- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dale
aktív tag
A ''100x'' egy bizonyos alaphoz képest mért adatátviteli sebességet jelent, de fogalmam sincs hogy az 1x az mi volt anno.
Listákon én is láttam már SD kártyából ilyen 100x, 120x, 150x értékeket, de szerintem nem ez lesz a bottleneck szóval tökmindegy ezen a szinten hogy melyiket veszed.
-
Dale
aktív tag
Jaaaj nem mondod...
Ma ebben a rettenetes szélben elküzdöttem magam a teló boltig, holnap meg vitorlázhatok vissza? Ehh...
Tied a sportszelet!
Szerk: Egyébként ha a piros lámpa kialvása után megnyomom a power gombot, megvillan a lámpa egy pillanatra és sekép, de ezt már csak ''for the record''.
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség...
Adott egy ma vásárolt SE K610i teló. Próbálom tölteni már egy pár órája de közben próbáltam bekapcsolni is, sikertelenül. A tetején a piros LED világít, aztán később elalszik, ekkor se kapcsol be, töltö bedugva vagy sem, mindegy. Később rádugva újra világít, gondolom tölt, majd lekapcsol mint most az előbb is.
Ez most normális? Mikor lehet majd bekapcsolni a telefont? És van valami trükk, hosszan kell nyomni vagy csak rábökni a gombra? A Nokia 6610-emmel sose volt ilyen gondom szóval kicsit tanácstalan vagyok, talán ez valami SE módi? Jelenleg a SIM kártya nincs benne, amikor benne volt akkor se kapcsolt be, de nem akarok 1 napig telefon nélkül lenni, vagy tovább...
Bocsi a szétszórt posttért de utálom az ilyet amikor töprenghetek hogy ez most ilyen szarul kell-e működjön vagy simán rossz a teló. A gyors megfejtést beküldők között egy sportszeletet sorsolok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest