- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Legalább egy kicsit gondolkozz hombre.
a kifizetett teló csak az ő hálózatukon legyen használható.
És akkor ezzel a szolgáltató hogy keres pénzt? Áruld már el nekem.
Kártyás telefononál valóban veszteség lehet a szolgáltatónak, ha valaki függetleníti a telefonját, de itt elsösorban a hüségnél aláírt lockról van szó. Mert ugye azt senki sem garantálja, hogyha a telót nem is függetleníti, akkor is tölteni fogja a kártyát.
Ergo a lock egy baromság hüségnél, mert az ügyfél 2 évig úgyis az adott szolgáltatónak fizet. Akár az akciós telóval, akár nem.
Szlovákiában speciel nem ütközik törvénybe a telók függetlenítése.
Az Orange ill. O2 nálunk nem zárja a telókat, csak a T-Mobile.Ezek természetesen a dolognak csak a jogi oldalai.
Halvány lila gözöd sincs ezen dolgok jogi "oldalaihoz". -
-
k.krisz03
tag
Hali!
Bocsi, hogy csak most tudok válaszolni!
Nem tudom mi kéri a jelszót, de akár megnyitni akarom a galériából/alkalmazásokból, akár a kártyát akarom beállítani, hogy oda mentse a fényképeket, mindig kér jelszót. Jelszó eltávolítás is meg lett próbálva, de még akkor is kért. Be lett írva valami, de semmi eredmény.
Aztán gyanússá kezdett válni az eset, mikor laptopban póbáltuk olvasni. Nem is látta a kártyát a gép.
A memóra egyébként eredeti Nokia micro SD, ha számít valamit, bár nem hinném... -
Nightquest
csendes tag
Na igen, az nem is jutott eszembe, hogy nem fér ki a kiírás, mert amikor be van kapcsolva, akkor nem az van a külső kijelzőn, de kikapcsolt állapotban lehetséges.
A helyzetet azzal pontosítanám, hogy a billentyűhang is működik, és se a belső, se a külső kijelző nem mutat semmit, tehát ha becsukom, akkor sincs kívül semmi, leszámítva az akku töltést.
Sajnos próbálgattam sokat tegnap bekapcsolni (meg se fordult a fejemben, hogy lehet beázás is), és mára se lett jobb, szóval ha tényleg beázás, akkor remélem, még nem szívtam meg nagyon.
Az a baj, hogy nem tudom, a billentyűhang volt-e rögtön is, mert később jöttem rá, hogy fel kéne tegyem oldalt a hangerőt magasra, szóval lehet, hogy idővel jobb lett, de sajna még nem eléggé.
Van valami tipp így, hogy mi lehet a baj? Mindegy, milyen szervízbe viszem el? (Garancia nincs már rá, amennyiben jól tudom, hogy 1 év volt.) Mennyire lehet drága egy ilyen javítás kb.?
Ja és bár értek az elektronikai dolgokhoz, de mobilt még nem szedtem szét, nem tudom, mennyire bírkóznék meg vele. Lehet, hogy van torxom, mert van itthon egy csavarhúzó, stb. készlet, amiben van minden extra cucc is, ami csak lehet. -
Nightquest
csendes tag
Hmm, de mi az az akkumulátor kiírás a külső kijelzőn?
Az általad említett hibák mennyire egyszerűen és olcsón javíthatóak?Kabooom:
Ugyan ma eső volt, és telefonáltam úgy, de eddig se volt ezzel gond, meg azért alig esett csak az eső. Vagy ha mégis ez a gond, akkor ez már magától nem lesz jobb? -
-
-
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest