- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz fateless #49409 üzenetére
Nalunk is csak azert van/lesz, mert mar egyedul jarnak haza az iskolabol, s most mar van, hogy epp nincs otthon senki (Nagyszulok vagy mi), kesobb ernek haza vagy Ok, vagy mi. Nagylanyom hetfon kapta meg az Alcateljet.
Epp tegnap meseltek szuloi ertekezleten, hogy a Csalad nagyobbik lanyanak (16 eves) meg mindig butatelefonja van, es hogy az elmult hetekben ket osztalytarsa js lecsereltette az okostelefonjat nyomogombosra, mert lattak a lanyon, mennyivel tobb ideje van elni igy, hogy nem tapicskolja egesz nap a kepernyot.
De nalunk is van osztaly persze, ahol kinezik azt, aminek meg csak butafonja van, jogos volt Csaszi tanacsa is.
-
-
ngdr88
tag
válasz fateless #3611 üzenetére
És még egy utolsó kérdés hogy az nem lehet ok a szerződés bontására, hoyg mondjuk mikor ellopták utána felhívtam a 1220at beszéltem aegy ügyintézővel hoyg mi történt. Azt mondta hogymenjek be személyesen a bemutatótermükbe aztán ott majd lesz valami. Bementem, kértem a híváslistát (mert hoyg miután eltünt a mobil akkor utána csörgettük és foglalt volt tehát beszéltek vele, és talán ha megadták volna a számot akit hívott akkor talán el lehetne kapni), azt mondták hogy ezt a telefonos ügfélszolgálaton intézzem, megadtam hozzá egy kódot. Ok megint telfon 1220 (Mozart összes szimfoniája lement,) ügyintéző, aztmondja, hogy nem áll módukban kiadni a híváslistát, mert vagy tudom h mit hívtam vagy hülye vok. Na erre oylan ideges lewttem hogy majdnem a felmenőit testi kapcsolatot pénzért létesítő személynek neveztem, hoyg hogy lehetnek ennyire szemetek hoyg az előfizetőnek a saját kérésére nem hajlandók kiadni és a tolvajokat pártolják.(Mert nekik uyge az a jó ha minél több telefont eladnak).
Erre mi a vélemény??Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
ngdr88
tag
válasz fateless #3609 üzenetére
Hát már 2001 óta mindig volt valamilyen panonos telóm. Elsőnek egy Siemens A35 Bee Original csomagban.
És kötelezhetnek, hogy még másfél évig fizessek a semmiért főleg hoyg az előfizus kártyához mobil sincs csak egy 3310 ami nem túl működőképes állapotban van
Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
ngdr88
tag
válasz fateless #3595 üzenetére
Kösz.
De attol az új telefont nem tilthatják le, hogy egy másik nincs fizetve és az újé van?
Egyébként az nembaj, hoyg majd utána a pannonnál nem vehetek, mert a Tmobil sokkal jobb, de most az a telefon amit kinéztem csak a Pannonnál van olcsón 2 év előfizuval(SonyEricsson W710i) csak az a fontos hopgy ha most veszek és utána a régi előfizut abbahagyom akkor nehogy az új telónak az IMEI-jét letiltsák.
Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
Xervo
csendes tag
válasz fateless #3059 üzenetére
Helo!Köszi a segítséget,tehát ha leadok nekik egy régi telcsit akkor 16kért enyé ma telefon havi 3670ft-ért+havi 1890ft a net 50+a legkisebb/olcsóbb díjcsomag:Társalgo 1980ft havonta tehát összesen 7540ft...+még amit beszélek ugye?Vagy ha 20-at fizetek be net 50nbélkül akkor havi 7000ft+amit beszélek?Akkor is kell régi telcsit leadni ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest