- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
HatakeKakasi #23577 üzenetére
Még megpróbálhatod, hogy a wifin a szabványt b vagy g-re állítod. Nekem mixed-ben nem működik, csak ha konkrétan valamelyikre van állítva.
-
HPAA
őstag
válasz
HatakeKakasi #23566 üzenetére
WPA Encryption: AES ?
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #23557 üzenetére
valaki??? nagyon fontos lenne!
-
válasz
HatakeKakasi #23555 üzenetére
Acerben nem vagyok otthon, de nincs a gyári lemezén valami wifi kezelő driver? Mert a DELLeknél sok a szopás ezzel pl, mert csak úgy működik a wifi ha a saját drivere van fent...
-
Geresics
addikt
válasz
HatakeKakasi #21211 üzenetére
én integráltnak nevezem a sima (GMA) 4500-as VGA-kat, az nVidia és ATi termékeket pedig már normál VGA-ként értelmezem.
Tehát pl. egy 3200-as ATi már viszi a HD videót? A (GMA) 4500-as szaggatni fog? Az nVidiánál elegendő a Geforce G 205M, vagy legalább egy 305M kell? (Csak véletlenszerűen soroltam fel olyan példákat, amiket látni nap-mint-nap listákban) -
cigam
titán
válasz
HatakeKakasi #21216 üzenetére
Akkor neked is kell egy N-es (gigabites) router
-
cigam
titán
válasz
HatakeKakasi #21214 üzenetére
Mármint mi? Mert a g valóban, de ahogy te ís írtad, a gépben "Draft-N"-t is ismerő WiFi kártya van.
-
cigam
titán
válasz
HatakeKakasi #21204 üzenetére
Ne legyen igazam, de "hidegen" indítva 3mp alatt? Max. akkor ha el sem indul a venti, és ezért kapcsolja le védelem. Viszont ebben az esetben is szervíz a megoldás (venticsere). + ha még garis akkor pláne ne nyúlkáljon benne.
-
tr4nc3
tag
válasz
HatakeKakasi #21180 üzenetére
Értem. Köszi szépen a választ neked is és 'cigam'-nak is!
Nem szeretnék játszani, cak filmnézésre kell a videokari, hogy rásegítsen HD lejátszásnál. Nem volt gondom a sebességgel, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy lehet-e fix méretet adni neki, de akkor nem. Nembaj -
tr4nc3
tag
válasz
HatakeKakasi #21176 üzenetére
Fix memóriát szeretnék neki adni. Mondjuk 256MB RAM-ot, hogy ne lassítsa tulságosan a rendszert, ne foglaljob el sok memóriát belőle amikor nem szükséges. Vagy ettől nem lesz gyorsabb a gép, ha fix memóriát állítok be a videokarinak, mert úgy is osztott memóriát használnak és ugyanúgy lassitják egymást akkor is ha fix memória van beállítva?
-
Geresics
addikt
válasz
HatakeKakasi #21171 üzenetére
Köszi, ezt sejtettem, bár a HD felbontású filmekben nem voltam biztos, hogy jól viszi-e majd.
Viszont az ACER-ről hallottam már hideget-meleget, és nem tudom, hogy ez a gép melyik kategóriába tartozik. Állítólag az újakkal nincs már semmi gond, kérdés, hogy ez mennyire új... -
lazatt
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #21168 üzenetére
Kösz az infót.
-
ferikek
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #21160 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő válaszodat. Azért kérdeztem rá erre, hogy a hűtőventillátor hibája miatt forrósofás okozhatja-e az akku meghibásodását, mert már beszéltem a HP ügyfélszolgálatán egy mérnökkel, aki a már feltett kérdésemre azt válszolta, hogy az akku nem mehet tönkre attól, hogy nem működik megfelelően a hűtőventillátor és forrsóodik a gépe, de ezt én nehezen hittem el.
Ebből a típusú gépből 3 db van a családban, abból az egyik 3-szor volt szervizben (legutóbbi a ventillátor hibája miatt lett esedékes), az enyim meg most megy először, mivel nem csak ventillátor és akkuhibája van, hanem sajnos nem olvassa be a dvd-ket illl. a wi-fi-t is fél óránként "eldobja".köszi mégegyszer!
üdv,
ferikek
-
s.s.j.goku
tag
válasz
HatakeKakasi #21160 üzenetére
Mindenképpen uj gép jöhet csak szóba,én nem is szoktam tescozni soha,ezt ismerős látta ott,és még árgépen sincs olcsobban.
Szoval akkor Acer-t ne???????Akkor mit 130K-ért???? -
Mldcg2wd
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #21136 üzenetére
Thx
-
mrbego
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #20957 üzenetére
Megnézted a: tálca-jobbklikk -> tulajdonságok -> Értesítési terület résznél a hálózatnál van e pipa ?
-
ps3_ss
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #20925 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a válaszodat. Próbálok akkor másik driver-t letölteni, bár a gyártó oldaláról szedtem le a mostanit is megfelelő win hez. Van egy másik problémám is a multimédiakezelőjénél ([link] itt látható talán...) és hát az a kehe hogy a némításon kívül más nem működik, pedig erre is külön letöltöttem a driverjét innen: [link] Win 7em van fent amugy
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #20930 üzenetére
hello.nem hinnem.vista 32 van a gepen gyari....otlet mit nezzek es hol?
-
válasz
HatakeKakasi #20883 üzenetére
minden használható, csak legyen türelmed hozzá
Én azért inkább egy dual core-t vennék erre... -
BluEyes
őstag
válasz
HatakeKakasi #20808 üzenetére
Átkúrtak, ennyi
Amikor a géppel OS-t is veszel, akor a jogot veszed meg a használatára, és nem azt vállalod, hogy kötelezően használod.
A hdd rendeltetésszerű használata: adatok írása, törlése. Az OS is egy kupac adat, törölhető, és a helyére valami (pl. egy másik OS) írható.
Az OS-re amúgy se vonatkozik a szervizgarancia, kifizetted, tied, törölheted, blabla... -
cigam
titán
válasz
HatakeKakasi #20808 üzenetére
Én elhiszem, hogy ezt mondták, de ennek ellenére nem volt igazuk, le akartak rázni.
Pláne, hogy a HW-hez adott programokra (ami lehet akár egy oprendszer is) nincs jótállás.Pontosan hol történt az eset? (csakhogy tudjuk alapból hol vernek át)
-
cigam
titán
válasz
HatakeKakasi #20804 üzenetére
He?
Ez nagyon nem így van. -
Kiss70
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #20804 üzenetére
Mondjuk ez igen nagy gennyóság.
Mert azért lássuk be egy op rendszer az tönkre mehet még egy kezdőnél is.
Külön kéne választani a két dolgot. -
BluEyes
őstag
válasz
HatakeKakasi #20801 üzenetére
Mondanál párat a "sok helyen"-ek közül, ahol már volt erre precedens?
-
Pityke186
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #20795 üzenetére
Helló!
Köszi szépen ma ujra is rakom meg meglesem neten mit jelent a sipolás!
Ha nem sikerül go szervíz, még garis! -
Atos23
senior tag
válasz
HatakeKakasi #20480 üzenetére
Ez alapján nem biztos, hogy jól járnál.
Nincs gyakorlati tapasztalatom a 4570-el, de elég hátul kullog a 79XX sorozathoz képest.
Ha sokat játszanék, Én nem cserélném el, pedig erősen ACER párti vagyok. Ha inkább irodai munkáznék, meggondolnám.
Szerintem inkább a csere járulékos költségeiből (utazás, ráment idő, izgulás hogy összefossa-e magát a másik gép...?) fejleszd a géped. Plusz 2GB RAM, végszükség esetén pedig újabb MXM kari. Ha eladod a régit, és veszel itt PH-n egy újabb MXM karit, a különbséget rammal együtt 30K-ból megúszod, és marad a régi megbízható 17"-os DELL-ed...
És már vevőd is lenne a régi karira
-
DeFranco
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #17990 üzenetére
Nincs a BIOS-ban semmi a ventit vagy a hűtést befolyásoló beállítás. A hőmérséklet/rpm értékeket sem írja ki.
Everest/Speedfan sem érzékeli, sem a hőt, sem a fordulatszámot, ezt elnéztem tegnap.
Csökkentett módban is bootoltam, sőt, live CD-ről is, de továbbra is leáll a laptop hűtése a load screen után.
-
audi100td
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #17988 üzenetére
Köszi szepen, sikeresen felmet ra Xp, le lehetett formazni a WD gyari progijaval.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #17992 üzenetére
OK, megpróbálom, de akkor sem értem, hogy ami eddig rendben működött, az most miért nem. Ha meg is oldja a problémát, az csak részeredmény, mert hangosabb lesz, és elvesztek egy funkciót.
Mindenesetre egy próbát megér.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #17990 üzenetére
Nem állítottam rajta semmit előtte, és eddig jó volt. Nem is szokott berhelve lenni a gép, csak barátnőm használja netezésre, nem tölt le semmi extra programot. Everest, speedfan csak a hiba után került rá, az nem lehet gond.
Addig minden OK, amíg a win el nem indul, utána viszont inkább megdöglik, de a ventit nem indítja.
-
mrbego
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #17956 üzenetére
Nincs mit! Remélem tudtam segíteni.
-
mrbego
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #17952 üzenetére
-
mrbego
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #17950 üzenetére
Milyen grafikus chip van a gépben? Mert nekem nVidia van, és kiírja, hogy mennyi a dedikált, mennyi az összes (Turbo Cache), és mennyi a rendszer RAM-ból lefoglalt.
-
válasz
HatakeKakasi #17941 üzenetére
esetlegesen előfordulhat - és ha igen, akkor több memória esetén nagyobb mértékben nyúl(hat) a rendszerben lévő memóriához! alapban kikapcsolni gyakran nem lehet, automatikusan/dinamikusan történik a kezelés! illetve néha a rivatuner segít, vagy a registry buherálása...
-
válasz
HatakeKakasi #17939 üzenetére
de bizonyos eesetekben akár előre lefoglalhatja/megcímezheti magának a rendszer!
-
plaszy
őstag
válasz
HatakeKakasi #17937 üzenetére
Nem lehet, hogy a VGA-d TurboCaches? Mert akkor az további MB-okat vesz le.
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17907 üzenetére
ötlet esetleg?
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17906 üzenetére
pontosabban felismeri mind a 4.0 GB-ot de azt írja, hogy ebből használható: 3.25 GB
-
Spin
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #17886 üzenetére
Szia!
Megvan!!Ez a "kis monitor" sokat segített!
Köszi a választ!!! -
válasz
HatakeKakasi #17870 üzenetére
BIOS-ban kapcsold be a memory overlap funkciót
-
válasz
HatakeKakasi #17881 üzenetére
hát... nem szerencsés... márcsak a rendszerstabilitás végett is, szóval lehetséges,hogy okoz ilyen problémát is
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17871 üzenetére
valaki???
-
ALI_G
veterán
válasz
HatakeKakasi #17873 üzenetére
Holnap reggel 8-ra kell
Bár most úgy tűnik van olyan dvd amit beolvas boothoz. Kár, hogy pont nem azon van az XP telepítő. -
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17870 üzenetére
ami még fontos lehet:
az egyik 667Mhz a másik pedig 800Mhz. Az alaplapi FSB 667 MHZ.
Lehetséges, hogy emiatt van ez most? -
RobCarlos
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #17837 üzenetére
szerintem mindenképpen visszafogja valamennyire (ahogy a wintestből is kiderült),sőtt lehet hogy kéket dob majd később a win...
Most ismerkedek egy hasznos kis progival ilyen problémák megoldására. A neve HDD Regenerator...ajánlom figyelmedbe (ha még nem ismered),hátha megoldja a problémád! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
HatakeKakasi #17839 üzenetére
Ez biza' nagyon királyos.
-
válasz
HatakeKakasi #17810 üzenetére
nem szemetelted volna a topikot, teljesen témába vágott a problémád, és ha annyira mégsem, arra is ott az OFF gomb
-
plaszy
őstag
válasz
HatakeKakasi #17810 üzenetére
Ejha, az érdekes.
Mi köze lehet annak az Nvidia-hoz...na mind1...lényeg, hogy jó minden. -
válasz
HatakeKakasi #17808 üzenetére
azt ugye tudod, hogyha nem privátot írsz, hanem sima hozzászólást, akkor esetleg más is látja, és tud segíteni, neadjisten, ha neki is ez a baja, akkor csak elolvassa, és nem kell ugyanazt a kérdést feltennie?
-
plaszy
őstag
válasz
HatakeKakasi #17806 üzenetére
Üdv.!
Milyen notiról lenne szó?
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17793 üzenetére
Valaki esetleg?
Másik chipset driverrel sem volt javulás, NForce-sem segített. Próbáltam feltenni NVIDIA nForce PCI System Management Control nevű dolgot, de telepítésnél minden féle hibaüzenet nélkül leáll/kilép. -
válasz
a noti pontos típusa?
-
HatakeKakasi
tag
válasz
feltettem egy NVidia NForce 1. valahanyasat. Még mindig kiírja, pedig telepített valami illesztőprogramot. Teljesen be vagyok kavarodva
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17613 üzenetére
valaki? :/
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #17570 üzenetére
nem
-
blueMerle
veterán
válasz
HatakeKakasi #17567 üzenetére
GPU-Z?
[link] Esetleg próbáld meg ezt
-
válasz
HatakeKakasi #17567 üzenetére
szerintem mást nézel
mondjuk nem is értem, hogy a sajátgépnek mi köze van a vga-hoz..
a dx is hülye...
én everest ultimate-et használok, az a zuti, szóval arra hallgass -
válasz
HatakeKakasi #17536 üzenetére
Általában a Noti vga-k hütése éppen a határon mozog,így is elöfordul,hogy az elégtelen hütés miatt a tulterhelt vga tönkremegy,ha még húzva is van akkor biztos a tönkremenetel
-
válasz
HatakeKakasi #17536 üzenetére
én nem tenném. azért a notik hűtése nem egy atom dúrva. Egy ideig biztos bírná, de aztán...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest