- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #31726 üzenetére
Hát, a DLNA topic már több, mint 2 éve halott... A másik kettő meg nem épp ezt a célt szolgálja szerintem. Na mindegy, keresgetek tovább. Itt valami gép gond van, de nem tudom, hogy mi. Esetleg keresek másik hálókártyát, bár ha WiFi-vel csatlakozok ugyanarra a hálóra, akkor is ez a helyzet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #31719 üzenetére
Igen, ugyanaz a hálózat van mind a kettőnél. De most néztem, a Hálózati és megosztási központ - Médiaadatfolyam-továbbítás beállításai-nál a ha rányomok a Távoli kapcsolatok és médiaalkalmazások-ra, akkor megjelenik ugyebár egy Tulajdonságlap. A másik gépnél az Eszköz weblapja-n és a MAC-címen kívül minden ki volt töltve, nálam meg mindenre azt írja, hogy Nem elérhető... Van még egy lapos itthon, mindjárt kipróbálom azzal is.
De gyakorlatilag ez már nem ide tartozik. Tudtok mondani egy olyan topic-ot, ahol ezzel foglalkoznak?
-
dadave
csendes tag
válasz
fuximaxi #31712 üzenetére
Ezt úgy kapom, mert az illetőnek lejárt a 10 éves hűségnyilatkozata a szolgáltatónál és kaphat ajándékba egy választható tellefont.
Korábban írtátok, hogy valaki bevitt telefont kiüttetni, de de azt csak a telefon áráért csinálták volna meg.
Szerintetek lehetséges itt is, hogy beviszem és kérek helyette egy nullpercest? -
papper20
csendes tag
válasz
fuximaxi #31649 üzenetére
Háát úgy végülis nem tudom.. elkezd merülni, aztán olyan 15-20%-nál egyszer csak kikapcsol.. csinált olyat is, hogy 13%-nál kikapcsolt, utána amikor bekapcsoltam bírta kb 20 mp-ig és újra kikapcsolt.. szal csinált ilyet is, amikor feltöltöttem, nem jelentkezett semmi!
Volt olyan is, hogy 70%-al raktam le, amikor felvettem kb 5 perc múlva a kezembe 78%-on volt a töltés.. szal ééérdekes dolgok vannak itt
-
papper20
csendes tag
válasz
fuximaxi #31645 üzenetére
Köszi a választ, holnap felviszem Pestiába szakszervízbe. Beszéltem velük, hogy mi a gond, azt mondták, hogy náluk majdnem minden alkalmazott ilyet használ és 1.5 vagy 2 napot is kibír 1 töltéssel, folyamatos telefonálással.
Pluszban random kikapcsol, ezt elfelejtettem az előbb írni, szóval szerintük ez biztos akkuhiba.. Papper
-
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #31565 üzenetére
Melyik volt az? Jöhet PÜ-ben is.
Amúgy meg garanciális problémám eddig egy telefonommal se volt, kivéve egy Vodánál vett Sagem myV-55-öt. Szoftverhiba esetén újrarakom és ennyi.
(#31572) quailstorm: Ott konkrétan azért vettem az SE C901-et, mert a másik cég nem garantálta, hogy péntekre ideér. De mint mondtam, gondom ott se volt. Az a telefon se igazán került forgalomba Magyarországon, csak a Telenor árulta és csak fehérben, a Greenheart verziót.
Amúgy rendeltem hivatalos Sony partnertől is (a SmartWatch-ot). Na, 1 hét után már azon gondolkoztam, hogy írok nekik egy e-mailt, mert csak nem akart megérkezni. Szerencsére másnap megjött, de semmiféle értesítést nem kaptam tőlük. Amikor megkaptam a csomagot, a honlapon még mindig "Feldolgozás alatt" volt kiírva a megrendeléshez.
(#31574) szityko: FAT32-re van formázva?
-
atesss
addikt
válasz
fuximaxi #31337 üzenetére
Ha nem is rendszeres, de gyakori lenne hogy egyszerre két eszközt töltök.
De mivel az egyik 700mA, másik 500mA, így a 2A felesleges. Bár itt az a kérdés, hogy létezik-e egyáltalán a kettő között (1A és 2A között).
De végül is jó az 1A is, a fő lényeg, hogy ennél azért olcsóbb legyen.
Mondjuk 3000-3500Ft körül. Ha ez az 1A-es egy aljzatos márkás darab 2300 volt, akkor elméletileg lehetséges lenne hogy 3000-3500-ba beleférjen egy ugyanúgy 1A-es, de kétaljzatos. Csak az a kérdés, létezik-e. -
atesss
addikt
válasz
fuximaxi #31278 üzenetére
Köszönöm.
Igen, pont ilyesmire gondoltam.
Pont útba esik nekem hazafelé a bolt, úgyhogy ma meg is vettem az ismerősnek, és oda is adtam neki.
Nagyon tetszik, iszonyatosan pici.
Én is elgondolkodtam hogy veszek egyet.
Bár nekem igazából dupla USB aljzatos kellene.
Ennél a boltnál hirtelen csak egy olyat találtam (nem noname-ből), amit azért még a márka ellenére is drágállok ennyiért: [link]
Ráadásul csak 1000mA-es. 2000mA felesleges, de azért ha egy telefon (mondjuk 800mA) mellett van még pl. egy diktafon (500mA) is, akkor az 1A már nem az igazi.
Van tipped ? -
-
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #30949 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Ha mégis érdekel akkor olvasd el EZT a cikket. Az OMAP4 PandaBoard lapon használt SOC hasonló képességekkel bír, mint az S2-ben használt.
Érdekességek még a témával kapcsolatban, bár a Raspberryben egy jóval gyengébb SOC dolgozik:
Raspberry Pi bemutató
Iridis-Pi: szuperszámítógép Raspberry Pi-ből és LEGO-ból -
somé
őstag
válasz
fuximaxi #30945 üzenetére
Ha így folytatod, eléred a 100%-ot is. Előre is gartulálok hozzá, és jelezném a modiknak, hogy hsz gyűjtögető vagy.
A kérdésem simán elfért ide és amint írtam, sok programot kipróbáltam, de a bekapcsológomb megnyomásával történő híváskezelés nem igazán tartozik az én elképzelésembe, mint kényelmes megoldás. Szerk.: Ja igen, a kérdésem sem erre irányult.
De akkor átmegyek oda, ha itt érdemi választ nem kaphatok, számítsak esetleg arra, hogy onnan meg ide küldesz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #30837 üzenetére
A videóhoz tartozó szöveget se ártana elolvasnod: [link]
Csak az Xperia arc S, az Xperia ray és az Xperia neo V (nem a sima Xperia neo) telefonokra adták ki. És nem fejlesztői, hanem nyitott bootloader-es készülékekre pakolhatta fel a vállalkozó szellemű user.
De alfa ROM-ot ne nevezzünk már hivatalos frissítésnek. Például az alapfunkcióját se látta el, ugyanis nem lehetett vele telefonálni. Na meg a WiFi és a Bluetooth se működött. -
Matu
csendes tag
válasz
fuximaxi #30784 üzenetére
"ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Ja bocsi
Az a gondom hogy venni szeretnék már egy új telót csak ezt így nem tudom eladni meg addig is jó lenne ezt használniAkkor ezt billentyűzetről nem lehet használni (Netezni stb.)? Nincsenek ilyen kombinációk pl.: Amivel feltudnám oldani a képernyő zárat?
Samsung galaxy s3-on gondolkodok csak nem tudom még rengeteget olvasgatok telók után a neten és nagyon nehéz mert annyi jó teló van! Mi a véleményed az S3-ról?
-
kelemen93
tag
válasz
fuximaxi #30666 üzenetére
olvasgattam, de itt csak X10el kapcsolatos hozzászólásokat olvastam, igaz szerepel ugyan ez a hibajelenség, de mégsem találtam használható megoldást. Egy másik oldalon viszont írták a sim csere megoldja a problémát amit én is kipróbáltam és Működik!!! egy másik 70es kártyával (semmi speciális beállítás nélkül) tudok sms.t küldeni és az a vicc, hogy az oldalon nagyrészt a modernebb kártyákról esik szó vagy azokról amit a telefonhoz kaptak, hogy azokkal nem lehet sms.t küldeni, nekem viszont mindkét 70 kártyám több mint 1 éves nem nem az X8.hoz kaptam..... Egyszerűen nem értem!!!
-
törölt tag
válasz
fuximaxi #30558 üzenetére
Hát leginkább a fülhallgató és a vezérlőgombok érdekelnének, de ha már ott van rajta a mikrofon használnám headsetként is ha zenehallgatás közben hívnak.
Most egy 5310 XpressMusic-om van, későbbiekben szeretnék HTC DesireX-re váltani (legalábbis most épp az a kiszemelt). Utóbbival viszont szerintem akkor nem lesznek kompatibilisek a dolgok.
Azért köszi a segítséget -
-
Csikter
csendes tag
válasz
fuximaxi #30477 üzenetére
Ezt a garancia dolgot ismerem mert egyszer már beszoptam ezt egy blu-ray lejátszóval.
A bolti gari olyan mintha nem is lenne, de egyszerűen nincs olyan ahol gyári garanciát adnának, az általános gsm boltokban, csak a media markt meg stb.-ben.
De azért kösz a segítséget. -
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #30470 üzenetére
Az LTE az, ami valószínűleg nem fog menni az amerikai változat esetében, mivel kint az 1700 és a 2100 MHz-es, míg Magyarországon az 1800 MHz-es sávot használják a szolgáltatók.
A Sony Xperia ion esetében az egyéb mobilnet-nél is van ott különbség, az európai 42,2, az amerikai pedig 21,1 Mbps-es sebességet tud maximum. Hogy ez a Samsung-nál hogy van, azt azonban nem tudom.
-
Csikter
csendes tag
válasz
fuximaxi #30474 üzenetére
Újat szeretnék venni és 10-el olcsóbban adják a hálózathoz függőt, de akármelyik céghez, így akár kérhetem a telenorhoz is. Ez az első olyan telefonom amihez frissítések érkezhetnek, tudsz arról valamit, hogy a telenornál mennyire hamar jönnek az ilyesmik, vagy egyáltalán megéri így megvenni?
Köszönöm a választ. -
quailstorm
félisten
válasz
fuximaxi #30143 üzenetére
Úgy kérdezném hogy akkor ez szerinted mivel megy?
Omnia 2-őn ahol le van tiltva, MSM7225-ön(vodafone 845, vagyis Huawei U8120), meg galaxy 3-on chainfire 3d-vel pl elmegyeget a fruit slice vagy a raging thunder 1. De az a raging thunder 1 chainfire 3d adreno plugin nélkül nem, és szoftware renderer. Miözben egy Nokia 5230 a 434MHz noFPU-jával jobban viszi... -
papper20
csendes tag
válasz
fuximaxi #30109 üzenetére
Halli!
Van egy olyan gondom, hogy: Nokia n85-öt bekapcsolom, rezeg egyet, felvillan a nokia logó, gondolkodik kicsit, utána kikapcsol, vagy újraindul (ha adatkábelen van, az utóbbi)..
Szoftveresen nem lehet halott, mivel phoenix-el újraraktam a rendszert dead mode flash-el, JAF-al is a biztonság kedvéért, mindkettővel mégegyszer említem, sikeres volt, de továbbra is fennállt a probléma..
Utána vettem aprón itt egy másikat, mondom majd én összerakok a kettőből egyet.. Az lett a vége, hogy rájöttem, hogy a kijelző a probléma forrása, mivel amint a kijelzőt leszedtem, a másikét meg ráraktam, működött rendesen, amikor a rossz kijelzőt a másikra raktam, akkor azzal is a fent említett hibát produkálta..
Mi mehetett benne tönkre? Kontakthibás?
Ötleteket kérnék szépen, köszönöm!!
Üdv papper
Bocsi fuximaxi, véletlen az "új" helyett a "válasz"-ra nyomtam..
-
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #30026 üzenetére
Nekem Xperia Neo-m van és bár gyári ICS-el, de módosított kernel-el.
Bár én anno azért is nyitottam a bootloader-t, mert úgy egyszerűbb a root. Na meg mivel független, ezért hivatalos módon is lehetett. Igaz, a régi TrackID utána nem működött, de ez a legkisebb problémám.
-
RZozo
aktív tag
válasz
fuximaxi #29948 üzenetére
Ugyanolyan X8-ra cserélnék. Félő, hogy ugyanazt kapnám vissza csak alaplapcserével. De ha teljesen másikat, az sem lenne megfelelő.
Már nem kell a telefon, a nejemnek volt ez rendelve, neki pedig gyorsan kellett másik. Azért meg nem sok értelme lenne cserélni, hogy itthon álljon a polcon. Azt sem vállalom fel, hogy kicseréljem, majd eladjam, mikor nem tudom, hogy mikor tilthatják le. Ilyen telefont nem akarnék rásózni senkire sem.
Az is igaz, hogy a cég nem zárkózott el és cserélné garancia időn belül és kívül is ilyen esetekben, viszont nekem kell küldözgetnem vissza futárral, postával, így én ezt kihagynám.
Akkor inkább Békéltető Testület, majd bíróság, ha nem egyezünk meg.
Nekem most már nem sürgős, a pénzem amúgy is benne van. -
RZozo
aktív tag
válasz
fuximaxi #29945 üzenetére
Privátban küldtem a cég nevét.
Az eladó cég lenyilatkozta, hogy a telefon per- és tehermentes, mégis letiltották. Ezért bíróságon szerintem azt el tudom érni, hogy a szerződést semmisnek minősítsék, ami után az eredeti állapotot kell visszaállítani, azaz én visszaadom a készüléket, ők a pénzem. A szerződésen pl. tanúk sem szerepelnek.
Csak tudom jól, hogy a bíróság hoszas procedúra lenne. Úgy gondolom, hogy a cégnek több veszítenivalója van. -
RZozo
aktív tag
válasz
fuximaxi #29941 üzenetére
Az a helyzet, hogy én úgy látom, hogy nem garanciális probléma ez, hanem használt készüléket adtak el új áron, ráadásul bruttó árszinten. Tehát a megtévesztés és a csalás, amivel szemben állok.
Javítás nem is működne, cserét nem szeretnék, mert nem vállalok be még egy bizonytalan eredetű telefont.
kb. 30k volt a telefon (SE Xperia X8) + fizettem 2,5k futárköltséget. A cég 12k-t ajánlott, ha visszaküldöm hozzájuk a készüléket. (ami nekem ismét 2,5k-ba kerülne) Ez így nekem elég kevés.
A cég nevét egyelőre csak privátban írnám le, mert ha mégis hajlandó velem együttműködni, akkor nem indítok ellene eljárást. -
alpihun
senior tag
válasz
fuximaxi #29904 üzenetére
Megpróbálom, kösz. Viszont már kijátszottam a dolgot, de bonyolult volt (Telefonból microSD kátyát kivettem és beleraktam 'nagyobbítóba' és ezután mindezt a fényképezőgépbe. Gépet csatlakoztattam, megnyitottam a mappát, csináltam 3 mappát (zenék, képek és videók) és értelemszerűen beleszortíroztam a fájlokat, azután első rész visszafelé haladva).
-
HartgeH3-2.8
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest