biztos, ha 667-eset veszel
(#23659) zoleee24 én a noti gyártó oldaláról letöltött drivert használtam eddig mindig, ki lehet próbálni újabbat, de szerintem sokat nem számít, valamint előfordulhat, hogy nem fog megfelelően működni
-
zdanee
őstag
válasz
nagypasztor #22584 üzenetére
Ha már észrevetted, kb keresztet vethetsz rá, mert több tucat olyan van, amit még nem is vettél észre. Megpróbálhatsz pár vírusírtót lefuttatni, de a legtöbbjük megelőzésben jó és írtásban kevésbé. Próbáld meg a vincsit egy másik gépbe berakni (amelyikre előzőleg feltettél egy jó és naprakész vírusírtót), és úgy nézzed át a merevlemezt, így hozzáfér a rendszerfileokhoz is. Én amúgy a magam részéről a másik gépen egy VirtualBox-ban futtatott oprendszerrel nézetném végig a merevlemezt, hogy a másik gépet ne tegyem ki fertőzésnek, de ez a személyes paranoiám.
Ami a formázást illeti, a helyedben még a partíciót is törölném (mindet), és úgy raknám vissza a rendszert.
-
törölt tag
válasz
nagypasztor #21251 üzenetére
működött, csak épp a gép nem kapcsolt ki
-
törölt tag
válasz
nagypasztor #21243 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor webcam driver volt a ludas. Több féle volt az adott géphez és csak egyikkel ment rendesen.
-
Geresics
addikt
válasz
nagypasztor #21238 üzenetére
Ha az "újrahúzás" előtt nem csinálta, akkor bizony ezt a műveletet ildomos lenne újra elvégezni, mert nem sikerült túl jól. Valószínűleg nem megfelelő driverek lettek (vagy épp nem lettek a megfelelőek) telepítve.
-
cigam
titán
válasz
Mik vannak telepítve + programként (vírus/tűzfal/egyéb rezidens, állandóan futó programok.)
-
törölt tag
válasz
Nálam egy Acer csinált ilyet régebben. Később kiderült, hogy egy driver miatt. Le lett cserélve a kérdése driver és működött minden.
-
elem67
csendes tag
válasz
nagypasztor #21139 üzenetére
BIOS-ban az IDE Configuration ne AHCI, hanem Standard IDE legyen és már települ is az XP (látni fogja a SATA HDD-t).
-
pukkancska
tag
válasz
nagypasztor #21139 üzenetére
A biosban állítsd át az ACHI-t IDE-re.
-
30z.Samu
titán
válasz
nagypasztor #8815 üzenetére
Kitörlöd az összes partíciót, és kettéosztod a vinyót
-
válasz
nagypasztor #8737 üzenetére
én pedig az utánad szólóval ellentétben nem hallomásból írom; a turion jó, nincs vele semmi probléma! amúgy igen, mind a két említett amd proci x2 (2 magos)
mellesleg; tl-52 proci; 2 * 512 kb l2 cache vs. tk-55 proci; 2 * 256 kb l2 cache
a t2400 viszont veri mind a két amd procit...a sorrend szerintem;
1. intel core duo t2400
2. amd tl-52
3. amd tk-55notebook esetében a videókártyáknál az előny mindig a noti felhasználási területétől függ! ha olyan alkalmazásokat/játékokat akarsz futtatni, ahol kell az erős (dedikált) videókártya, akkor előny (sőt szükséges) az alkalmazás/játék szempontjából, de hátrány az akkumulátor üzemidejének a szempontjából, jobban melegszik...stb.
-
30z.Samu
titán
válasz
nagypasztor #8737 üzenetére
Én a Turio-ról nem hallottam sok jót, így inkább a másik 2 közül választanék, a Centrino elég jó kis termékcsalád.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest