- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz half333 #32199 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy melyik ROM volt az, ami után elromlott, mert mindegyiknek van egy alapja, amit átalakítgatnak általában (ez lenne a rossz FW). Csak a CM-ről tudom, hogy azt gyakorlatilag a nulláról hozták össze.
A leírás szerint akkor jön elő ez a probléma, ha más telefonhoz való szoftver megy fel a mobilra. Például amikor U-ra Sola szoftot raknak.
Dolgom úgy konkrétan nincs, úgyhogy még ráérek.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Esetleg próbálj meg egy GB firmware-t felrakni FTF-ből. Volt, akinek az is megoldotta a problémát.
Azt meg találsz ITT.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Na kihámoztam. A probléma azzal van, hogy rossz FW-t töltöttél fel a telefonra. Melyik volt az a ROM? Főleg azért kellene ezt tudni, hogy mi is volt annak az alapja.
Elég érdekes egy megoldást találtak rá, de elvileg működik. A következő sorrendben kell felrakni az FTF-eket:
1. a telefonodnak megfelelő szoft
2. rossz FW
3. a telefonodnak megfelelő szoft ismétMajd ezután újra kell indítani a telefont. Közben ezt NEM szabad megtenni, csak és kizárólag a végén.
-
half333
őstag
Köszi,de szerintem nem változtat semmin,mivel a visszaállított ROM-ot használtam eddig hiba nélkül,és most már az sem jó. A flashtool-nál tökéletesen végig megy hiba nélkül. Nincs más lehetőség? Lehet h egy rom kinyírta az érintő képernyőt,de akkor h lehet h minden más okés?
Köszi előre is a segítséget,nem,hanem nyitott,ez okozhat problémát?[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz half333 #32194 üzenetére
Igen, erre gondoltam, de itt úgy néz ki, minden rendben. Nem ír ki semmilyen hibát flash-elés közben? Végigmegy rendesen?
Esetleg próbáld meg EZT feltenni. Igaz, hogy régebbi, de az .54-essel úgyis sokaknak baja volt.
Szerk: Közben rátaláltam a hibára XDA-n is. Hamarosan kihámozom belőle a lényeget. Zárt a BL?
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Erre gondoltatok?
[link]
egyébként sikerült CWM-ből visszatenni a mentésemet,és ugyan ugy semmi -
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #32181 üzenetére
Én ITT vettem, mondjuk személyesen. Na meg ahogy látod, most akciós a 64 GB-os. Annyi, amennyiért az eDigital adja a 32-est.
(#32182) Misk15: A NET miatt a 3,5"-os, 320x480 pixel-es felbontású Go, a videózás miatt meg a "csak" VGA felvételre képes J esett ki.
De szerintem inkább mondj egy árat, amennyit telefonra költenél és találunk neked egy jó megoldás. Na meg az is érdekelne, hogy hol szeretnéd megvenni (szolgáltató, hivatalos márkabolt vagy sufniGSM).(#32187) half333: CWM-be érintővel tudsz bemenni? Na, az is egy érdekes recovery lehet. A hangerő le gombot nem próbáltad nyomogatni, amikor rezzen egyet a telefon bekapcsoláskor?
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
válasz #40993792 #32185 üzenetére
Xperia Go. Igen,erre készült rom-ot tettem fel,de később olvastam a fórumon h egy másik is igy járt,irta a készítő h ő rontotta el,majd csinál fix-et,de nem birok semmit sem csinálni CWM-ból mivel csak érintéssel birok belemenni,az meg egyáltalán nem megy. TFT-ben felraktam több rom-ot is,de semmi. Valami más megoldás?
-
Rivaul
addikt
válasz half333 #32183 üzenetére
Meg kell választani a rom-ot. Jártam már így. Meg lehet csinálni. A kijelzőcsere nem megoldás mert szoftveresen nem érzékeli a digitizert. Másik rom-ot kell rá feljuttatnod. A gyárihoz nem kell a kijelző általában csak a gépre kötni. Azt tenném fel a helyedben most.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
half333
őstag
Járt már valaki úgy hogy feltett egy ROM-ot,és nem működött az érintő kijelző (minden más működik). Lehet rajta segíteni kijelző csere nélkül? Help!
-
Misk15
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a sony xperia go-t , J-t vagy Sola-t válasszam hosszabb időre szeretném kb 2-3 évre zene hallgatásra videozásra netezésre játékra használnám
Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Note 2 LTE telefonba milyen memória ajánlott?
(SDHC méret és és sebesség?)
Full hd rögzítéshez,játékokhoz stb kellene.The Mechanic
-
legenda
-
anonymus89
addikt
Amúgy service menuben IMEI-re azt írja, hogy ismeretlen
aham
Csak ha van benne működő sim akkor tudom megnézni service menuben?
Valamint mit kell keresnem a menuben, hogy független v. sem?[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
B-Man072
tag
válasz anonymus89 #32170 üzenetére
Itt van hozzá az összes kód
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
legenda
szia,
100% biztosan sehogy, illetve még sim kártyákkal is előfordulhat bizonyos típusoknál, hogy nem hivatalosan lett függetlenítve, de ennek megállapításához alaposabb ellenőrzés kell.
B-Man072; már amelyik telefonnál adott, de sokszor még az sem teljesen mérvadó...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-Man072
tag
Szervízmenün megtudod nézni
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, honnan tudom megnézni egy mobilról Sim kártya nélkül, hogy független avagy sem?
(Defy+-om van de úgy általánosságban kérdezem)B-Man072: rendben rákerestem, hogy service menu megvan a kód be is jött köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MurdR
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem.
Öreg erről az oldalról rendelte a 300-ast. Azért a másikat adtam, mert Plusz-ost kapott... Számla, garancia nincs. Fizetni előre kell. Egyetlen rendelésből pedig nem szűrném le, hogy mennyire megbízható az oldal.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
MurdR
veterán
válasz TESCO-Zsömle #32161 üzenetére
Zárójelben megkérdezném hogy ettől az oldaltól rendeltétek? Megbízható?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Rivaul
addikt
válasz TESCO-Zsömle #32161 üzenetére
Ilyet még csak nem is láttam, ez alapján biztos lesz aki tud segíteni de én passzolom
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
WP14
őstag
-
Rivaul
addikt
válasz TESCO-Zsömle #32158 üzenetére
A típust tudni kéne.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok!
Van rá mód, hogy Faterom droidos telefonján elinduljanak a Jójáték programjai? Jelenleg popup és java problémára hivatkozik. Egyikünk se ért mélységeiben az okostelókhoz, úgyhogy megállt a tudományom...
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
MurdR
veterán
válasz buvartacsko #32148 üzenetére
Megvan.
Kidobjam facere a kérdőívet?[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-PLevi-
senior tag
kész
-
MODERÁTOR
+1.
-
Wa2x_
veterán
-
törölt tag
1 kitöltés már biztos megvan
-
buvartacsko
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide való, de segítséget szeretnék kérni a szakdogámhoz, egy kérdőívet kellene kitölteni, 13 kérdés, felelet választósak, 1,5 perc kitölteni.
Előre is köszönöm szépen!
Köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!
Természetesen mobiltelefonos téma.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Erne
csendes tag
Sziasztok,van 1 NOKIA N73 - as telefonom, a belépési biztonsági jelszavam el felejtettem... Tudná - e,valaki hogy hogyan tudnám azt kinyitni?
-
ph2012
senior tag
Vettem egy Vodafone 351 telefont, de a SIM kártya nem kell, mert volt már. Nem akarom a kukába dobni. Mennyiért szokták megvenni az ilyen nem aktivált SIM kártyákat?
Köszi.
-
ricsike81
aktív tag
flash tollal lehet már telepiteni jelly beant bootlader nyitás nélkül xperia minire ?
-
AXisBOLD
addikt
köszi urak, akkor itt ez zsákutca. szolgáltató hazai, a teló meg Hollandusban van.
Aurea mediocritas
-
Rivaul
addikt
Azért annyira ne vesd el. Keresd fel a telód topicját. Ha már fel tudsz rá tenni egy másik rom-ot azokban sokszor van integrált progi a húzásra. Gyenge telefonokon van értelme s számít akár 50mhz-is.
-
kaller1
veterán
Az egyébként nem úgy megy ám, hogy gondolsz egyet, és húzod.
Független a készülék? Ha nem, felejtős. Ha igen, akkor BL nyitás+OC kernel+CFW felrakása után lehet próbálni.
Aztán: én ugyan nem néztem utána, de az STEricsson cpu-kat lehet egyáltalán húzni?[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
lostprophet
aktív tag
Nekem ilyen mobilom van: [link]
Erre is fel lehet imádkozni valahogy a Cyanogenmodot vagy valami különleges verzió szükségeltetik? Rootolva van, jelenleg gyári 4.0.4 ICS van rajta.[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
fuximaxi
senior tag
válasz Ununqatrium #32114 üzenetére
Küld vissza ha garis, nem érdemes vele otthon sz.rakodni...
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Remélem, jó helyre írok. Nekem lenne egy HTC-m, ami egyszer tavaly nyáron már megadta magát. Kicserélték az alaplapot, de azóta van egy kis bugja. A power off-ra időnként restartként reagál, tehát kikapcsolás után azonnal bekapcsol a készülék. Nem mindig. Ezt betudtam szoftverhibának, nem zavart. Az utóbbi egy hétben viszont elkezdett újraindulgatni. A mai a második-harmadik eset az elmúlt egy hétben. Képernyőkioldás után pár másodperccel azonnal HTC logo, és kéri a PIN-t. Szerintetek valamiféle szoftverhiba lehet, vagy egy hardver haldoklik benne? Még nyárig van rá garim. Visszaküldjem? Mit tanácsoltok? Remélem, tudtok segíteni.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
MurdR
veterán
-
Rivaul
addikt
válasz dvd_R+ #32111 üzenetére
1 ilyen jellegű kérdést találtam iphone esetében pont de ott is lehülyézték a kérdezőt Őszintén ha ennyire makacs akkor tippem sincs. Mindenhol csak felhelyezési tippek vannak a málnalekváros feltételtől a kecskevérig.... Leszedni senki. Vidd be telefonoshoz ha kárt tesz benne kifizetteted vele
-
dvd_R+
őstag
válasz Rivaul #32110 üzenetére
nem vehető észre hogy van rajta
tudni kell hogy nagyon maximalista , preciz , körültekintő vagyok mindenbe és mikor feltettem már ha feltettem és jól emlékszem és nem csak álmodtam .. akkor ha jól emlékszem nagyon precizen csinaltam hogy tökéletesen illeszkedjen
azért szedném le mert már nem olyan szép mint új korába hajszál karcok vannak rajta könnyen zsirosodik vagy mit csinal.. uj lenyomatok mar nagyon latszanak rajta meg ilyesmiHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Rivaul
addikt
Nyilván ésszel kell tenni rá. Egy érzésnyi kis csepp nem hiszem hogy átmarná a fóliát. De jobb figyelni valóban.
dvd_R+Szabad szemmel nem látható a fólia? Akkor ha ennyire hibátlan miért szednéd le? Nem lehet hogy valóban leesett már rég róla csak nem vetted észre? Érdekes.
-
dvd_R+
őstag
Sehogy se jön le késsel borotvával kapargattam nyuztam mindent csinaltam vele de semmi
kezdem azt hinni hogy nincs is rajta..
pedig tisztán emlékszem mikor vettem itt apróról 1 tagtól a fóliát és felraktam otthon...Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
BcHuNgArY
csendes tag
Üdv! lenne egy sürgős kérdésem. Kaptam egy Sony Ericsson U10i Aino-készüléket,kijelzőcerélésre.... kicseréltem,összeraktam,és azóta nem érzékeli,hogyha összecsukom... ez miért lehet?:S
Az életben vagy kifogásaink vannak, vagy eredményeink. /Andrew Matthews/
-
Rivaul
addikt
válasz vgyuri #32105 üzenetére
Ez nem rossz ötlet de nem hiszem hogy az felszedné. Viszont ezt továbbgondolva kell egy ceruza s a végére egy pötty pillanatragasztó. Ezt a sarkához közel nyomni s megvárni míg megköt. Így fel kell hogy jöjjön.
-
Rivaul
addikt
válasz dvd_R+ #32102 üzenetére
Most mi van? Milyen választ vártál? Annak az a dolga hogy szinte láthatatlanul s strapabíróan ott maradjon. Ha ennyire ragacsos akkor nem tudod másként leszedni. Csodaszer nincs mert hova kennéd ugyebár, gőzölni nem jó ötlet stb... Csak ezek maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest