- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
NFree
addikt
Szevasztok, kis segítség kellene, Rég forumoztam ezért nem vok képbe annyira, a lényeg:
van 1 asus x54h notim ati mobility radeon hd6470m vga val ami egy kalp szar, merre keresgéljek a csere ugyben?? hol tudok tájékozódni (topik) köszönöm
-
NFree
addikt
bakker kihalt a bill a notimon, Nos beledugtam egy usb-s billentyüt most meg lehuztam és a noti hülyeségeket csinál
gondolom bekavart a külső, már probáltam vissza állítani a régit de semmi valakinek nincs valami ötlete ne keljen már újra raki a rendszert,
meghívom egy sörre valahogy csak segíten valaki!!!! -
NFree
addikt
Sziasztok valaki linkeljen már nekem legyenszives egy jól működő vga drivert vin xp 32 bit asus f3ka notihoz, a jelenlegivel fagyogat, van egy másik is de azzal meg elsem indulnak a gémek.
Valaki segítsen -
NFree
addikt
válasz
KillHates #7720 üzenetére
Oké igazad van ,tesztelgettem egy kicsit a msinát és aláírom a procko egy pindurkát melegszik 60-70 fok, de a vga az nem szalad 60fok fölé, ezért gondoltam egy kis nyuzást még elvisel, régebben volt egy atim igaz normál gépbe és az könnyedén elviselte ha egy picit felpiszkáltam az órajeleit, ezért gondoltam ,hogy talán a sima hd2600 megy a hd 2600 xt orajelein
Egyébként az órajeleken kívül van-e külömbség a két kártya között?
Köszi a választ. -
NFree
addikt
Uraim valaki erre
[plííz]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest