- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz samger #33799 üzenetére
Attól függ, hogy mire van szükséged. Én mondjuk az 50-60 ezres kategóriában nem ilyen kínai izéket vennék. Mind a kettőben 512 MB RAM van és ezek a gyártók nem épp a szoftver optimalizálásáról híresek. A sima ZTE Blade is csak custom ROM-al volt működőképes.
Ahhoz, hogy bármit is ajánlani tudjunk, előbb az igényeiddel kellene tisztában lennünk. Kijelzőméret, bővíthető-e, GPS kell-e bele, stb.
-
samger
csendes tag
Sziasztok.
Új telefon vásárlása előtt vagyok (vodafone smart 2 csere), de nemtudom eldönteni mennyire érné meg az a két telefon amit kinéztem magamnak. Elsőnek egy AKAI 4” GLORY G2 PHA-4802 gondoltam. Erről a mindentudó Google se tud sokat és előző verziós AKAI-t(PHA-3850) nagyon leírták. Kíváncsi lennék filmnézés/netezés/játék terén mennyire "erős". A másik pedig a ZTE BLADE G ami még benne van az árkategóriában(50-60ezer) amennyit az új telefonra szánnék. Esetleg tudtok más telefont ebben az árkategóriában ajánlani? A válaszokat előre is köszönöm.
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Kaptam egy citromsárga sony xperia telót, valami csepp, por álló kivitel. A tulajdonos le akarta frissíteni a rendszert a gyári oldalról gépen keresztül. Ez megszakadt s most csak bootolni próbál a végtelenségig a teló de ennyibe ki is merül a történet. Milyen progival éleszthetném újra?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Ha egy amoled kijelző beég, az pontosan mivel jár?
Alacsony fényerőnél csíkos a telefonom kijelzője, de csakis alacsony fényerőnél. Ez a pentile miatt van, vagy beégett volna?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
bigman001
tag
olyat nem tudtok léteznek androidra tesztelő progik??? ram cpu akumlátor Stb....???
Alcatel-OT-995 A màgikus V60O-O GB boot loader!
-
NoiZz
tag
Üdv elrontott pin után PUK kódot kér, beírtam, kérte az új pint majd a megerősítését de utána sem oldotta fel hanem megin PUK kódot kér, mit lehet kezdeni ezzel?
-
kovaripeti
aktív tag
Üdv!
Vásároltam egy Nokia Lumia 520 készüléket, de egy kis gondom akadt vele, mert az Androidhoz vagyok szokva.
Szeretnék rátelepíteni egy programot. Utána néztem, hogy is kell, de valahogy nekem nem tesz úgy.
Tehát: Ráraktam az SD kártyára a .xap fájlt, behelyeztem a telefonba, belemegyek az áruházba, majd az SD kártyára kattintok, na és utána nem történik semmi.
Valamit be kell állítani, hogy keressen ott, vagy engedélyeztetni kell, hogy onnét is telepítsen, ha van rajt .xap fájl? -
LarsR
tag
válasz meroly #33782 üzenetére
(#33783) Zsolt_72
Én is erre gyanakszok, de sehol nem találom azt a régi szoftvert amivel anno megvásároltam
Azért kérdeztem meg, mert kaptam olyan infót, hogy lehet hogy még is csak hardver probléma, érintőpanel haldoklik. Ha sikerül megszereznem a régi szoftvert és akkor is csinálja akkor már viszont ki lehet zárni a szoftverhibát. Mondjuk nem értem miért most jött elő, miért nem 2 éve amikor lefrissítettem. A régi szoftverrel a navigáció fagyott, minden más jó volt.
Az az igazság, ha lehet nem szeretnék másik telefont venni, már megszoktam, még a gyári eredeti aksi van benne és gond nélkül elmegy 4-5 napot készenlétben,2-2,5 napot ha telefonálok rajta. Eddig nem volt vele gond.
Köszönöm a válaszokat mégegyszer
http://ge.tt/7JbBk5Z?c
-
bigman001
tag
alcatel ot 955 telepítése!!! akinek 2.3.6. van nem muszály frissiteni 4.0.4 ugyan úgy fel fog menni minden sőt vissza állítható is eredeti rom! recovery ket több fajta kép lehet futtatni lehet úgy hogy usb kábel és a kicsomagolt zippből a megfelelő bat file kattintunk hiszen nem mindegy milyen boot loadere van a telónknak pl: ics bat vagy gb batot kell keresnünk annak megfelelően hogy milyen rendszer volt fent előtte úgy hogy hangerő gomb lefelé tartjuk elindítjuk a telót az első rezgés után a bekapcs gombot elengeded de a hangerő gombot mindig tartod lefelé usb rádug vársz 5 másodpercet és indítod a megfelelő bat filét!!!!!!!! a másik amikor az eredeti roomok hoz iso kép filébe jön a hozzávaló recovery ezt számítógéppel a a saját cmd jével futtatjuk rendszergazdaként kicsomagoljuk ha kell és letöltünk egy fast boot ot bemásoljuk a kép filét a cmd be beírjuk az elérési útat hogy hangerő gomb lefelé tartjuk elindítjuk a telót az első rezgés után a bekapcs gombot elengeded de a hangerő gombot mindig tartod lefelé usb rádug vársz 5 másodpercet és entert nyomsz!!!! a telepítés is két fajta képen lehet zip filéból és pl az eredeti romokat kicsomagolva mappába itt itt kell csinálnuk egy biztonsági mentést hogy létrehozzon egy clockworkmod mappát és annak a bakup részébe bemásoljuk a kicsomagolt zip tartalmát! és a bakupp and restore mappából a restore menüből kiválasszuk a bemásolt mappát és onnan indítjuk a telepítést persze a megfelő leformázásokkal data factory reset , utánna wipe chache particion, utánna mouts and storage, format system, utánna advanced menű wipe dalvik chace utánna wipe battery stats utána visszamegyünk a főmenübe kiválasszuk a telepítés módját pl instal zipp from sd card utána chose zipp és itt betallozuk a zipp filét indítjuk a telepítést vagy ha kicsomagoltok a clockworkmod mappába akkor bakupp and restore , utánna restore ott megkeressük a clockworkmod mappából a bemásolt mappát és indítjuk a telepítést!!!! még annyi hogy aki nem akar biztonsági mentést csinálni az kézzel hozzon létre egy clockworkmod azon belül egy bakup mappát és oda másolja a kicsomagolt zipp mappát nagyjából ennyi a helyesírási hibákért meg elnézést kérek
-
AsusBoy
senior tag
válasz quailstorm #33779 üzenetére
Pöpec ! Köszi
Mit javasolsz? Nyugodtan bekapcsolt állapotban hagyhatom ezt az élsimítást?
Nem főzi meg a hardvert ?[ Szerkesztve ]
-
LarsR
tag
Sziasztok!
A következő hibajelenség lehet hardware-es? [link]
http://ge.tt/7JbBk5Z?c
-
-
B-Man072
tag
Nokia E65-re hol találok minden szolgáltató bizbasztól mentes szoftvert? Független telóra kéne. És hogy tudom felrakni?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
3 napos az új okos telefonom, méghozzá egy LG Nexus 4-es készülék.
Hány nap kell ahhoz ,hogy az akksi üzemideje normalizálódjon ? (ez mitől függ ? töltések számától ,vagy a készülék használati idejének növekedésétől ? )
Illetve még egy kérdés :
Fejlesztői módban belehet pipálni a "4x MSAA Kényszerítése (A 4x MSAA engedélyezése Open GL ES 2.0 nál) " .
Ha ezt bepipálom azaz engedélyezem akkor mi fog történni ? Egyáltalán be szabad ezt kapcsolni ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz quailstorm #33766 üzenetére
Egyébként meg az ICS és újabb Huaweiken így kell csinálni a screenshotot. Esetleg rossz a sorrend?
próbálkozom... (Y)Gondoltam azzal oldod meg hogy egyiket sem választod.
már be van jelölve az USB-s opció. nyomom a home gombot, kilép, eltűnik.... de akkor is aktív..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
quailstorm
nagyúr
válasz - = Zk = - #33765 üzenetére
Gondoltam azzal oldod meg hogy egyiket sem választod.
Egyébként meg az ICS és újabb Huaweiken így kell csinálni a screenshotot. Esetleg rossz a sorrend?
-
- = Zk = -
félisten
válasz quailstorm #33764 üzenetére
bekapcs+hangerő le
nem nyert.....Home gomb nyomás sem lép ki a menüből?
de kilép, de ... ez hogy jön ide?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
quailstorm
nagyúr
válasz - = Zk = - #33763 üzenetére
bekapcs+hangerő le
Home gomb nyomás sem lép ki a menüből?
-
- = Zk = -
félisten
válasz quailstorm #33762 üzenetére
de, kérdezi.. csak nem tudom kiválasztani, hogy egyik lehetőséget sem választom....
alapból ott a kijelölés az USB-s lehetőségnél...(képet, hogy lehet csinálni a kijelzőről? samu ace-nél kikapcs+középső gomb)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
quailstorm
nagyúr
válasz - = Zk = - #33759 üzenetére
Nem is kérdez? Fura...
CM szokott kérdezni, gyári rendszer nem mindig. De azt hiszem én erre Y300 nélkül nem tudok válaszolni. Viszont tuti zavarna USB tunneling közben, hogy nincs SD. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Adott egy régi Samsung X530 telefon, ami teli van fontos fényképekkel.Hogyan tudnám pc-re vagy a mostani androidos telefonomra átrakni a képeket adatkábel nélkül? -
- = Zk = -
félisten
válasz quailstorm #33758 üzenetére
azt hittem, ez általános is lehet
MTP/PTP... tök mindegy, lekapcsolja az sd kártyát
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
quailstorm
nagyúr
válasz - = Zk = - #33757 üzenetére
Ezt meg jobb lenne a tesztje alatti topicjában kérdezni, de!
Ha bekapcsolod az USB hibakeresést, akkor tuti nincs ilyen, valamint biztosan van a beállítások kapcsolódás alatt valami, mert szokott MTP mód is lenni. -
- = Zk = -
félisten
másik kérdés
miért van az, hoyg rögtön usb háttértároló üzemmódba kapcsol, amint PCn usbre dugom?!...
ezt hol tudom vele "elfeledtetni"?huawei Y300
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Xperia Sola, amiben ugye van 4 GB belső tárhely. Beraktam egy sd kártyát is mellé, de az Astro fájlkezelő csak a belső memóriában enged nézelődni. Van valami program esetleg, ami kezeli a belső, és külső memóriát ? Előre is köszönöm.
-
- = Zk = -
félisten
-
meroly
veterán
válasz - = Zk = - #33753 üzenetére
Itt már kérdezted?
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/Impossible is nothing
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
android-android között miként tudom szinkronizálni a naptári bejegyzéseket?
2 progi és a gmailos "felhős" megoldás nem nyert...egyéb ötlet?!
-
meroly
veterán
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Újraéleszteném nokia 3210-esemet... Hol tudnék bele venni akksit, ami megbízható hely? Esetleg itt valakinek? Priviben is jöhet...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
64b0r
aktív tag
válasz salgocomp #33748 üzenetére
Szia!
Ezen gyári szoftver van, és 90%ig biztos vagyok benne, hogy nem a telefon a ludas, mert a telefonhoz nem lett nyúlva, a windows meg újra lett telepítve. És ezen a gépen már működött a net megosztás a telefonról, csak most valamiért nem ismeri fel.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Kofler
tag
Sziasztok !
Van egy Sony Ericsson W 995-ös készülékem és az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e valamilyen módon elrejteni/megszüntetni a főképernyőn lévő "T-Mobile H" feliratot ? Létezik-e esetleg erre valamiféle alkalmazás vagy egyéb módszer ?
-
64b0r
aktív tag
Sziasztok!
HTC desire C-ről akarom megosztani a netet USB-n, frissen telepített Win7-re. Korábban már működött, de most valamiért amikor rádugom a telefont, a HTC sync manager nem ismeri fel a telefont. Próbáltam USB debugging módot bekapcsolva és kikapcsolva is.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
quailstorm
nagyúr
válasz kadam622 #33736 üzenetére
Javaslom hogy vegyél egy Galaxy S-t, esetleg nézz utána valami más cuccnak. HDC i9300 vállalható ilyen áron, de vannak Prestigio telefonok is.
Amit linkeltél az működik valszleg, és nem is full kaka. Csak nagyon gagyi. Ilyen hardverrel rendelkezik a LG L5 2 is, szal nagyjából használható egymagos.
De ezerszer inkább megéri egy csúcs 1mag, pl Xperia Arc S, vagy Galaxy S, Nexus S. Vagy valami belépőszintű 2 magos, pl egy Ace2.
A klónoknak általános jellemzője a rossz betekintési szögű kijelző (mondjuk ezt a Samsung is bevállalja), meg a pocsék kamera is.
Valamint kamudroid és nuku támogatás. Az tuti hogy a linkelten minimum ICS van. -
alex89
senior tag
üdv!
Tudom nem teljesen idevágó kérdés, de esetleg meg tudná valaki mondani, hogy egy fődarab csere(gondolom ez alatt egész panelt cserét kell érteni mert az imei számom is változott) esetén miként változik a garancia? A cserétől számítva megint 1 év vagy marad minden a régiben?
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
sgsm
tag
válasz anonymus89 #33738 üzenetére
Lcd elfáradt . , cserés lesz majd.
-
sgsm
tag
válasz kadam622 #33736 üzenetére
Klón...a neve is mindent elmond ,valami ismeretlen kínai pajtában készült valami. Felejtős mint minőség ,kb 10 éves gyerekek vagy 70 éves öreg nők rakják össze .Forrasztások minősége az kb az én tudásom 8 évesen Fosch -ok a köbön.
Nekem vállalhatóbb egy nokia 6300 vagy akár egy SE k800 mint egy ilyen klón vacak,,,de ízlések és pofonok.Én nem ajánlom.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül mitől csíkozódhat egy Samsung L700-as képernyője, sőt néha még úgy néz ki mint amikor nincs adás az egyik tv csatornán (hangyaháború)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kadam622
csendes tag
Sziasztok, linkelnétek nekem olyan samsung galaxy s3 klónokat, ami viszonylag jó, és vállalható, és szerintetek menyire jó ez a készülék.(olyan kellene amelyik samsung logoval ellátot)
PL.:[link] Köszi[ Szerkesztve ]
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok,
Topikjában ugyan kérdeztem már, és kaptam is választ egy embertől, de teljesen biztosra szeretnék menni és megkérdezném itt is: Xperia SP telefonomhoz vettem flip tokon, amelynek a lezárója egy mágnesfül a telefon bal felső sarkában szemből nézve. Ez a mágnes okozhat károkat a telefonnak, zavarhatja a vételt vagy kijelzőben okozhat károkat?
Rágoogleöztem és találtam 2007-es topikokat Samsung telefonokkal, ahol írják, hogy ne vegyenek ilyen tokokat, ami eléggé megijesztett.
Előre is köszi a választ!
Különc
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Nem ehhez a szakhoz tartozik de azért mégis. Jó pár évvel ezelőtt bénáztam egy intel porcival. Adtam a tudatlant és bevittem az Iponba ahol hümmögtek így meg úgy. itt jön a lényeg: Azt mondták,hogy ez nem gyári hiba mert a lábak elvoltak kissé ferdülve de hagyjam ott náluk megnézik mit tehetnek. 1-2 nap múlva hívtak,hogy készen van. Nem voltak köcsögök. Pedig mű hiba....
Nem égetni akartam magam csak elmondani,hogy vannak/voltak rendes szervizek.
[ Szerkesztve ]
-
sgsm
tag
válasz Bazsee71 #33726 üzenetére
Megnéztem a csatolásokat , sajnos egy kicsi korroziót ha találnak megvonják a garanciát,hozzám is hoztak más javításra ilyet ,megvonták a garit pedig megesküdtek hogy nem ázott.De ne felejtsük el,nem kell áznia a telefonnak,elég ha izzadtan telefonálunk vagy párás időben...,fürdőszobában stb stb. Amit látok korroziót az keletkezhet apró párától is,egyértelmű hogy nem ázott el a telefon. Én megpróbálnám megkeresni még1x a szervízt és ha nagyon nem hajlanak a javításra akkor egy fogyasztóvédelmi felügyelettel kicsit befenyíteni finoman őket. Persze kérni kell egy független szakértői..,szerviz szakvéleményét és utána mehet a fogyasztóvédelem. Én azt tenném.
-
meroly
veterán
válasz Bazsee71 #33726 üzenetére
Látom értesz azért hozzá, így a szakmai részbe nem szólok bele, de érdekel a történet, így annyit tudok csak hozzátenni, hogy egyetemről az rémlik, hogy egy jegyzőkönyv akkor hiteles, ha a mérést, vizsgálást végzők többen vannak, úgy értem egyedül egymagában senki nem írhat hiteles jegyzőkönyvet, mert ellenjegyeznie kell egy másik szakértőnek is. Legalábbis nekem az rémlik, hogy mindig aláírtuk egymásét, de lehet csak azért mert párban voltunk.
Arra akartam csak kilyukadni hogy ha ez ennyire "komoly" (talan), akkor a zárópecsét is, ergo szétszedheted és megmutathatod egy független szerviznek, akik meg azt mondják amit te és meg is van cáfolva az egész.Impossible is nothing
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Sevenrock 01.17 (android 4.1.2 verzió) van fent a telómon, annyira nem ismerem ki még magam rajta, ezért segítséget kérnék.
Van egy kislány, kapott egy telefont és az én számomat hívogatja.
Le akarom tiltani.Az mindegy, hogy a kislány telója a hibás, vagy a gyerek hívogat amikor ráér, már lesz.arom, de agyamra megy hogy a céges számomat hívogatja.
Segítsetek légyszives, hogyan tilthatnám le a leghatékonyabban a számát.
-
Bazsee71
őstag
válasz Bazsee71 #33708 üzenetére
Üdv!
Megtennétek, hogy ránéztek a jegyzőkönyvre?
Indoklás
KépekÚgy őszintén most ment fel bennem a pumpa! Szerintem ez egyértelműen nem egy ázott telefon nyáklapja. A legegyszerűbb válasz az, hogy a képen egy SMD látható, valószínűleg kondenzátor, ami eldurrant (a koncentrikus elhelyezkedésű foltokból is ez következik).
Akár gyártástechnológiából adódó forrasztási kicsapódás. Beázás, idegen folyadék mindenhol máshol is nyomot hagyott volna.
Egyébként ha még történt is volna valami (de nem), akkor is ha nem az az alkatrész felelős a GPS-ért és a Bluetooth-ért, javítaniuk kellett volna a készüléket. Szerintem.
Várom az építő jellegű javaslatokat. Szeretem a telefonom, de lehet ez volt az utolsó Samsung...
Balázs
Szerk.: az ázást jelző indikátorról sem csatoltak képet. Gondolom ha valami érte volna a telefont, azt is kifogásolták volna.
[ Szerkesztve ]
-
gigimano
csendes tag
válasz anonymus89 #33718 üzenetére
De, csak éppen ezen nincsen, legalábbis nem találom.
-
gigimano
csendes tag
Sziasztok!
Ismét a segítségetekre lenne szükségem.
Samsung Galaxy Core Duos telefonról szeretném a képeket, zenéket megosztani a tv-n wifin keresztül. Mit kell letöltsek a telóra, és honnan, hogy ez lehetséges legyen? -
Bazsee71
őstag
válasz Csabi1984 #33714 üzenetére
Gari lejárta előtt két héttel vittem be, már kifutottam az időből. Közben Kaposvárra költöztem, itt ha jól tudom nincs Samsung szerviz. Ez a másik, hogy ha úgy intézik ahogy megígérték, még Budapesten visszakerült volna hozzám. Ellenben csak ültek rajta, nekem meg b***tak szólni...
-
meroly
veterán
válasz Bazsee71 #33708 üzenetére
Mondjuk zsebben hordva edzés közben volt már nekem is hogy folyt a telefonról a víz, enyémnek nem árt, nade nem is ez a lényeg.
A beázás bizonyításához lennie kell a telefonban egy indikátornak, ha az el van szineződve, az jelenti azt hogy beázott. Ha peched van, akkor csak pont oda cseppen egy páracsepp és már ázottnak is minősítik.Várd meg a fényképeket és szedd szét te is, nézt meg hogy azt látod-e amit a fényképen.
Akkor passz.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Csabi1984
addikt
Mocskos helyzet ez a Szerviz rendszer. Én dolgoztam Laptop szervizbe és mi úgy voltunk ha látszik,hogy kulturált a készüléket,azaz látszik,hogy nem ütik vágták akkor elfogadtuk a hibát. Sőt volt olyan is hogy elvileg karc nélkül jött be egy készülék és mire bejött már karcos volt. Ez egy holtpont. Azt sem mondhattuk ki nyíltan,hogy hazudik mert akkor csalódott ügyfél inkább kapott egy új borítást.
-
Bazsee71
őstag
Szét nem szedhetem, mert ellátták egy címkével, hogy tudjanak róla ha más most utánuk belenéz. Onnantól kezdve meg reklamálhatok a garanciális javításért...
Izzadságon kívül más nem folyhatott bele. Annak nem szabadna, ha mégis, az szerintem nem az én hibám (pl. a kijelző felett üveglap közepe benyomható, rés keletkezik, ott is befolyhat).
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Samsung szervizzel akadt problémám. Beadtam javításra Samsung Wave II-es, garanciális készülékemet: bluetooth nem tudott fájlt fogadni, GPS nem működött, időnként magától újraindult, hívások után sűrűn fagyott. Arra most ki sem térek, milyen szerencsétlenkedéssel indult a dolog (Allee szerviz). Kaptam az értesítőt, hogy mehetek a készülékért, testvérem hozta el...
...nem javították, mert ismeretlen idegen anyag került bele. Állítólag képeket is mellékeltek (a telefon és a papírok még nincsenek nálam). A probléma az, hogy az életben nem ázott el a telefonom, nem is folyattam rá semmit. Kondenzációra tudok gondolni (nem tartom valószínűnek), vagy izzadságra, mivel nyáron telefonálás közben hozzá szokott érni az arcomhoz (ezt azért még bőven rendeltetésszerű használatnak tartom).
Elvileg a központi szervizben járt, azt javasolták. Még örültem is, mert elmondásuk szerint ott mindent átnéznek rajta, ami kicsit is gyanús, cserélik. Garancia lejárta előtt álltam, ez kimondottan tetszett. Annyi eszem van, hogy ha belefolyatok valamit, nem kérem a tüzetes átvizsgálását....
Mit tudok tenni, hogyan tudnám igazamat bizonyítani, elérni a telefon garanciális javítását?
Előre is köszönök minden hasznos tanácsot!
Üdv:
BalázsUi.: volt tapasztalatom Nokiával, SE-nal, de Samsungék mindent alulmúltak. Ha nem változtatnak álláspontjukon, nem merek legközelebb is Samsung terméket venni.
-
bigman001
tag
sziasztok köszönöm!! sikerült találnom egy h1n1 v4 aromát bagyusz féle cwm 6 al inditottam el 4.0.4 es icecream senvich lett belöle amikor feltelepitette lesz még egy menü elötte és ott a bootloadert ki lehetett választani pl ha nekem gb ém volt fent akkor azt ha ics ém akkor azt elinditottam a gb vel és gyünyürüen feltelepült a hivatalos frissités nélkül amivel az volt a baj hiába probáltam alcatel progival vagy telefonon mindig félig feltelepült és utánna leált felkiáltójelet rakott ki és nem ment tovább. most tökéletes a kinézete minden jól möködik stabil de viszont nincs rajta a gapps és épp ezt szeretném kérdezni tölled a bagyusz féle gappsot a cm 10.1 et fel lehet tenni erre ???? vagy minden romhoz tartozik egy gaps ???vagy teljesen mindegy ??? mert a bagyusz féle romnak a 10.1 nek is ugyan az a neve mint a gapsnak gaps-cm 10.1 ez igy feltelepül nekem vagy csak a hozzátartozoval???
Az emotikonok nem sorminta készítésre vannak.
[ Módosította: Qru ]
-
sanros
csendes tag
sziasztok.nagy segitségre lenne szükségem.ma el akartam adni a telómat(oppo find 5) erre mikor ki akartuk cserélni a kártyát utánna nem akart visszakapcsolni(tiszta ciki volt)na mind 1.üzlet meghiúsúlt,viszont azóta se akar bekapcsolni a drága.csak az oppo felirat éés üres kijelző világit.cm 10.1 van rajta és eddig hibátlanul müködött a kütyü.mi lehet a baj?recoveryből tudok csak műteni.sajna beckupot nem csináltam.lehet hogy egy uj rom megoldaná a dolgot de nemtudom hogy juttassam a kártyára a romot.ugye egybeöntött ház igy nem kivehető a kari és igy meg nem látja a számítógép.tud valaki valami okosat mondani?wipek már megvoltak párszor
rs
-
LarsR
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, hátha nem jó topikban tettem fel. Ő lenne az: A probléma
Köszönöm aki elolvassa és aki komenteli!http://ge.tt/7JbBk5Z?c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest