- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngdr88
tag
hello..
előre is elnézést ha bármien elvet sértek ezzel..
volt egy W580i ami független volt.
csak nagyon fagyott ezért ujraraktam a sw-jét.
utána megint t-s lett.
mit tehetek most? -
ngdr88
tag
tiszteletem!
a következő nagyon aljas kérdéssel állnék elő
:
Van egy SE w580as telom.
3szor volt már javítva garanciában, és ismét rossz.
Már a fél belsejét kicseréálték.mit kell tenni a telefonnal azért, h javíthatatlan legyen, és kicseréljék.
De a beavatkozás észre vehetetlen legyen
!!!Köszi a segítséget előre is.
üdv
-
ngdr88
tag
hello.
az mitöl lehet h a memória kártáyán ugrik a zene?
régebben tapasztaltam iet egy Nokia 5300val és egy 256Mb-s nokia microsd kártáyval.
ennél csak néhány zene ugrott, de hiába raktam rá ujra ugyanolyan volt. a mobilt sajna ellopták igy a továbbiakat nem tudom.
Később nem annyira régen egy Samsung D900I nem szerette az 1gb-s nokia mu22 msd kártyát. Sokszro kiirta megnyitáskor h nem engedélyezett meg mikro beléptem üresnek mutatta és hasonlók.. ki-be kapcsolás után jo volt., de közben egy alcatel 825 vigan felismerte..
Napjainkban egy samsung u600 és az elöbb leirt kártya tépi az idegeim.
lassna olvassa be, sok zene ugrál rajta, (formázás után is)...
gy másik ugyanolyan memórikártya berkaásakor kiirta h nem formázott ami elötte benne már benne volt ki-be utána jo volt.... és az első kártyát nem formázottnak látja egy moto k1
remélem kibogozható a történet.a kérdés az lenne h a telefon vagy a kártya hibája e a zene ugrálás, és hogy miért nem ismeri fel mindig a behelyeztt kártáykat?
-
ngdr88
tag
Hello.
Segitség!!Hogyan lehet egy SE W380i-re gyári SE szoftvert rátenni, mert a pannonos elég csunya, csunyák a betűk, a menü "ugrik" ugy elő mint egy t-mobilosba.
Azt mondják hogy a SE UPdate Service-el ugyanolyan pannonos marad.
Hogy lehet ezt meg oldani?
és mondjuk egy w580i szoftvert rá lehet tenni? -
ngdr88
tag
hellohello
az volna a kérdésem hogy van valami olyan program amivel lehet SonyEricsson w610i-re képekből témát csinálni?
(valami van az se oldalán de nekem vmi olyan kéne ami rendesen gépröl fut)
köszi -
ngdr88
tag
HEllo mindenki!
November végén vettem egy Alcatel OTC701 telefont a pannonnál és azóta szépen 1-2 hét után elkezdett fagyni, meg miko rsimán be van kapcsolva és valaki hív azt mondja be h nem kapcsolható, meg van amikor elmegy az egész és félperc múlva 'újraindul'.
A fagyás és az hogy bekapcsolva nem lehet hívni az szoftverhiba mindkettő vagy hogy enm lehet hívni az a beépített antenna hibája?
-
ngdr88
tag
válasz
fazekasg #3613 üzenetére
kössz.
majd jövőhéten utánanézek hátha lehet venni erre az előfizura másik telót, végülis már 6éve folyamatosan pannonos vagyko, ha meg nem akkkor megpróbálom felbontatni a zserződést.
Már tettem feljelentést, le is tiltattam (én úgytudom hogy a Nokiákba nem lehet írni IMEIT) de tudom a maygar igazságszolgáltatás
Csak azt kapják el aki semmit se csinál... -
ngdr88
tag
válasz
fateless #3611 üzenetére
És még egy utolsó kérdés hogy az nem lehet ok a szerződés bontására, hoyg mondjuk mikor ellopták utána felhívtam a 1220at beszéltem aegy ügyintézővel hoyg mi történt. Azt mondta hogymenjek be személyesen a bemutatótermükbe aztán ott majd lesz valami. Bementem, kértem a híváslistát (mert hoyg miután eltünt a mobil akkor utána csörgettük és foglalt volt tehát beszéltek vele, és talán ha megadták volna a számot akit hívott akkor talán el lehetne kapni), azt mondták hogy ezt a telefonos ügfélszolgálaton intézzem, megadtam hozzá egy kódot. Ok megint telfon 1220 (Mozart összes szimfoniája lement,) ügyintéző, aztmondja, hogy nem áll módukban kiadni a híváslistát, mert vagy tudom h mit hívtam vagy hülye vok. Na erre oylan ideges lewttem hogy majdnem a felmenőit testi kapcsolatot pénzért létesítő személynek neveztem, hoyg hogy lehetnek ennyire szemetek hoyg az előfizetőnek a saját kérésére nem hajlandók kiadni és a tolvajokat pártolják.(Mert nekik uyge az a jó ha minél több telefont eladnak).
Erre mi a vélemény?? -
ngdr88
tag
-
ngdr88
tag
válasz
fateless #3595 üzenetére
Kösz.
De attol az új telefont nem tilthatják le, hogy egy másik nincs fizetve és az újé van?
Egyébként az nembaj, hoyg majd utána a pannonnál nem vehetek, mert a Tmobil sokkal jobb, de most az a telefon amit kinéztem csak a Pannonnál van olcsón 2 év előfizuval(SonyEricsson W710i) csak az a fontos hopgy ha most veszek és utána a régi előfizut abbahagyom akkor nehogy az új telónak az IMEI-jét letiltsák.
-
ngdr88
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a pannonnál van egy hűsgnyilatkozatos előfizetésem, de a mobilt ellopták és veszek egy másikat előfizuval és a régi előfizetést nem fizetem ki akkor le tudják tiltani az új telefont??
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest