- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Lejszi #19298 üzenetére
Esetleg ezt lesd meg: nokiaprogramok.hu.
-
-
meroly
veterán
válasz
Lejszi #18802 üzenetére
Hát igen, külföldi szolgáltatók oldalát még nem néztem, de megkapó. Látszik nem MO, 4000 Ft-ért kapsz 300 beszélgetést bárhova bármikor, plusz 500 MB netet, stb, stb.
Az 500 megába bőven belefér a voip hívás is sztem, mellette még netezhetsz is vele egy keveset.
Jó ajánlat.kabalthenbk: és megy a vonal vagy szét is kapcsol? A rejtett számot amúgy a rendőrség se adhatja ki senkinek, sőt úgy tudom azt még a szolgáltató sem tudja pontosan.
-
meroly
veterán
válasz
Lejszi #18798 üzenetére
Nem tudom, szerintem totál ingyen biztos nincs, mert akkor mindenki ezt használná. Adatforgalomnak lennie kell.
Há' hogy mennek át az 1-esek meg a 0-k? Galamb viszi őket?
kabalthenbk: engem is szoktak hivogatni, de engem a t-mobile hogy tartozásom van
Amúgy jobb ha letiltadod az emelt díjas ki és bejövőket (persze ha nem lesz rá szükséged) és akkor megoldódik a probléma. Vagy vársz és megunja.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Lejszi #18793 üzenetére
Igen, ennek elvileg ez a lényege.
Fel kell telepíteni a programot és voip hívásként fogja kezelni, csak az adatforgalomér kell fizetni, ahhoz meg célszerű nem magyar szolgáltatós simet kivinni és mobilnetezni rajta, mert drágább mint ha hazacsörögszMég nem próbáltam, de elméletben így megy. Az E63-as topik is eléggé pörög, rákérdezhetsz ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest