- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz
erdei.peter5 #35320 üzenetére
Elvben lenne rá lehetőség, de a google fiókjához kéne tudni hozzáférni.
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz
notmiami #35291 üzenetére
Nézd meg, hogy miknek van jogosultsága a böngészőhöz. Az alkalmazás kezelőben végig kell menned sajnos az alkalmazásokon. Jobb megoldás sajnos nem jut eszembe. Ha megvan akkor rootolás után valamivel el kell távolítanod, sajnos most nincs időm mélyebben belemenni a dologba.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Ununqatrium #32114 üzenetére
Küld vissza ha garis, nem érdemes vele otthon sz.rakodni...
-
fuximaxi
senior tag
válasz
quailstorm #31982 üzenetére
-
fuximaxi
senior tag
Sorry, lejárt a szerkesztési időm:
HD filmek lejátszása topicban is akadhatnak olyanok, akik esetleg jobban értenek a témához.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
TJani2012 #31721 üzenetére
Első körben csinálj egy factory resetet, ha az sem segít, akkor inkább a szerviz.
Wa2x_: Azzal mit ér el? Akkor ott csinálnak factory resetet, és ha ne adj isten segít, akkor utazott egy jót, és ha szerencsés, akkor még csak leadni sem lehet ott szervizre, hanem el kell utaznia pl az e-care-hez.
31724: Ha európai és meg van a garijegy és a számla, akkor itthon is megcsinálják. Bár lehet, hogy számla nélkül is, csak vinni kell az eredeti garijegyet.
Bozek: elsőre ezt találtam: DLNA topic
update: Építsünk HTPC-t topicban még lehetnek hozzáértők. -
fuximaxi
senior tag
válasz
TJani2012 #31718 üzenetére
Mit takar az, hogy szétesik és fut? Amúgy elsőre nekem szotfver problémának tűnik, de pontosítani kéne a hibaleírást.
Fleed: Melyik okostelefont vegyem? topikban tedd fel a kérdésedet.
Bozek: lehet, hogy valami hálózati probléma van, vagy a másik gép is ugyan azon a hálózaton volt, mint az a gép amin nem meg?
dadave: Viszonylag olcsón megoldható, de erről itt nem beszélünk. Már csak tényleg az a kérdés, hogy biztosan GSM hálózatos a készülék?
-
-
fuximaxi
senior tag
válasz
VásRló #31473 üzenetére
Nem tudom milyen samsungról lenne szó, de gondolom android szóval ezt tudom ajánlani:
GTask To Do List & Task List -
fuximaxi
senior tag
Lejárt a szerkesztési időm.
Mikor lehet kicserélést igényelni I. rész
Mikor lehet kicserélést igényelni II. rész
Ha harmadszor viszed a készüléket szervizbe ugyan azzal a hibával, akkor nyugodtan kérheted a kicserélést.
Ha a jegyzőkönyvön nincs rajta, hogy a hibát nem tapasztalták, akkor már egész jó a helyzeted. -
fuximaxi
senior tag
válasz
Stelbi76 #31396 üzenetére
Érdekes. Vidd vissza, és kérd a termék kicserélését, a javítása helyett. www.nfh.hu
PTK 306. § (1):
"A Ptk. idézett 306. § (1) bekezdése alapján a főszabály a következő: A vásárló, a fogyasztó (tehát nem a forgalmazó!) választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér.
Kivétel a főszabály alól /vagyis mégsem választhat a vevő/, amennyiben a vevő választott igényének
teljesítése lehetetlen (pl. „kifutó” modellt vásárolt és nincs ugyanilyen másik raktáron, tehát kicserélésre nem kerülhet sor), vagy
teljesítése a másik (nem választott) szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne (a forgalmazónak).A felek vitája esetén irányadó szabály szerint minden egyes esetben figyelembe kell venni a dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, az adott szerződésszegés súlyát és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget, és csakis mindezen körülmények gondos mérlegelése eredményeképpen állapítható meg, melyik fogyasztói igény (forgalmazó általi) teljesítése jogszerű (bírósági hatáskör)."
-
fuximaxi
senior tag
Telefonguru oldalon van készülékguru és telefon árak rész is. Nem pont az amit keresel, de amíg nincs jobb, addig megfelel.
Esetleg www.expansys.com nekik van magyar oldaluk is.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
quailstorm #31333 üzenetére
Normál esetben egy HTML kódot kézzel begépelsz. Ezt az oldalt karbantartani igazi szívás
Aki csinálta, az nem ért hozzá. Ennyi.atesss: Ha egyszerre két eszközt töltesz vele, akkor nyilván lassabban fogja feltölteni mind a kettőt. Inkább ajánlanék 2A-est, ha lehet olyat kapni és gyakori az, hogy egyszerre két eszközt akarsz rákötni. Ha általában egy, csak időnként kettő, akkor ez is bőven jó.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
PC4200 #31316 üzenetére
Elhiheted, hogy erősen rajta vannak a hatóságok ezen a dolgon. Az, hogy te nem ismered a törvényt, nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Teljesen feleslegesen vívsz itt szélmalom harcot. A fórumon nem fognak segíteni abban, hogy illegális forrásból származó szoftverrel vitézkedj. Továbbra is ajánlom figyelmedbe az alapelvek átolvasását.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
PC4200 #31314 üzenetére
Copyright?
A programba van beépítve egy védelem, az jogszerűtlen felhasználása ellen. Ha valaki módosítja a programot, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül, az bűncselekményt követ el. Azzal, hogy te ezt letöltöd, használod bűnpártolást követsz el. Nem szeretnék ennél részletesebben bele menni a dologba. Ha nem hivatalos forrásból (android esetében általában a play) szerzed be, akkor valószínűleg a fenti tényállás megállapítható. -
fuximaxi
senior tag
válasz
PC4200 #31310 üzenetére
Az nem legális.
Csokibácsi: Igen ez így van. Az kevés, ha készülék ára ki van fizetve. Ha a hozzá kapcsolódó előfizetést nem fizetik a hűség idő alatt, akkor tiltják.
S_P_E_C_K: wotanserver emlékeim szerint itt a te készülékedhez van fw. és szerviz módban pakolja fel. Minimális összeget fizetni kell a kreditért. De már nagyon régen foglalkoztam ilyesmivel, így inkább kérdezd meg kaller1-et vagy valakit, aki jobban benne van a dologban. Szerintem tudnak más megoldást is.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Csokibácsi #31299 üzenetére
A telefont letiltotta a szolgáltató. A készülék lopott, vagy részletre lett vásárolva és nem lett fizetve rendesen.
Ha felhívod a szolgáltatódat, akkor tájékoztatnak, hogy mi a helyzet a készülékkel.PC4200: Ajánlom figyelmedbe az Alapelvek III./10./10. részét
-
fuximaxi
senior tag
válasz
func93 #31290 üzenetére
Mobiltelefon beárazós topic, szerintem itt hamarabb tudnak neked segíteni. Van egy két ármester.
kelemen93: hívd fel a samsung supporttot, vagy a telemaxot és elmondják érdemes e bevinned.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
ludsimon #31287 üzenetére
Melyik okos telefont vegyem? topikban kellene feltenni a kérdést.
"- platform lényegében mindegy. Annyiban fontos, hogy olyan programok is menjenek rajta amit nem enged feltelepíteni gyárilag, csak feltörve" -sicc
Ezt nagyon gyorsan felejtsd el. Warez téma tilos. Nem mellesleg rengeteg ingyenesen használható navigáció van. Szóval inkább ebbe az irányba indulj el. Androidra offline megoldások is vannak ingyenesen (gondolom más platformra is vannak, csak azokat én nem ismerem), bár az online navigációk manapság szerintem jobbak, csak kell hozzá egy mobilinternet szolgáltatás is.
rover45: Lehet, hogy valamelyik feltelepített app csinálja. Egy gyári visszaállítás után szépen egyesével kell felpakolgatni őket, és megnézni melyiknél jelentkezik a probléma. Sajnos nagyon mást nem tudsz csinálni. Esetleg egy frissítés még segíthet (persze csak ha van hozzá)
-
fuximaxi
senior tag
válasz
MasterMark #31208 üzenetére
-
fuximaxi
senior tag
válasz
rigo88 #31159 üzenetére
1. Ha elolvastad volna az ÁSZF-et akkor fel sem tetted volna a kérdésedet.
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
Jogszabálysértés (vagy arra buzdítás), például rágalmazás, becsületsértés, kegyeletsértés, közösség elleni izgatás, rémhírterjesztés, közveszéllyel fenyegetés, önkényuralmi jelképek használata, nemzeti jelképek megsértése2. Ha annyira értesz az adott témához, akkor miért kérdezted meg a dolgot?
3. Nyugodtan állj neki, majd valakinek kifizetheted a megspórolt szervizdíjat. -
fuximaxi
senior tag
válasz
meroly #31069 üzenetére
Tisztán látás kedvéért.
SD - Secure Digital - Elméleti maximális kapacitása 4GB
microSD - Elméleti maximális kapacitás 2GB
microSDHC és SDHC - Secure Digital High Capacity - Elméleti maximális kapacitás 32GB
microSDXC és SDXC - Secure Digital eXtended Capacity - Elméleti maximális kapacitás - 2TB -
fuximaxi
senior tag
válasz
Tommi000001 #31056 üzenetére
Ezzel a témával nem foglalkozunk a Prohadver lapcsalád fórumain.
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz
quailstorm #31039 üzenetére
Ha sikerült hazavágnia, akkor lehet, hogy inkább nem nyúlnék hozzá a helyében
-
fuximaxi
senior tag
válasz
prannk #31013 üzenetére
Nagy T-Mobile topikban talán hamarabb kapsz választ.
rover45: ClockWordMod Recovery-ről van szó
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Hegyirabló #30993 üzenetére
Nekem volt olyan ami bevált kocsi esetén, bár jobban bízom a polírpasztában.
-
fuximaxi
senior tag
Itt már tettem róla említést, ezt annyival egészíteném még ki, hogy a kijelző felbontása gyenge a méretéhez képest. Illetve az akkumulátornál a 3200 mAh elég valótlannak tűnik. Anno az SGS-nek a gyári 1500 mAh-s aksija sokkal többet bírt, mint a jófajta kínai 3000 mAh-s akkuk.
A lényeg, én nem ajánlanám.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #30949 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Ha mégis érdekel akkor olvasd el EZT a cikket. Az OMAP4 PandaBoard lapon használt SOC hasonló képességekkel bír, mint az S2-ben használt.
Érdekességek még a témával kapcsolatban, bár a Raspberryben egy jóval gyengébb SOC dolgozik:
Raspberry Pi bemutató
Iridis-Pi: szuperszámítógép Raspberry Pi-ből és LEGO-ból -
fuximaxi
senior tag
A hozzászólásaim 75%-t a fenti topic linkelése teszi ki.
Be lehet olyat is állítani, hogy a bekapcsoló gombra vegye fel, vagy éppen tegye le.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
sonaj0203 #30935 üzenetére
Melyik okos telefont vegyem? topic
Milyen mobiltelefont vegyek? topicA dual stand by-t kell kikapcsolni, és akkor nincs hívásvárakoztatás.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
freaghill #30927 üzenetére
Nem egy nagy szám kicserélni. Bár én nem nagyon költenék rá 3.000-nél többet. Fuss egy kört a csávóval, hátha sikerül valamit. Ha nem, akkor ad el alkatrésznek. Sajnos az a gyanúm, hogy az emberke szándékosan vert át. Ha nem sikerül semmire sem jutnod vele, akkor értékeld a az adásvétel egy fekete ponttal. Mielőtt bármit tennél, olvasd el az 1. hsz.-ban a szabályzatot.
Quiksilver: Nézd meg itt. A fényképezőnél be lehet állítani, hogy a képeket hova mentse.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
freaghill #30922 üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy otthon is meg tudod csinálni, akkor nem olyan sok.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
freaghill #30909 üzenetére
Ha nem veszi vissza, akkor nem hiszem, hogy tudsz vele bármit is kezdeni. Ahogy prannk is írta, a posta csak akkor foglalkozik vele, hogyha törékenyként volt megjelölve, vagy értékbiztosítva volt. Ezért preferálom én a személyes átvételt, és nem szoktam semmit sem postázni.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
002417 #30894 üzenetére
Magával a készülékkel még nem találkoztam, de a specifikáció alapján én inkább nem venném meg. Az 512 MB ram az elég kevésnek tűnik, a processzor sem egy sebesség bajnok, Kérdezz inkább a Melyik okos telefont vegyem? topicban.
Quiksilver: A belső tárhely telt meg, melyre részben megoldás lehet az appok sd-re telepítése. Ha a telefon magától nem tudja, akkor külső programot kell hozzá használni.
kj1978: Freeze kód kell hozzá, ennek hiányában szerviz. Házilag próbáltad függetleníteni?
-
fuximaxi
senior tag
válasz
hitvanyalak #30865 üzenetére
Nekem is arra hasonlít a leginkább, de én biztosan nem adnék ilyenért pénzt.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Bdanyy #30862 üzenetére
Android alkalmazások topic!
BDave: Nem érdemes vele foglalkozni. Vegyél egy újat helyette, csak ne noname-et, mert azzal lehetnek bajok.
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
Csak fejlesztői telefonokra adták ki, attól függetlenül hivatalos.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy megveszem magamnak az új BB Z10-et te meg magadnak az új akármit. Vagy megveheted az S3-mat is.Linket nem adok, de ha szeretnéd akkor a telefonodra felpakolom, bár nem hiszem, hogy jól jársz vele.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
prannk #30832 üzenetére
Felrakod a töltőre, és addig töltöd, amíg nem jelzi, hogy tele van. Nyomkodhatod, lehúzhatod, visszadughatod nem lesz semmi baja.
Bozek: Miért ne létezne 4.0.1? Nézz utána!
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
Ajánlanám figyelmedbe a Melyik okostelefont vegyem? topicot. Ott talán valamivel naprakészebbek az ilyen jellegű információkkal a srácok.
-
fuximaxi
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire lehet használni csak bill.-ről, soha nem próbáltam.
Az S3-ról a Zsolt_72 által linkelt topicban, vagy a készülék topicjában több információt kapsz. Nem mellesleg én a megjelenés óta használom, és eddig meg vagyok vele elégedve. A cseréjén is csak azért gondolkoztam el, mert már valami újra vágyom
-
fuximaxi
senior tag
Használd a szerkesztés gombot!
Olvasd el az alapelveket!
A kérdésedre válaszolva: ami tönkre mehet, az idővel tönkre is megy. Elektronikai termékről lévén szó, az hatványozottan igaz. Nem kell feltétlenül semmilyen egyéb kiváltó ok, csak az idő és a használat. Persze ha víz vagy por kerül a készülékbe az felgyorsítja ezt a folyamatot.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Woo Woo #30779 üzenetére
Ezt most komolyan megkérdezted, úgy, hogy linkelted az oldalt.
Ott van az oldal alján a részvételi feltételek link
-
fuximaxi
senior tag
Neked is ajánlanám figyelmedbe a 'Melyik okostelefont vegyem?' topicot
kelemen93: MOBILTELEFON / TARTOZÉK beárazás
-
fuximaxi
senior tag
válasz
didros #30575 üzenetére
hardverapro.hu
hardverker.hu ahogy néztem most csak rendelésre
argep.huJó keresgélést
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Andor111 #30567 üzenetére
Abban az esetben, ha más telefon látja, nem hiszem, hogy azzal lenne a hiba, bár érdemes átnézni a beállításokat, hogy minden stimmel e. Érdemes kipróbálni, hogy mindent teljesen alapra állítasz be a wifi host létrehozásakor és nem állítasz be jelszót sem. Ha úgy tud csatlakozni, akkor a beállításokban van a probléma.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
prannk #30563 üzenetére
Akkor gyorsan tegyük rendbe a dolgokat. Az IPS egy kijelző technológia míg a Gorilla Glass egy speciális üveg. Az IPS panellel szerelt készülékeken is lehet Gorilla Glass
Mobilarena cikkek a témában:
A Super AM-OLED jobb mint az IPSMinden, amit a kijelzőkről tudni akartál
kaller1: Már azt hittem én rontom el a bulit
-
fuximaxi
senior tag
válasz
#42308056 #30556 üzenetére
Headsetként vagy fülhallgatóként szeretnéd használni, ha nem tartasz igényt a headset funkciókra, akkor nem adnék érte pénzt a helyedben. Tapasztalataim szerint a samsung gyári fülesei jobban szólnak. Amennyiben a mikrofont is használni szeretnéd, nem mindegy, hogy milyen készülékkel történne a dolog, mert nem biztos, hogy kompatibilis, másik a csatlakozó kiosztások illetve a vezérlőgombok sem biztos, hogy működnek.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Andor111 #30552 üzenetére
Ha nem látja a wifi-t, de másik készülékek látják akkor az vagy a készülék hardver hibája, vagy valami el van állítva benne. Ha csak szoftveres, akkor csinálni kell egy gyári visszaállítást és az megoldja, ha nem akkor nagy esély van a hardveres hibára. Esetlegesen valamiért inkompatibilis, de ennek nagyon kicsit az esélye.
-
-
fuximaxi
senior tag
válasz
dragonfx #30476 üzenetére
Rossz helyen keresed! Melyik okostelefont vegyem? topic az, ahol a kérdésedet fel kell tenned.
Csikter: Ha gms boltból akarsz készüléket vásárolni, akkor erősen gondolod meg, hogy melyik legyen az a bolt. Nekem ez a bármely szolgáltatóhoz függően adják, gyanús. Én a helyedben keresnék egy megbízható helyet, ahol gyári garanciával bontatlan csomagolásban adnak egy gyárilag független készüléket. Ebben az árkategóriában nem érdemes 5-10-ezer forinton spórolni. Még egy használt gyári garis készülékkel is jobban járhatsz, mint a bolti garissal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest