- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Doris Lune #18359 üzenetére
Itt a topik amit keresel: Azonnali PDA-s kérdések órája
Itt tedd fel a kérdésed. -
ikiviki
aktív tag
válasz
Doris Lune #17447 üzenetére
Sajnos free szoftvert nem is fogsz találni a neten hid ell.
A Sharp-od csak szervizboxal lehet frissiteni..szoftverezni. -
blueMerle
veterán
válasz
Doris Lune #3573 üzenetére
Mért, a rendes, márkás telókban hogy van a memory-reader/writer IC megcsinálva?
Az esetek legnagyobb százalékában ki lehet cserélni öket, kivétel ezalól még a Siemens és az összes távolkeleti noname/másolat teló.S ebbe esetleg nem lehet beletenni egy jobbat? Vagy méretben mások?
Mivel oda van forrasztva, ezért bajosan.Látatlanba is 100%-ig biztos vagyok benne.
Nem kérdezel hülyeségeket egyébként, ez egy fórum, arra való hogy kérdezz, válaszolj, vitázz, eszmét cserélj
-
Ricardo
titán
válasz
Doris Lune #3567 üzenetére
Elég érdekes helyzet. Valamit összekutyult a nagyobb kártya.Próbálkozz Kínai oldalakon, hátha lehet szoftvert leszedni. Más lehetőség hirtelen nem jut eszembe.
-
Gebriel
veterán
válasz
Doris Lune #3565 üzenetére
Gondolom újonnan vetted a telefont..Ha igen probálkozz annál akinél megvetted, hátha tud segíteni még akkor is ha neten rendelted meg! Ráadásként, ha a hálón jutottál hozzá akkor 9 napig meggondolhatod magad a vásárlás napjátol.
-
nemma
addikt
válasz
Doris Lune #3561 üzenetére
Nem gyenge ez a telefon!
Tulajdonképpen Olcsi mindent elmondott, amit én is említettem volna, egyedüli tanácsként azt tudom mondani, hogy formázd meg a kártyát.
Mondjuk a formázatlan kártya nem nagyon szokott ilyen hibát előidézni, de egy próbát megér. Valalmint kéne keresni rá frissebb szoftver, fogalmam sincs honnan... -
Olcsi
senior tag
válasz
Doris Lune #3561 üzenetére
Hát...sztem nem hiába "ismeretlen". Szerintem nem nagyon érdemes ilyen telókat venni, már csak azért sem, mert ezekkel sztem a gsm szervízek sem tudnak túl sokat kezdeni, alkatrészek sincsenek nagyon hozzá...meg alapjában véve nem biztos, hogy a legjobbak. Tanácsot sajna nem tudok adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest