- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Omega81 #34727 üzenetére
Én azt mondom hogy próbálj meg itt keresgélni, ha itt nem találsz akkor vatera ha ott sem akkor eBay!!! vagy még esetleg itt vagy itt
máshol nem érdemes venni, ilyen noti boltbokban újat megint nem érdemes mert azért meg elég sokat elkérnek! (irreális árat)
használtba is lehet kapni olyat ami masszív! -
Omega81
senior tag
válasz
Omega81 #34206 üzenetére
Zsanér ügyben valaki tudna konkrétumokat adni? 1-2 ezer forintért jól hangzik, de sajna a valóság másnak tűnik. Milyen telefonszámot hívjak fel, ahol tudnak segíteni és nem kérik el a notebook árának felét vagy negyedét?
Mindenhol lehúzás megy, ahol találtam is, 5 ezer meg 2100 az utánvétes posta.
-
eketomy
senior tag
válasz
Omega81 #34245 üzenetére
Nm, egyébként ha találsz zsanért akkor a cserélni sztem te is ki tudod, ha van egy kis műszaki rálátásod a dolgokra viszont ha nem csináltál még ilyet akkor nézz utána alaposan, youtube-on is sok video van és csak úgy állj neki mert könnyen elpattanhat vagy eltörhetnek ott dolgok!
Ha meg annyira nem értesz hozzá akkor megkell kereseni egy infos kollégát vagy szervízt ahol megcsinálják neked (persze ez már nem annyira pénztárca kímélő megoldás) -
-
Omega81
senior tag
válasz
Omega81 #28015 üzenetére
A próbára szánt meghajtón amikor azt írtam amire most válaszolok, a mod sikerült de a meghajtó döglött volt.
MOST JELENTEM, SIKERÉLMÉNY! Toshiba Satellite S2410 notiba sikerült életre keltenem egy DVD DL RW-t!!! Induláskor IDE #1 ERROR, de ha felállt a Windows, lecsukom a noti tetejét (lemegy alvó üzemmódba), majd felnyitom és a Windows felülbírálva a Toshiba mocskos gyári trükkjét azonnal magáévá teszi a meghajtót! Fuck OFF!
)))
Egy LG meghajtóról van szó, mindez IDE 45-47PIN után természetesen, de nem ám műszerész forrasztó pákával, hanem házi alufóliával, Tixoval és persze sok-sok türelemmel és gyakorlással.Nagy öröm!
-
Omega81
senior tag
-
válasz
Omega81 #27975 üzenetére
Fent baloldalon az utolsó előttit és a mellette lévőt (jobbról) kösd össze. Tehát bal felső sarokban lévő tű kimarad. Arra vigyázz, hogy csak ezt a kettőt kösd össze, a pali alufóliát használt, ami nem is hülyeség, de van erre egy speciális kis műanyag valami, nézd meg, hogy van-e hozzá.
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Omega81 #27844 üzenetére
Ha a gyártó azt írja nem támogatja a 1GB DDR-t, akkor nem támogatja. Sajna ez van. Esetleg azt nézd meg, hogy BIOS frissítésre írják-e, hogy megoldaná-e a problémát? Ha nem akkor ne kockáztass, ne frissíts. Maradj meg a winXP-nél és akkor még ellehetsz egy darabig a lapival, csak flash oldalakat ne nagyon erőltess. Ajánlom az Opera böngészőt egyébként. Ott a turbo funkcióval nem hozza be a flash tartalmakat, csak ha rákatintassz a flash tartalom területére.
Tuningolni nem tudod a lapikat legjobb ismereteim szerint. Csak ha támogatja a speedstep-et, akkor elméletben tudod downlockolni a fogyasztás csökkentése és az akku idő növelése végett, de tuningról el kell feledkezni. Egy tuningolt, gyorsított windows beszerzését vagy készítését javaslom inkább, ha túl lassú a rendszer.
A mobil videókártyák teljesítménye elenyésző az asztaliakhoz képest, főleg a régiebbek esetében. Én amúgy egy régebbi drivert próbálnék ki. Lehet az gyorsabban működik, mint a legújabb. Az újabbakban sokszor kikapcsolják a teljesítménynövelő "csalásokat", mert megreklamálják a fogyasztók, szerintem joggal. Viszont neked lehet jobbat tenne egy korábbi verziós driver. Keress ilyen az nVidia archive driverei között.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest