- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #46978 üzenetére
Ott a képen látszik amit linkeltem. Az egyik amint látható a képen rajta van az egyik chipen kicsit meg volt tépázva,az a 3 kis lyuk van benne,kézzel összébb húztam,olyan mint egy használt rágógumi ami már nem ragad.
A másik az egy rózsaszín az meg a topcase-n van ráragasztva.
Hogy mi alapján dönti el az ember hogy milyen állapotban van fogalmam sincs.
Én még ilyen megoldást nem láttam, biztos ez a trend ezeknél a vacak netbookoknál. -
Integrale
veterán
válasz
Dell XPS #46949 üzenetére
Nem, igazából csak egy erős sejtés. Este netezés közben lefagyott, csak az egér mozgot, újra lett indítva, viszont bekapcsoláskor lenovo feliratig betölt (ami a bekapcsoló gomb lenyomása után azonnal megjelenik) de a "HDD work" piktogram a laptopon nem villog és érzésre fel sem pörgött!
-
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #46893 üzenetére
Nem érződik rajta.
Igazából a Windows szerintem vállalható sebességen megy, van egy kis lag, de teljesen belefér.
A weboldalak is jönnek.
Itt kifejezetten a videokkal van a gond, a haverom szerint van amikor totál fekete a kép a video lejátszásakor.
Na most amit én tapasztalok az az, hogy 360-as felbontásban most elmegy ha nem is 100%-osan, viszont 720-ba áttéve már rossz, főleg ha teljes képernyőre kiteszem, akkor gyak meg is áll a kép egy kockánál és ennyi.
A múltkor amúgy winyót cseréltem benne, az ment galyra benne. -
NEMO1968
őstag
válasz
Dell XPS #46878 üzenetére
Szia!
Mármint a procit?
A T 7700-ast itt láttam a PH hardveraprón 7k.környékén,és beszámította volna a régit,csak nem tudom elérni az illetőt.
Szal 10k még elfogadható,ha lehet beszereléssel,esetleg a kioperált proci beszámításával.
Szal. ha 15 k-ba beszámítjuk a régit,és bele is tesszük,az még elfogadható ár lenne. -
-
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #46690 üzenetére
Na ránéztem a linkre.
Van 2 féle 1600x900-as matt kijelző, egyik 30 pines led másik meg 40 pines.
Miért van két féle?
Ezt nem értem. Ugyanahhoz a típushoz van pedig.KillHeates: Azt olvastam, hogy a 8460w azaz workstation sorozatnál lehet kapni úgynevezett dreamcolor panellel is, az IPS alapú.
Na azért egy ilyen 1600x900-as is szép lehet, elvileg sokkal jobb a betekintési szöge,mert ennek a simának elég szutyok.
Na akkor mégis csak féljek,hogy valami hardveres gondja van vagy ne vergődjek vele?
Végül is ezzel a driverrel működik.
Azért vagyok kissé ilyedt,mert most vittem gariba vissza a 6770-es vga karim,ugyanis kb. hasonló ugrálások voltak azzal is, ott se újtratelepítés, se driverek cseréje nem oldotta meg, így ment vissza gariba. -
AusWolf
őstag
válasz
Dell XPS #46546 üzenetére
Sajnos nem tudok, mert nincs kéznél másik gép, amibe beszerelhetném, a laptopomban meg el sem indul. Erőlködik, de nem pörög fel, és a bios sem látja.
Az a meglepő, hogy a gép nincs még másfél éves, ráadásul jó minőségű WD vinyóról van szó, és az egyik barátom Sony laptopjával pontosan ugyanígy járt néhány nappal korábban.
-
AusWolf
őstag
-
vbbb
őstag
válasz
Dell XPS #46483 üzenetére
Ha ez jó rá akkor nem olyan vészes:
ACER ASPIRE 5732Z 5730Z 15.6" LAPTOP LED SCREEN NEW LP156WH2
A pontos típusa ACER Aspire 5732ZG.
-
rizso
addikt
válasz
Dell XPS #46478 üzenetére
Múltkor én is újraraktam, de megint előjött a hiba. Mindegy, próbálok variálni kicsit a driverekkel, hátha jó lesz (win7-et a legkevésbé sem szeretném most újrarakni). Megfagy a kép egy pillanatra, utána folytatódik, de pl. youtube alatt már nem lesz kép (csak hang), illetve hiába váltanék az oldalak között, egyszerűen nem vált, de görgetésre, semmire sem reagál...
KillHates: köszi a tippet, megnézem mit csinál vele a ccleaner. Ram cserébe nem mernék belevágni, mert ha jól tudom, akkor a 2530p-t ehhez teljesen szét kellene szednem, az meg nem menne. Egyébként 64bites win7 van fent.
-
válasz
Dell XPS #46467 üzenetére
Én nagyon sokáig nyomtam ezt a topic-ot Spyduck-al, de nem igazán fordult elő ilyesmi. Mindenki elégedett volt és happy. Nem volt kötekedés, kukacoskodás sem. Még a vérpistikék is boldogok voltak a kielégítő válaszainkkal. Amit nem tudtunk, azt megmondtuk, hogy nem tudjuk és ennyi. Aztán egy idő után kiég az ember, ugyanazok a kérdések, ugyanazok a problémák, ugyanazok a válaszok (Crtl+C Ctrl+V
) Eloldalgott a kemény mag, jöttek mások osztani az eszet
Aztán néha visszatalálok ha problémám van és akkor egy kicsit én is beszállok a billentyűzet koptatásba. Szóval felesleges törnöd magad ezen; ha valaki bunkó vagy provokál akkor irány philoxenia és ő leoltja a tagot. Rendes, korrekt, objektív moderátor, nyugodtan lehet hozzá fordulni ha egyértelműen Neked van igazad.
-
Retro11
senior tag
-
Retro11
senior tag
válasz
Dell XPS #46399 üzenetére
Szia,
Megnéztem, tökéletesen működik monitorra dugva. Amikor kicseréltem az invertert, volt kép kb. fél percig. Utána megint vibrált a kép és eltűnt a világítás. Kijelzőn továbbra is megjelennek a dolgok, világítás nincs.
Ezért gondoltam volna a kijelzőre, hogy ott a bibi.
-
Dressi
csendes tag
válasz
Dell XPS #46354 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, írtam a kollégának.
-
7ER
aktív tag
válasz
Dell XPS #46301 üzenetére
Setupban be kell állítani hogy USB-ről bootoljon.
Csinálni kell pendrive-ra egy w7 másolatot a következő parncsal:
Beteszed a dvd meghajtóba a lemezt és az usb portra a pendriv-ot.Start menübe beírod: CMD
Felugrik egy dos ablak, itt beírod az alábbiakat.xcopy f:\*.*/s/e/f j:\ (ENTER)
f=meghajtóról betűjele pl: D
J= meghajtóra. Pl: E
xcopy után és a /f után pace van.
Ne nyulj a géphez míg ki nem írja hogy készen van.
Ekkor beírod EXIT.
Kész az USB-re másolás.
Ha készen van akkor kiválasztod a FEKETE USB 2.0 portot és mielőtt bedugod a gépbe -
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #46287 üzenetére
Ok.
Közben még egy érv az LCD panel mellett, ugyanis a sötét szobában csak egy állólámpa volt kapcsolva ami rávilágított az lcd panelre és láttam benne a memtest-et ahogy fut (külső kijelzőre is rá volt dugva)Annnyi kérdésem lenne, hogy ezek szerint ebben a 7 éves Asus A3A modell lcd paneljében 1 darab CCFL fénycső van és nem kettő?
Hol lehet szerintetek kapni CCFL fénycsövet? -
7ER
aktív tag
válasz
Dell XPS #46274 üzenetére
"akkor próbáld meg egy másik portba behelyezni a "telepítőt", lehetőleg USB 3.0 -as ba."
A 3.0-ás USB port nem működik egyetlen laptopon sem, mert software vezérelt.
Tehát, 3.0 USB port nem használható boot-olásra.
Egyébként meg az újabb laptopoknál, amelyeken van 3.0 USB port ott a gyártó mindig specifikál egy USB portot amely boot-olható portként működik. és ez a port 2.0
Bocs, hogy kiigazítottalak, de ez nálam is így működik és a gépkönyv egyértelműen le is írja. -
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #46258 üzenetére
Holnap lesz nálam a gép, addig nem tudom,hogy külső megjelenítővel működik-e.
Viszont köszi az ötletet, így ha azzal sem megy, akkor egyértelmű,hogy nem kijelző,se inverter, hanem akkor vga, azaz alaplap.
Ha jól gondolom, akkor hiába dedikált vga van esetleg benne, az is rá van applikálva az alaplapra? -
válasz
Dell XPS #46246 üzenetére
Szia!
Tápról is meg akkuról is teljesen hektikus. Ha terhelve van a gép vagy a SuperHybridEngine MAX Performance-ra van állítva, akkor hamarabb lekapcsol. Olyasmi, mintha melegedési probléma lenne, de nem az mert egy komponens sem melegszik 50 fok fölé (ha terhelem akkor max 55 fokot mértem a CPU-n.)
Lehet, hogy BGA hibás lett? Egy netbook? -
Fleed
aktív tag
válasz
Dell XPS #46209 üzenetére
Na szóval. Lassú volt a laptop, ezért újra akartam telepíteni, ezért raktam rá egy win7 startert, ami sikerült is, csak iszonyat lassú volt, gyakorlatilag a sajátgépet nem tudtam elindítani. ezért beraktam egy win xp telepítőt, formatáltam a 20gigás partíciót amin a win7 starter volt és elkezdtem telepíteni. De mikor formatálás után újra indult a gép, h megkezdje a telepítőt (xp nél azt hiszem így megy), akkor már nem lépett túl azon ezen a képernyőn.
Mellesleg köszönöm szépen az eddigi fáradozásodat. -
vbbb
őstag
válasz
Dell XPS #46221 üzenetére
Mindegy, ez legalább kipipálva. Holnap visszavakarom amit lehet ha nem hardver hibás a HDD...utána mehet az Argos-ba ahol vette, de itt szerencsére nem szarakodnak amúgy...a kezedbe nyomnak egy másikat azt mehetsz...nagyon fontos a vásárlói elégedettség. Szóval szerintem nem lesz baj....ettől függetlenül idióták.
-
vbbb
őstag
válasz
Dell XPS #46218 üzenetére
Bazzeg...ezek nagyon hülyék. Most beszélek a csávóval azt kinyögi, hogy 1 éves sincs a gép és garancia is van rá.
Meg azért nem vitte vissza mert fontos üzleti adatok vannak a gépen, először le kéne menteni.
De miért nem ezt mondja??? Akkor csak lementek mindent és nem szarakodok vele...na mindegy az ő sara ha nem cserélik ki neki mert valaki belenyúlt. A fehér például nem gyári paszta....istenem. -
-
vbbb
őstag
válasz
Dell XPS #46208 üzenetére
Mert még nem derült ki biztosra, hogy az alaplap rossz vagy mi más hiba lehet. Nem akarom csöcsre bevásárolni, hogy azt is visszaküldjem mint az invertert az ACER-nél.
Annyira nem olcsó az alaplap hozzá, az eBayen lehet venni 'javítási szolgáltatást' 40 font-ért. Hömm....
Használtat találtam USA-ból több mint 100 font-ért és akkor még nem is néztem meg a FRU numbert, klappol-e.Én egyszer küldtem el itt javíttatni a ThinkPad laptopomat reflow-ozni, mert GPU hibás volt...nem tudták megcsinálni. A 20 font bevizsgálási költséget lenyúlták és zacskóba küldték vissza az egészet mert még egyszer ennyi lett volna ha ők rakják össze.
Licitáltam bele új alaplapot 130 font-ért és összeraktam, köszöni azóta is jól van.Én a kocsit is magyarokhoz viszem, ha valami baja van....angolokban nem bízok.
-
vbbb
őstag
válasz
Dell XPS #46203 üzenetére
Az előző is elég lett volna.
Igen a gyári paszta volt alatta az a szürke keményre száradt. Semmi se látszik, hogy túlmelegedne vagy sérülés esetleg az alaplapon.
Bedugom a hálózati kábelt a gépbe akkumulátor nélkül, felpörög a hűtő és kikapcsol a gép...be se kell kapcsolni, folyamatosan próbálja elindítani magát újra és újra a sípszó meg jön.
Itt vagyok Angliába, fénypostával hazaküldöm jó lesz?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest