- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Gebriel #10949 üzenetére
Ja,és arról nincs ötleted,hogy honnan tudhatnék biztos információkat a legfrissebb szoftver verziót illetően?
Lehet,hogy házilag is el tudnám végezni.Bár a telefon simén töltőként ismeri fel az adatkábelt,a számítógép ügyet sem vet arra,de majd csak megoldom,nincs túl sok időm rohangálni a telefonnal.
Ráadásul az egyik osztálytársam példáján okulva szvsz. nem is tartom túl jó ötletnek,igaz,lehet hogy nem lesz más választásom.Még egy ok,hogy miért lehet szoftverhiba
aláltam egy animációt,amit az enyém gyorsabban jelenít meg édesanyáménál.Kezdek nezen kiigazodni ezen a telefonon.Persze mindkét telefonnan vannak nagyon furcsa dolgai,telefonálás meg akku téren,de azt most nem részletezem,igaz,a T280 fórumban nem segített azzal kapcsolatban senki.
Üdv.:zombinyul -
Qtya123
őstag
-
-
Enjoy
addikt
válasz
Gebriel #6078 üzenetére
Igazából nagyon sok kis apróság van, amit így felsorolni nem tudnám.
Sebességügyileg is fejlődött az 5310.
Igazából ezekből mindent megtudhatsz: 5310 tesz , Series40 rendszer története-fejlődése , valamint a youtube-on is lehet találni menü bemutatókat -
Enjoy
addikt
válasz
Gebriel #6075 üzenetére
Jah, sry.
Félreolvastam az utolsó mondatodat! Azt olvastam, h a technikai adatokra lennél kiváncsi.Hogy akkor reagáljak a tényleges kérdésedre:
A legnagyobb előrelépés az 5310-ben a szoftver fejlettsége a 6233-hoz képest. ( A 6234 vodás menüjéhez képest meg méginkább igaz ez)
Valamint a kijelzője is élénkebb már a telónak, így minimálisan is, de szebb képet ad vissza az 5310 kijelzője.
X-Press a dedikált zene gombjaival is plussz az "elődhöz" képest, nah meg jóval vékonyabb a teló -
-
Gebriel
veterán
válasz
Gebriel #5245 üzenetére
Utolsónál már nem sikerült a Pannon-t be írnom az átirányitás linkhez illetve:
A tarifacsomaghoz tartozó hívás irány díja így helyes.Tehát összegségében majd minden esetben fizetni kell az átirányításért.Kivételek a T-Mobil egyes csomagjai.
Neked jó csomagod van ilyen téren
-
válasz
Gebriel #5240 üzenetére
van két t-mobile sim kártyám (az egyszerűség kedvéért előfizetéses mind a kettő), és egyik sem hívja ingyen a másikat. az 1. számút átirányítom a 2. számúra -> hálózaton belül igyenes az átirányítás! ha másik szolgáltató sim kártyájára irányítanám át bármelyik kártyámat, akkor minden átirányított percenként x ft-ot kellene fizetnem. de hálózaton belül ez ingyenes! szóval ha az 1. számú kártyára érkezik hívás, az átirányításra kerül a 2. számúra és azon fogadom a hívást. évek óta így használom, és nincs átirányítási percdíj. -
Jazz
veterán
válasz
Gebriel #3726 üzenetére
Hát igen, nekem is hasonló volt.
Most megpróbálom újra telepíteni, úgy hogy soleil fut. Vagy úgy kéne hogy BT bedugva, de solil-t kikapcsoljam? Mert ha tényleg a Soleil foglalaja a le a port-okat, akkro nem tudom. Suite-nak az a jobb ha nincs Soleil? Áhhhh, hagyjuk. Már magam is belezavarodtam. -
Joe bácsi
őstag
válasz
Gebriel #3582 üzenetére
Neked van kis méretű bluetooth headseted? Ja és Nokia boltban rákérdeztem,h. igaz-e, meg haverom is mondta, h. néha a headsete berecseg amikor a zsebében van a teló vagy az övtáskájában. A bolt megerősített a sejtésemben, h. recseg ha pl. kabát belső zsebében van a teló. Meg barátom barátjának kis méretű fülese van és azt mondta, h. nem jó, mert a másik fél halkan hallja.
-
Doris Lune
tag
válasz
Gebriel #3566 üzenetére
Hát, sajna nem a neten vettem, hanem bizonyos közvetitő által, igaz, újonnan sikerült megszereznem. S mint irtam, addig semmi baja nem volt, mig a nagyobb memkarit bele nem toltam. A közvetitőről annyit, hogy fogalma sincs a dolgokról, őt csak a haszon érdekli. Agya sincs ilyen dolgokhoz, csak kereskedik a telókkal...
Sikerült az MT 6227 PC Sync Managert letöltenem, és látja is a telefon részét, azaz a telefonkönyvet, SMS-eket, de a fájlkezelő része itt sem műxik.
Szoftverfrissitésről nem is álmodom, habár az a reményem fennáll, hogy terjedőben vannak itt Mo-on is ezek a chinese telók, - aminek nem örülök ugyan, de ennek ellenére beleestem a csapdába, s mégis vettem egyet - s hátha lesz egypár guru, aki kiképzi magát ezekre az árukra is, mivelhogy terjednek, mint a pestis, és fogynak is rendesen, s ezt előbb-utóbb tudomásul kell vennünk...
Lsd Kifung PDA-k, ARA mobilok, Tv-s mobilok, Hello Kitty szindróma... -
gban
veterán
válasz
Gebriel #3514 üzenetére
Formázás után ok, de csak az egyik telóban, másikban nem?
Én elhiszem, gondoltam is valami olyanra, mint a telónál hogy ha másik SIM kerül bele csak akkor kér jelszót, tehát csak másik telóban kér ez csak jelszót, de elvetettem, az "egyikben igen, a másikban nem" valahogy érthetetlen. -
-
-
-
-
-
-
válasz
Gebriel #1100 üzenetére
S.O.S
A Vodafone oldaláról:
''A szoftver telepítéséhez szükséges, hogy számítógéped a következő operációs rendszerek egyikét támogassa: Microsoft Windows 98
Microsoft Windows 98 2nd Edition és Millennium Edition
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows XP''
Vista nincs...
Gyanítom, Visata alá kéne a driver. A Huawei oldalát nézte már? -
-
Dale
aktív tag
Jaaaj nem mondod...
Ma ebben a rettenetes szélben elküzdöttem magam a teló boltig, holnap meg vitorlázhatok vissza? Ehh...
Tied a sportszelet!
Szerk: Egyébként ha a piros lámpa kialvása után megnyomom a power gombot, megvillan a lámpa egy pillanatra és sekép, de ezt már csak ''for the record''.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest