Keresés

Aktív témák

• kendeee

aktív tag

válasz Manus01 #32832 üzenetére

Na most már látom, hogy nincs különbség fujitsu-siemens és fujitsu közt. Az előbb leírt notit (sajnos nem tudom a típust, mert nem szoktam nézegetni) volt alkalmam 'pontozni'

-külső: igazi design, mintázott topcase és lcd fedél (nagyon szép)
    - Lcd zsanér jól tart, viszont nem csak fel-le tudod hajtogatni, hanem jobbra, balra is.
    - Gépház: szép, de gagyi műanyag hatású, semmi tartás (15,4, vagy 15,6)

És a többit leírtam. Bár még annyi kimaradt, hogy a chipset, a gpu és a proci egy hőcsöves hőelvezetőt kapott, és a chipset-et 1 csavar rögzíti 1 oldalról (szóval az is gagyi) Én ilyen notit nem vennék.(jó persze, megvásárláskor senki sem lát a belsejébe)

A felszereltsége sem volt rossz annyira, de akkor is.

• kendeee

aktív tag

válasz Manus01 #32832 üzenetére

Volt pár db a kezem alatt, nem csak a külsejüket néztem és nem voltam a belsőtől elájulva. Nem hiába a legjobb a supportja, annyit mondhatok. Csak szét kell nézni a neten. Beírod a keresőbe a laptopod (fusi típusát) és alapból nem a hardver részletezés fog előugrani, hanem az hogy bontás, illetve hibás, ill. alkatrézek eladók.

Nem mondom a prémium kategóriás laptopjai elnyűhetetlenek és saját laptopom is volt már közüle megbízható, de nem jellemző a többségre. A tömeggyártás hull@dékai. Dióhéjban...De elnézést kérek a fujitsu tulajoktól a személyes véleményem miatt.

Aktív témák