- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
vcardsplittert keress
-
meroly
veterán
Külön topic nincs, de a szolgáltatósokon belül megtalálod mindegyiket, ott meg tudod kérdezni.
ricsi99: a régi amcsi rendszerek sim nélkül üzemeltek, és a készülék azonosította az ügyfelet, aztán hogy ez még most is így van-e nem tudom.
-
fuximaxi
senior tag
A samsung e1230-ban nem is fogsz. Az iphone-ra külső alkalmazásként fel tudod tenni.
Ezt ezt találtam hirtelen, nem tudom működik e rendesen.
-
runner 125
nagyúr
Mivel ez teljesen szubjektív és egyszerűen nincs annyi idő, h minden egyes progit leteszteljen valaki.
Mindenki előtt ott a lehetőség, kismillió programból lehet választani már az összes OS alá, így értelemszerűen olyat raksz fel, ami tetszik, vagy éppen fórumban ajánlották.
-
-
meroly
veterán
Régóta előfizus, sőt most már céges vagyok. De korábban a vodánál voltak a legjobb kártyás csomagok.... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest