- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Egy notebookot mennyi ideig kell tölteni, hogy az akkumulátora teljesen feltöltődjön? (Lenovo G550, gyári akksi.)
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Egy notebookot mennyi ideig kell tölteni, hogy az akkumulátora teljesen feltöltődjön? (Lenovo G550, gyári akksi.)
-
Vodar
senior tag
válasz
endruboy1 #31749 üzenetére
AMD-nél el kell távolítani a drivert, mielőtt az újat telepíted és újra is kell utána indítani a gépet. Nem egyszer volt már kékhalálom amiatt, mert ezt nem tettem rá, hanem "rátelepítettem" az előző maradványaira az újat. Azóta már nem csinálom ezt, hanem mindig full install, gép restart és aztán rá az új.
-
Vodar
senior tag
válasz
kendeee #31741 üzenetére
A notebook az nem játékra való, hanem netezésre, irodai munkára, esetleg passziánszra. Ezzel szerintem nincs is gond. Aki ilyen erőforrásigényesebb játékokkal akar játszani, azt tegye meg otthon, a székén ülve, kényelmes billentyűzettel, egérrel, monitorral, és ne egy notebook fölött görnyedjen.
Egy notebook soha se fogja ugyanazt nyújtani, mint egy PC, éppen ezért nem fognak soha eltűnni a PC-k. Komoly alkalmazásokhoz (játék, konvertálás, full HD lejátszás 2 monitoron, stb.) PC kell.
Én személy szerint akkor is a PC-t preferálnám (a mellett, hogy van nekem is notebookom), ha ugyanazt a teljesítményt nyújtaná, mint a notebook. Szeretem, hogy külön be tudom állítani a monitor szögét, a billentyűzet, egér helyét (jó, tudom, lehet ezeket csatlakoztatni a notebookhoz is, de akkor már nem notebook). A PC-t sokkal könnyebb szervizelni, buherálni, hűteni, hardvert cserélni benne, stb. A notebook meg egy kényelmetlen izé.
Szerintem a ma használatos notebookok előbb-utóbb el is fognak tűnni és valami hibrid tabletek veszik át a helyüket (pl. a tablet hátuljából előhúzható egér + billentyűzet, szétnyitható képernyő).
-
Vodar
senior tag
Szia,
Android Linux helyett ráheggeszthetsz Ubuntu Linuxot, prímán fut rajta. Itt van a menetéről egy részletes leírás:
http://www.o-learn.com/content/howto-install-ubuntu-on-toshiba-ac100
Egyébként smartbook a megnevezése
-
Vodar
senior tag
válasz
Sobod87 #31404 üzenetére
Szia,
Menj fel ide: http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=hu-hu
Válaszd ki a notebookodat és szerintem az "AMD chipset"-et kell letöltened.
-
Vodar
senior tag
Jobb az Artic-Cooling MX-4, mint az MX-2? Nekem van itthon egy tubus MX-2 pasztám, hamarosan ideje lesz újrapasztázni a procimat... megéri venni ezért egy MX-4-et?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Milyen ATA/IDE merevlemezt vegyek a laptopomba? 10 ezer körül, min. 120GB kapacitással.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok, az ATA az a SATA? hts541212h9at00 merevlemezem volt eddig, milyen ajánlotok helyette (elromlott)?
Köszi előre is.
-
Vodar
senior tag
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Van egy laptopom, ami azt csinálja bekapcsoláskor, hogy felvillan a kék színű hálózat jelző led + a táp ledje, de a monitoron semmi nem jelenik meg (szóval nem kezd el bebootolni) és kb. 5-10 mp múlva kikapcsol. Na most ugye normálisan a hálózat ledje soha nem szokott bekapcsoláskor világítani, szóval gondolom ez valami hibára utalhat.
Elvittem a szervizbe és ott 2 nap után mondta a szervizes, hogy "most már 10-ből 5-6 alkalommal bekapcsolódik a laptop és néha fél órán át tudom is használni, de még mindig nem zárnám ki az alaplap hibát (mondtam neki, hogy szerintem az)".
Kérdeztem tőle, hogy mégis mit csinált vele, hogy neki néha bekapcsolódik (nekem egyszer se kapcsolódott be), de erre nem volt hajlandó válaszolni, mert nem ad ki ilyen technikai infókat, mivel az az ő dolga, hogy hogy javítja meg, az autószervizben se kérdezed meg, hogy milyen csavarokat használt a szervizelés során.
Nekem ez nagyon fura. Mégis mit csinálhatott vele, hogy néha már bekapcsolódik, de kb. fél óra használat után kikapcsolódik?
Gondoltam arra, hogy esetleg az akkumulátora rossz, de én mindig a hálózatba csatlakoztatva használom, szóval attól még be kellene, hogy kapcsolódjon, nem? Igaz, én nem próbáltam ki úgy, hogy fizikailag kivegyem a gépből az akkut (mert ahhoz le kellett volna csavaroznom az egész alját).
Meg hogyha az akkumulátora rossz, akkor ő mit csinálhatott vele, hogy néha már bekapcsolódik? Gondolom azért nem akarja elmondani, hogyha legközelebb is ilyen lesz, akkor megint hozzá vigyem... de ha már fizetek neki...
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest