- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
mindanee
tag
Az F4-esen van egy jelzés ami biztos azt csinálja amit akarok, csak az a probléma hogy újra lett rakva a gép, a driverek elvesztek, úgy kellet összekaparni netről, de a VGA drivert nem akarja installálni, valószínűleg emiatt nem működik gombnyomásra a cuccos. Egyébként a VGA chip vagy minek a ípusa SiS 315, akinek voltak már ezzel problémái és megoldódtak az írjon!
Köszi -
Érdekes. A 80 fok sem sok a procinak, csak nagyon átmelegíti a környezetét. Ha ennyire intenzíven használod a géped akkor érdemes venni alá egy notebook hűtőt. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a gépem eredetileg egy T7500-as procival volt szerlve, a helyett került bele a T5450-es. Olyan széles a hőelvezető heatpipe a hűtőn mint a T5450 magja, tehát látszik, hogy nem erre a procira méretezték. Igazából érezhető lassulást sem tapasztaltam a T7500-hoz képest, mert a Vista ígyis-úgyis lassú mint a tetü. Inkább a boot-olási idő lett egy-két másodperccel több, de lehet, hogy az is csak azért van, mert azóta felkerült még egy-két program...
Szóval így 50 fokos a proci, a venti akkor kapcsol be, ha meg megkergetem a gépet mondjuk Everest-el akkor megy fel 67 fokig. De akkor már hallatja a hangját rendesen! -
Azért mennyire elkeserítő, hogy a nagy, híres, szuper, és Istenített ASUS-nak nincsen rendes weboldala itthon, a nemzetközi lassú mint a sz@r, nincsen rendes szervize (mindent kiküldözgetnek) és szinte mission impossible rendelni bármit. Ha mégis sikerül arany árban van. Nagyon jók az ASUS termékek, de pont a fentiek miatt ódzkodom tőlük...
(bocs kali nem neked rinyálok, csak kikívánkozott) -
cucka
addikt
azokra gondoltam, akik itt a ph-n a notebook-os topikokba írnak. vagy egyszerűen fekete pont, ha gyárilag vista van a gépen, vagy külön kiemelik, hogy a gyári vista helyett felraknak majd egy xp-t a gépre.
egyébként nem flame-elni akarok meg aztán tőlem mindenki olyan oprendszert használ, amilyen akar, de tapasztalataim szerint ha a normális driverek adottak, akkor a vista is teljesen jól használható mindenre, a fentieket pedig sokkal inkább előítéletnek érzem, mintsem érvekkel alátámasztott döntésnek. -
demars
addikt
ilyet hol lehet venni? nem sok helyen láttam eddig még... (az az sehol sem)
Szüleim nyaggatnak állandóan, h vhs kazit vegyek, mert filmet akarnak nézni, ha nincs semmi a tévébe...(meg persze vegyek nekik filmet is rá...) erre kaptak egy dvd lejátszót karácsonyra! Apa, már el tudja indítani (ha nem kell menüt vezérelni, meg hangot állítani), anya meg ki tudja húzni a konektorból, ha vége a filmnek...
(amin apa persze elaludt...)
De akkor sem fogok nekik videjólejáccót venni... majd megtanulják kezelni! De addig is szeretném én is átírni a nagy családi dolgokat DVD re!szerk: no rá is kerestem... rohadt sokat kérnek érte...egy példa
-
-
murphy27
tag
Megnéztem azt is de semmi, mondjuk furcsa szerintem hogy amikor kiválasztom a 2. kijelzőt ott a speciális menüpontnál nem jön a catalyst által nyújtott ''többletszolgáltatás''( megjelenítő eszközök, 3D, Szín...), hanem csak az alap fülek jönnek elő (Általános, Adapter, Monitor, Hibaelhárítás, Színkezelés).
További megoldásokat szívesen fogadok. -
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest