- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
stevewonder #17310 üzenetére
..nem az a lenyeg hogy ATI vagy Nvidia,hanem hogy analog jel es digitalis jel....
..elemlampa,bar nekem sosem kellett,mert jo a szemem....elinditod a gepet,es megprobalod ugy forgatni a kijelzot,hogy lass valami kepmozgast..azert azt elmondhatod,hogy hallod a bejelentkezo dallamot,amikor belep a windows?..mert az inverter amirol beszelunk az csak a fenyt adja a TFT-nek...magyarul siman be kell bootolnia a Windowsnak..ha ez nincs meg,akkor jon az en rossz megerzesem....ne legyen igazam..sok szerencset! -
válasz
stevewonder #17310 üzenetére
a kijelzőt kell meg ellem lámpázni, hogy úgy látsz-e képet. Természetesen bekapcsolva
Mika1227 szoftweres dolog kizárva? Oprendszer mikori?
-
albi31
aktív tag
válasz
stevewonder #17283 üzenetére
Nem biztos hogy kiszúrtak veled,mert a Fujiknál sajnos nem szokták megúszni egy inverter cserével..én pl múltkor úgy jártam,hogy egy ügyfélnek javítottam a gépét,mert s.ar volt a hdd,cserével ok volt,de szenvedett még abba,hogy félig volt csak kép a kijelzőn,én meg buzgalomból ..mondom lechekkolom,hogy kábel vagy kijelző...amikor kiderűlt,hogy kijelző..rakom vissza a cuccost..bekapcs,és füst szag.....na,felhoztam Bp-re egy kollegámhoz(elég nagy tapasztalattal rendelkkeznek,nem tegnap kezdték...bíbelődtek,mondtam,hogy nagyon kis pénzből szeretném megúszni...hát csak nem jött össze,úgyh egy külső moncsival használják most....én meg azóta nem nagyon akarok fuji javítást vállalni...szóval ennyit az invereteres hibáról.....ja,ők is mondták,hogy 10 fujiból csak 2 ússza meg inverter cserével...de azért legyen szerencséd...másrészt az ATI kártya egész más jelet küld a kijelzőre és megint más jelet küld a kűlső VGA-ra vagy is az egyik analóg a másik digitális jel.
Az inverter hibát megtudod nézni egy elemlámpával..bekapcsolod,és rávilágítasz a kijelzőre,és megpróbálod meglátni..addig próbálgasd,míg meglátod,ha nem látod,akkor nagy valsz. VGA!!!! -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Ha külső kép jó, akkor nem a vga a hibás.
Az inverter lesz valszeg, vagy vmelyik kábel csúszott ki. -
kisninja
őstag
válasz
Jól át basztak akkor... Nem a vga a rossz hanem a kijelződ... lehet csak kiment a hátérvilágítás. Mivel a külső csatira is a vga dolgozik.
-
csiktor
tag
válasz
A laptopokban lévő vga-t azért nem olyan egyszerű cserélni, mint az asztali gépekben... Általában rá van vasalva az alaplapra. Vagy ebenn ilyen instant kiszedhető, cserélhető vga van?
-
válasz
stevewonder #16891 üzenetére
Kik riogatnak vele?
Mire hivatkozva állítják?Konkrétan ezzel a típussal természetesen nem találkoztam még, de amit linkeltem, az elég világos. Az ellentábor mivel támassza alá állításait?
Keress itt az aprók közt egy 8600M GT-t (jobb lesz, mint a régi), találkozol az eladóval, beültök egy McDonaldsba (ott van fali konnektor, ha kell), beteszed a gépbe az új VGA-t, ha megjavult a gép, akkor kicsit teszteled, játszol vele, kifizeted, és kész.
Lesz öröm és bódottá.A hibák alapján, mivel 2D-ben még úgy ahogy működött, majd a csíkozással én VRAM hibára gondolok. Szervizbe ne vidd, az felesleges pénzkidobás. Egyszerűbb kipróbálni egy másik VGA-val.
-
válasz
stevewonder #16866 üzenetére
Cserélhető, MXM II-es típusú kártyákat fogad.
Furcsa, mert úgy emlékeztem, a 8600M GT, (ami nekem is van), az MXM III-as.Legalul:prohardver.hu/teszt/tavaszi_arverseny/nyomtatobarat/teljes.html
Valamint adatlap: notebook.hu/download.cmt?id=850
Honnét tudni, h a VGA halt meg?
-
guti86
tag
válasz
stevewonder #16870 üzenetére
alapvetően az a probléma h a dell gép nem támogatja az usb-ről bootolást
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest