- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
SOHA TOBBET SAMSUNG
Juniusban jon ki az iPhone 6, a szerzodesem julius vegen aug elejen jar le. nem volt meg apple stuff-om de sztem ennel a moderálva samsungnal minden jobb.
-----------
Kevesebb hangulatjellel is értjük a csalódottságodat, valamint kiszedtem a nem ide illő minősítő jelzőt (nem kívánatos egy esetleges flame, illetve a szó sem fórumra való). - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
Lejszi
senior tag
Android-os telonal (samsung galaxy s3) ha csinalok egy gyari beallitasok visszaallitasat akkor a nevjegyzekem is eltunik amiket a telefon memoriajaba mentettem le?
-
Lejszi
senior tag
sziasztok!
Létezik VOIP program nokia E63-hoz?
Ha igen, honnan tudnam leszedni vagy esetleg megvan vkinek?elore is koszi
-
Lejszi
senior tag
senki?
-
Lejszi
senior tag
sziasztok!
A gyari muzsikat amit bekapcsolaskor hallok hol tudom kikapcsolni? (NOKIA E63)
-
Lejszi
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #18803 üzenetére
guglit probaltad mar?
-
Lejszi
senior tag
válasz
meroly #18800 üzenetére
skype tud hivni skype-ot vagy skype-os telefont ingyen. itt sokan hasznaljak. MO-on szinte még a hirét sem hallottak ennek.
itt olvasd el es ird meg hogy hogy van akkor szted
[link]a lenyeg:
Details of your deal
Internet Talker 300
This package gives you a flexible mix of 300 minutes and texts, 500MB internet allowance, 5000 Three-to-Three minutes, voicemail and Picture Mails. You also get free Skype-to-Skype calls, free Windows Live Messenger, free Twitter and a free Pay As You Go SIM.
-
Lejszi
senior tag
sajnos nekem is volt ilyen egyszer, ugyfelszolg nem fogja megmondani mert adatvedelemhez tartozik, feljelentest tudsz tenni a rendorsegen es ők kideritik neked, jobban mondva nem neked hanem maguknak es eljarnak ezesetben. de ha nem elet ellenes fenyegetesrol van szo akkor nem fognak vele foglalkozni szvsz....
nekem ennyit sikerult anno kideriteni a temaval kapcsolatban. en hagytam a picsaba, egy ido utan ráunt az illeto....
-
Lejszi
senior tag
válasz
meroly #18794 üzenetére
a valasz elso reszet is nekem cimezted? mert akkor lehet en nem irtam le jol a kerdest vagy nem tom
mert a valaszodat nem ertem.
a kerdes lenyege, hogy az e63-asban lesz vmi menupont vagy vmi amivel automatica fellép skype-ra mint egy masiknal mondjuk a kozepso gomb, ime: [link] -
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
válasz
Belus85 #9377 üzenetére
Értem.
A letiltás nem az IMEI számhoz van "rendelve"?
Csak mert ugye ha függetlenítessz egy telót (nokia esetében legalább is ha jól tudom) akkor kap egy uj imei számot. és ha uj az imei szam akkor már nem tudja a régihez "rendelni" azt hogy ő most le van tiltva.
vagy ez nem igy van? -
Lejszi
senior tag
Mit tudok kezdeni egy letiltott telefonnal, hogy ujra hasznalhato legyen?
Tipus: SE V630
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest