- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
-
cigam
titán
válasz
szatocs #20905 üzenetére
Annyira nem vészes a dolog, Nekem egy könig-el ment évekig(najó kb 2 évig )aztán kinyúlt az adapter, de a gépet nem bántotta.
Jópofa megoldás pl. ez. Jópár ezressel olcsóbb, és egy USB-s töltőcsati is van rajt telónak/mp3-nak stb...Esetleg szervízben kitudják cserélni a kábelt, és akkor kb fele áron megúszod a dolgot.
-
Rick4
félisten
válasz
szatocs #1998 üzenetére
ennek a topicnak az első hsz.-a egy csomó gyártó által megkülönböztetett notis topicot linkel. nézz be, a tulajok mit mondanak azokról a notikról, majd ott meglátod, mennyire jó hosszú távon. egyébként az aprók között láttam egy acer notit 9600as vgaval, mindennel ami kell, 85ért volt hirdetve. nekem 1.73as dothan van, netezés közben rendszerint 800MHz-en megy, visszaveszi a speedstep miatt, a cerkaM meg végig hasít, nincs speedstep, így valamivel többet fogyaszt. noti lesz az is, amit 150ért veszel, meg az is, amit 110ért, csak nem mindegy, hogy 1 év múlva mennyire lesz jó. neked kell dönteni. a haver vistás toshibája tartalmazott egy fordulatszámmérőt formázó GUI-jú prociterhelésmérő progit, ha az asztalon tekergette azt egeret körbe körbe, 30% prociterhelést mutatott....le is lett takarítva, azóta teljes megelégedéssel használja az xp-t..
-
Rick4
félisten
válasz
szatocs #1996 üzenetére
ha xp-t akarsz, ne vegyél vistát külön pénzért...a notebook.hu-n vannak korrekt áron HP 530asok oprendszer nélkül, vagy ez!, másrészt a vistás driverek tulkép ugyanazok, mint az xp-s driverek....mint pl a Win98, millenium, XP driverek is rendszerint ugyanazok szoktak lenni..a fujitsunak is le lehet tölteni a drivereit, bár kissé trükkös feltenni kézzel...
-
bigh
csendes tag
válasz
szatocs #1368 üzenetére
hát ez furi.. pl itt egy noti ami jóval olcsóbb [link] 204k plusz ha 3 év gari kell rá az még 30 és ez pl már alapból játszható állapotu
pl.: dark messiah might and magic, elender scroll of oblivion, és még a jó öreg wow is simán fut rajta... ha megnézed az első kettőt azért egyik sem a leg gagyibb gépigényü.
ezt azért merem ilyen biztosan állítani mert nekem most egy ilyen notim van és abszolút meg vagyok vele elégedve... bár az akkumulátor hagy némi kívánnivalót maga után.
[Szerkesztve] -
polip
addikt
válasz
szatocs #1347 üzenetére
a chipset támogatja a ramot...
túl van misztifikálva ez a notiram téma, 99%-bvan minden ramot megesznek, akármilyen párosításban...
mindegy melyiket veszed, szvsz menni fog vele
a SO-DIMM olyan, ami a képen van...ilyen kis picike, pont befér a notiba
és ált minden notiba so-dimm kell, csak a naon régiek mentek még nagy asztali rammal... -
Rick4
félisten
válasz
szatocs #1338 üzenetére
hivatalosan:
Yonah is supported by the 945GM, 945PM, 945GT, 965GM, 965PM, and 965GT system chipsets. Core Duo and Core Solo use Socket M, but due to pin arrangement and new chipset functions are not compatible with any previous Pentium M motherboard
egyébként tényleg jobb a gyorsabb, és több memó, ill a gyorsabb vinyó, nem olyan rossz az a proci, még ma is az egyik legjobb cucc...
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest