- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
sanchy
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #35041 üzenetére
Gondolom ez nem javítható...
-
sanchy
aktív tag
válasz
DigitalAngel #35040 üzenetére
Külső monitoron nem jön be semmilyen kép
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Anno volt egy ilyen problémám:
"Adódott egy olyan problémám, hogy kb. 3 hónappal ezelőtt Elkezdte a notim nemfelismerni a meghajtóba pakolt lemezeket. Vettem hát egy új dvd-t a gépbe, de azzal sem történik semmi, Felpörög, de nem olvassa be a lemezt. Körbekérdeztem, azt mondták hogy az alaplapon behalt a "vezérlője". Na mondom ezt megszívtam, de sebaj, veszek majd hozzá egy külső dvd-írót. (Persze ez a mai napig nem történt meg)
De most jön a feketeleves. Pár napja megpróbáltam bekapcsolni, de nem ad képet a kijelző
!!!! Ki-be kapcsolgattam, egyszercsak megjelent a kép. Ma ismét próbáltam bekapcsolni, de semmi. Elkezdtem megint kapcsolgatni ki-be, és egyszercsak megjelent egy fehér háttér, rajta füstszerű foltokkal. Megijedtem, mi a franc ez. Kikapcsoltam, majd újra be, de ismét csak a nagy semmi. Megpróbáltam már vagy 20x ki-be kapcsolni, de semmi.
Elképzelhető hogy teljesen meghalt az alaplapja a notinak? Mennyire combos egy ilyet javítani?Ha még menthető, légyszi segítsetek, hogy hogyan.
a típus: ACER ASPIRE 5520GVárom a segítőkész fórumtársak mihamarabbi válaszát!"
Kaptam rá egy ilyen segítséget:
"Abban a típusban a vidkari szokott bedögleni. Esetedben nem csak az, hanem az optika vezérlő is.... HDD-t is hallgasd meg felpörög-e vagy sem. Nem nagyon érdemes javíttatni, hacsak nincs egy barát, aki foglakozik ilyesmivel.Szerencsétlenségedre- ha jól tudom- cserélhető a videókártya, és lehet, hogy egy alaplap cserével még 'ott vagy, ahol a part szakad', mivel a régi vga is behalt."
Nos a mostani szitu a következő:
Kicseréltem a VGA-t a notiban, de a másikkal is ugyanez a foltos képernyő jön be:
Szerintetek mi lehet a baj????
Várom a gyors válaszokat!
Üdv
-
sanchy
aktív tag
Na ez érdekes. Rádugtam a monitort, bejött rajta a kép, majd egyszercsak a laptopon is, csak nem töltötte ki a teljes képernyőt. Megpróbáltam újraindítani a notit, és megint az a fehér háttér...
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Adódott egy olyan problémám, hogy kb. 3 hónappal ezelőtt Elkezdte a notim nemfelismerni a meghajtóba pakolt lemezeket. Vettem hát egy új dvd-t a gépbe, de azzal sem történik semmi, Felpörög, de nem olvassa be a lemezt. Körbekérdeztem, azt mondták hogy az alaplapon behalt a "vezérlője". Na mondom ezt megszívtam, de sebaj, veszek majd hozzá egy külső dvd-írót. (Persze ez a mai napig nem történt meg)
De most jön a feketeleves. Pár napja megpróbáltam bekapcsolni, de nem ad képet a kijelző
!!!! Ki-be kapcsolgattam, egyszercsak megjelent a kép. Ma ismét próbáltam bekapcsolni, de semmi. Elkezdtem megint kapcsolgatni ki-be, és egyszercsak megjelent egy fehér háttér, rajta füstszerű foltokkal. Megijedtem, mi a franc ez. Kikapcsoltam, majd újra be, de ismét csak a nagy semmi. Megpróbáltam már vagy 20x ki-be kapcsolni, de semmi.Elképzelhető hogy teljesen meghalt az alaplapja a notinak? Mennyire combos egy ilyet javítani?
Ha még menthető, légyszi segítsetek, hogy hogyan.
a típus: ACER ASPIRE 5520G
Várom a segítőkész fórumtársak mihamarabbi válaszát!
G.
-
sanchy
aktív tag
27990hsz ?
-
sanchy
aktív tag
Feltettem a legújabb BIOS-t és továbbra sem látja sem az új, sem a régi DVD meghajtót a gép.
Létezhet hogy alaplaphiba? Ha igen akkor hogyan tovább? -
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám.
Egyik napról a másikra behalt a notim dvd meghajtója (ACER ASPIRE 5520G) . Nem olvasta be a lemezt, sőt nem is akarta kiadni. Gondoltam biztos elromlott, hát vettem bele egy másikat. Beraktam, majd megnéztem látja-e a gép, hát látja viszont merevlemezként. Beleraktam egy lemezt, beolvasta, de nem bírtam megnyitni.
A Bios beállításokat is megnéztem és ott sem látja a meghajtót.Segítségeteket szeretném kérni hogy szerintetek mi lehet a megoldás?
Behalt volna az alaplapon valami?
Gábor
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
A következő notival szemezgetek:
Toshiba c660-13x
Mi erről a véleményetek?
Megbízható gépek ezek (Toshiba)?Garancia nincs rá, külföldről jön.
Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest