- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kendeee
aktív tag
válasz
kendeee #32862 üzenetére
Ha szemfüles vagy és olcsón meg is akarod úszni az upgrade-et, illetve jó a használt is, figyeld ezt az aukciót
-
dvd_R+
őstag
válasz
kendeee #32553 üzenetére
Értem közületek valaki Budapesti ? mert ha igen és van rá egy 5-10 perce akkor átvinnem a laptopot és ha meg tudna nézni h akkor most alaplap is hibas v csak a bill azt meg köszönném
persze csak ha rá ér és szeretne segíteni ezt kideriteniha rá dugok egy usb-s billt azzal minden gombot érzékel elvileg de mindjárt ki probálom
-
endruboy1
senior tag
válasz
kendeee #32390 üzenetére
Nem, csak tudod meggyőződésem hogy ő nem is igazán próbált széles képernyőn dolgozni. És az olyanokat akik az újat vagy mást egyből, meredeken elutasítják nem tudom megérteni. Szakmai ártalom, ez van
.
Egyébként nekem teljesen mind1, ha neki olyan képernyő kell akkor vegyen egy PIII-as, 5-6 éves lapost aztán el lesz vele mint a befőtt.
-
bufflak
csendes tag
válasz
kendeee #32377 üzenetére
Igen, de megvan mi volt a gond!
Amúgy a megoldást megosztom természetesen!
Tehát Hp NC 6120/6220 Administrator jelszó törlés:Ram takaró kinyit, Bill csavarok kicsavar, Bill ki, Felső takaró cover le, majd Bios elem lehúz, vmivel pl. én lapos csavarhúzóval rövidre kell zárni a bios elem érintkezőt és úgy bekapcsolni, majd ha bejött a hp logo kikapcs, és utána már mehetünk is Biosolni
-
Bonzo
tag
válasz
kendeee #32112 üzenetére
Szia! Köszi, a driver biztosan jó, gyári lemezről telepítettem, illetve kipróbáltam a legfrissebb meghajtóprogrammal is (hivatalos oldal) Sajnos nem segített.
Több gépben is ugyanez az alaplap van, sok helyen Bios frissítést ajánlottak. Ezt is kipróbáltam, de sajnos ez se segített. (legújabb bios verzió)
Valószínűleg hardware ütközés lesz.. kipróbálom egy linux live cd-vel, kíváncsi vagyok jó lesz e.
-
-
válasz
kendeee #32129 üzenetére
Mérési adatok - én inkább nekik hiszek, és csak akkor használom az akksit, ha szükség van rá. Eddigi eredmények: HP business noti 4 év után az eredeti akksiidejének kb 75%-át tudja, eeepc 2év után kb ugyanott áll, mint újonnan. A főnökömnek volt 2 dell latitude-je (régiek), mind2-ben folyamatosan benne volt az akksi, az egyiket állandóan tápra kötve folyton nyúzta, a másikat csak alkalmanként vette elő -> a nyúzottnak totál tönkrement az akksija, amelyik relatíve békén volt hagyva kb 2 órát is kibír ma is (kb 6 éves notik, a nyúzott akksija már tavaly sem volt jó semmire)
-
endruboy1
senior tag
válasz
kendeee #32129 üzenetére
Szerintem a gyárban csak azt tesztelik, hogy biztosan tönkremenjen x időn belül
.
A viccet félretéve én azért nem bíznék benne, hogy tesztelik minden féle körülmény között, mert ha megnézed bele szokták írni a kézikönyvbe vagy akárhová hogy ne tedd ki magas hőmérsékletnek.
De ahogy írtad is, ez megszokás kérdése... -
kosian24
tag
válasz
kendeee #32093 üzenetére
Semmi nem segitett... Kiprobaltam az osszes kombinaciot, vga source-rol ment eddig a regi laptopommal, most vegigprobaltam az osszes source-ot, de semmi, a felbontast is allitgattam mar ezer fele keppen, de semmi, a gep azonnal erzekeli amint bedugom a tv-t, de sehogy sem akaja a jelet kitenni a kepernyore...
Mar utanaforumoztam, kiprobaltam mindent amit masok irtak de semmi. Kezdek mostmar kicsit bepoccenni... -
atosz
őstag
válasz
kendeee #32082 üzenetére
Nem is drága, legalábbis az előző linkben szereplő 300-400$-hoz képest...illetve ahhoz képest, hogy egy hagyományos HDD-t 40e-ért lehetne most beszerezni, ráadásul csak 60GB-os...
De szerintem nekem nem lenne jó, mert nekem LIF csatis kell, de baromira nem értek hozzá...
-
-
nightmare13
őstag
válasz
kendeee #32082 üzenetére
mlc és slc között az alkalmazott technológiában van különbség. MLC esetén 2 bitet ír egy cellába a vezérlő, így ha a cella értékét felül akarja írni, mindkét bitet előbb át kell mozgatni, hogy a helyére be lehessen tenni a következő adatot. SLC esetén 1 cellába 1 bit kerül, ezzel az élettartama is jelentősen hosszabb, cserébe jóval drágább is, asztali felhasználásra nem is nagyon kerül ki emlékeim szerint.
-
-
-
-
-
-
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kendeee #32028 üzenetére
Igen, több gyártó több modeljéhez, csak itt-ott vannak kis eltérések. Ezen a képen pl. látni lehet a sarkoknál több helyen kis pöcköket, amik az én akkumon nincsenek és a házat megnézve ha azokat nem csiszolom le, akkor nem férnek be és félek hogy más eltérések is lehetnek, ami nem látszik egy képen.
-
aram01
nagyúr
-
dvd_R+
őstag
válasz
kendeee #31985 üzenetére
NVIDIA® GeForce® GT
520MX Graphics
ilyen vga van a samsungbade akkor a lényeg az a hp tól mindenféle kép erősebb a samsung
egyébként a hp nak nem tudom a pontos típusát
ha már a t2310 től erősebb a smasungnak a B800 as procija akkor már jobban jártam
hisz jobb procis lesz a gépsource , 1.6 starcraft2 , meg hasonló szintü jatekok elmennek rajta ha nem is a legerösebb grafon az se baj ha jatszok rajta akkor ugyis csak multis jatekokkal
közben sikerült ki deritenem a pontos típusa a hp nak HP 630 B800
Grafikus vezérlőMobile Intel(R) HM65 Series Express Chipset Family (1339528 kB)
-
dvd_R+
őstag
válasz
kendeee #31968 üzenetére
akkor a hp tól jobb a samsung nem ? mivel a samsungba gf 520 vga van
a hp ba pedig gma4500hdegyébként 2500ft /hó havonta a laptop 24.900ft fizetek be érte
és havonta 4850ft a net 2éves hüség nyilatkozattal de ide hozám csak a t home netet kötik ráadasul most fog lejárni a netem és ujra kötettem ugyan ezt a thome netet cska most nem 1 hanem 2 év hüséggel
másrészt ebből a 4850ft árból én csak 1850ft fizetek a netért mert wifin adok az alattam lévő lakónak netet 3000ft/hóigy nekem olcsó a net.. tehát laptop + net nekem havonta 4350ft körl van
és ugye megkapom a szolgáltatást is + a netet
és van egy Toshiba L40-14h laptopom amit meg eladok 45k ba igy vissza is jöt a kezdő részlet ebből a samsung laptopból sőt még plusz 20.000ft ba leszektehát nekem nem drága modernebb laptopom lesz és szinte nem kerül semmibe a laptopot kamatmentes részletre adjak és 2500ft havonta nem pénz
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
kendeee #31845 üzenetére
Hát igen, ezen én is meglepődtem. Gyakorlatilag ami jobbnak néz ki mégse annyira?
64bitről nem szívesen mondanék le,
Viszont érdekes az az egy biztos. Most azon gondolkodom, hogy hol lehet procit venni Bp-n boltból.
Egyébként amikor processzort cserélek a Notebook-ban akkor a hűtés az optimalizálódik hozzá alaplapi szinten, vagy ahhoz is lehet valami bővítést csinálni valahogy?
Asztali gépekhez értek jobban, a laptopok belső részéhez annyira még nem sajnos. Köszönöm a választ előre is. -
Vodar
senior tag
válasz
kendeee #31741 üzenetére
A notebook az nem játékra való, hanem netezésre, irodai munkára, esetleg passziánszra. Ezzel szerintem nincs is gond. Aki ilyen erőforrásigényesebb játékokkal akar játszani, azt tegye meg otthon, a székén ülve, kényelmes billentyűzettel, egérrel, monitorral, és ne egy notebook fölött görnyedjen.
Egy notebook soha se fogja ugyanazt nyújtani, mint egy PC, éppen ezért nem fognak soha eltűnni a PC-k. Komoly alkalmazásokhoz (játék, konvertálás, full HD lejátszás 2 monitoron, stb.) PC kell.
Én személy szerint akkor is a PC-t preferálnám (a mellett, hogy van nekem is notebookom), ha ugyanazt a teljesítményt nyújtaná, mint a notebook. Szeretem, hogy külön be tudom állítani a monitor szögét, a billentyűzet, egér helyét (jó, tudom, lehet ezeket csatlakoztatni a notebookhoz is, de akkor már nem notebook). A PC-t sokkal könnyebb szervizelni, buherálni, hűteni, hardvert cserélni benne, stb. A notebook meg egy kényelmetlen izé.
Szerintem a ma használatos notebookok előbb-utóbb el is fognak tűnni és valami hibrid tabletek veszik át a helyüket (pl. a tablet hátuljából előhúzható egér + billentyűzet, szétnyitható képernyő).
-
-
-
-
-
wolfman
veterán
válasz
kendeee #31700 üzenetére
teljesen mindegy milyen az állapota, ha ezt csinálja, akkor dobom ki és vetetek bele egy másikat, csak hogy tutira a vinyó hibája-e. Mondjuk ma már a 256Mb memória helyett jó lenne egy 1Gb-os modul, de nem hiszem hogy a memótól lenne így belassulva, akkor ki-ki akadna a rendszer tudtommal.
-
Xanyi
tag
válasz
kendeee #31670 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. A navi érintőjével óvatosan megnyomogattam lefelé, de feszültségről szó sincs, szépen le lehet nyomni, de tisztán látszik hogy amikor lenne lehetősége kijönni a pöcöknek, akkor sem jön ki, hanem fixen bent van, úgy mint amikor a többit benyomod.
Viszont ahogy nézem, az ott magának a készülékháznak a része...
Egyáltalán nem vagyok boldog, hogy egy két hetes gépet teljesen szétszednek, aztán átépítik egy új házba, mondhatni hogy elfogadhatatlannak tartok, mert attól kezdve én nem fogok bízni benne. És hát nem azért adtam ki 150 ezret...
Ráadásul a SPACE se mindig működik, a WIFI led nem világít, a két hangszórónak eltérő hangja van, a bal jó, a jobb tompa, halk!Ennyi hibát elfogadhatatlannak tartok, szerintetek mennyi esély van rá hogy kicseréljék a komplett gépet egy újra?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest