- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
online1986 #49413 üzenetére
Szia,
Nem futnak rendesen a programok, a benne lévő processzor nem olyan gyenge?
-
ravail
senior tag
válasz
online1986 #49413 üzenetére
A laptopod -belinkelt- specifikációja szerint az i7-2820QM a legerősebb CPU amit kezel.
-
ravail
senior tag
válasz
online1986 #49411 üzenetére
Szia!
Nekem úgy túnik, hogy nem! Ezt a CPU support listát találtam a laptopod chipset-jéhez, de ebben sincs benne, mint ahogy a laptopod specifikációjában sem. -
válasz
online1986 #46932 üzenetére
Közben már én utána is néztem.
Az nyitott BIOS-ban, a state (időzítési) értékeket tudod azokkal a paraméterekkel állítani.
Több helyen is azt javasolják, hogy ne nagyon állítsd el, ha nem vagy spíler és azt akarod, hogy legközelebb is beinduljon a géped.Az én véleményem:
Inkább Windows alól szabályozd a hardvert (tudom nem annyira natív) de ha gebasz van akkor nem kell a C-Mos reset-el vacakolnod (notiknál ez elég cumi tud lenni) Én anno pont a saját gépemre túrtam unlock-os whitelist-es BIOS-t, tök jó volt, amíg el nem kezdtem beletúrni. Volt aztán barkácsolás, míg megtaláltam a memóriák alatt a CMOS visszaállító TP-ket.
Windows XP alá az NHC-t szoktam javasolni, Win7 alá a beépített energiagazdálkodási lehetőségek személyre szabása is nagyon profi. -
Dell XPS
veterán
válasz
-
mutyi
senior tag
válasz
KillHates az egyik legsegítőkészebb fórumozó itt a notebookos topicban, szóval egy picivel több tiszteletet megérdemel. Hidd el akinek csak tud segít ő is meg mi is.
Biztos vagyok benne, hogy a te kérdésedre is holnap válaszol valaki. Értem én, hogy azonnal szeretne az ember válaszokat kapni,én is így vagyok ezzel, néha türelmetlenkedünk, de sajnos be kell látni, hogy másoknak is van élet a fórumon kívül is.
Majd holnap én is utána nézek a dolognak, hátha találok valamit ami segít. -
válasz
online1986 #46930 üzenetére
Bocsáss meg, de azért ez nem így működik! Ez nem az Acer helpdeskje, hanem egy fórum. Nyilván azért nem reagált senki sem a kérdésedre, mert senki sem tudott hozzáfűzni semmit (annak sok értelme nincsen, hogy mindenki aki az elmúlt pár órában erre járt, beírja, hogy nem tudja a választ a kérdésedre. A moderátorok sem örülnének ennek)
Úgyhogy várj szépen türelemmel és csendben...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest