- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
Igen kihalt az OT-991-es topikja, ezért feltenném a kérdést itt is, hátha...:
Hol lehet kikacsolni, hogy ha hivok valakit és felveszi nálam rezeg egyet a telefon?F.K.T.
-
whiskeys
őstag
sziasztok. tudnátok valami jó füllhalgatót mobilra, ami nem drága, de nem ugy szól mint ha vödörből jönne a hang? ebayes pl.? köszi.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
salgocomp
senior tag
válasz ^^|CC|^^ #33894 üzenetére
Szia.
A Roaming lesz az.
Mi az a roaming?
Roamingról beszélhetünk telefonhívások, SMS-ek és mobilinternet tekintetében.
Telefonhívásoknál roaming gyakorlatilag minden olyan hívás, amelyet a külföldön tartózkodó fogyasztó indít vagy fogad. Bárhova is irányuljon a hívás – haza, abba a külföldi országba ahol tartózkodik vagy ezektől eltérő egyéb országba – és bárhonnan is érkezzen, amennyiben a fogyasztó külföldön tartózkodik, azt a szolgáltató roaming hívásként számlázza.
A külföldön küldött illetve fogadott SMS-ek is roaming szolgáltatásnak minősülnek, csakúgy mint a külföldön való mobilinternet használat.
-
^^|CC|^^
tag
csáóó!
mit takarhat az "R" betű fent az értesítési panelen (vagy hogyan hívják azt a részt ahol pl akku töltötséget is meg időt is mutatja a teló)? sony ericsson live with walkmen típusú készüléke van tesómnak (csak nincs itthon és telefonom kérdezte és hát nem találtam rá semmit
köszönöm a segítséget előre isüdv.:
^^|CC|^^Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody... //by.: Tupac Amaru Shakur//
-
lacko6
senior tag
Üdvözlet.
Valaki nem tudja hogy lehet a smsung E1190-es telefonra mp3 csengöhangot rakni?
A kies nem ismeri fel. -
Luigi-K1
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy sürgős kérdésem!Délután szeretnék menni új telefonért (persze ha van az adott üzletben).
Ezt a kettőt néztem ki : (az áruk ugyanaz)
-Samsung Galaxy S Advance
-ZTE Blade Super
Melyiket ajánlanátok???
ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!
-
lowzor
veterán
Sziasztok
A Tegra 3-nak milyen hátrányai vannak a Qualcomm MSM8960T-vel szemben?
-
harry3
őstag
Üdv.
Adott egy garanciás telefon. Jó lenne rootolni, egy-két alkalmazás használata miatt, de hitelen az jutott eszembe, hogy mi van, ha meghibásodik, de úgy, hogy nem lesz lehetőségem visszaállítani a telefont a gyári állapotába. Ebben az esetben vége a garanciának. Nem kellene piszkálni vagy csak én gondolom túl?[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz anonymus89 #33884 üzenetére
Most nézem ezt.
Nem egyszerű.
Jah,és igen!
Garivesztéssel jár ez,ha magam pucolom ki?
Nélkülözhetetlen lenne a telefon,addig ameddig szervizben van. Nincs másik helyette.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Xperia J 1 hónapos telefonom első hangszórója recseg,de durván. Olyan,mint ha ki lenne ütve,de nyugtassatok meg,hogy csak vasreszelék mehetett bele!
Az lenne a kérdésem,hogy ha kitakarítom,akkor elveszlik a garancia?
Így gondoltam:
Szétcsavarozom torx csavarhúzóval,megkeresem a hangszórót,tűre mágnest rakok,és a tű leszedi a kis vasreszelékeket!Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Motorola v8-on beállítom, hogy modem legyen, de a gépen nincs net
[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
Dedkov76
tag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem:volt egy mobil kártya a droidos telóban amit vissza adtam már.Viszont rohadtul fel kellene hívnom azt a számot....Sms-ek megvannak még,de csak a címzett számát látom.Ki lehet valahogy deríteni a volt kártyám számát amiről mentek az sms-ek?Esetleg valami progi van erre?Vagy a telóban valahol felkutatni?"miért vagytok gyengék?"
-
tonyrulez
őstag
válasz tomy_cz #33878 üzenetére
Tedd be egy telefonba, és nézd meg hogy 3G-n tud-e netezni. Vagy még van ez a lehetőség, de nem túl egyszerű.
4 8 15 16 23 42
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani egy SIM kártyáról, hogy az 2G sim vagy 3G sim?
Van egy gps tracker kütyüm, amibe elvileg csak 2G-s simet lehet rakni.
A saját kártyámmal nem műksik jelenleg.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
ricsike81
aktív tag
xperia honami mini / ray 3 / szerintetek viz álló lesz, és 800-as procival fog kijönni mint a nagy testvér a honami ?
-
moleculez
veterán
Sziasztok wp8 ban ki profi? Uzenetek app miert nem csatlakozik fb chatre?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
WP14
őstag
-
Ili
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nokia x7-em, aminek van egy hibajelensége.
Híváskor a csörög a mobil, de a kijelző elsötétül és onnantól nem kommunikál a teló, csak ha véget ért a hívás, minden más teljesen jó a mobilon.(víz nem érte)
A nokia honlapon frissítettem a szoftverét, de ez nem segített.-Tudja valaki, hogy milyen hiba ez?
-Mi lehet a megoldás?Köszönöm előre is a segítségeteket!
Szép napot!
-
WP14
őstag
válasz .Szaki. #33869 üzenetére
Sziasztok!
Az a kérdésem, ha egy telefonon be van állítva a hívásszűrés, hogy egy adott szám ne csörögjön azon, akkor, ha a letiltott szám telóján kikapcsolják a telefonszám küldését, tehát szám nélkül hívja azt a számot, amin letiltották, akkor kicsöng, vagy mit csinál?
Köszi a válaszokat, remélem nem voltam bonyolult
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Lenry
félisten
no srácok, kérdés a hardcore öregeknek!
van egy 6210-es Nokiám. a régi, nem a Navis.
az előző tulaja anno letöltött rá egy op.logót (emlékeztek még az újságok hátlapján sokszáz JMF+ÁFÁ-ért árult 72x14 px-es ff oplogókra? na olyat)
hogy a fenébe tudom letakarítani azt onnan?
gyári beállítások visszaállítása már megvolt.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
TotalCommanderen keresztül szeretném látni a telefonom (Lg Nexus 4) .
Kipipáltam a " Show parent dir [...] also in root of drive " -ot és mégsem látom a telefonom TCM-ben.
Azért szeretném ,hogy látható legyen tcm-ben mivel windows intézővel ha filmet szeretnék rá másolni ami 4GB-nál kisebb terjedelmű ,befagy egyszerűen . Windows intéző leállt.
[ Szerkesztve ]
-
N Miklós
csendes tag
Sziasztok,van egy samsung s3-am,és a legördülő menü eltűnt.. Néztem a beállításoknál de semmi ehez kötődő dolgot nem találtam..
A választ előre is köszönöm! -
tpeter77
addikt
válasz quailstorm #33855 üzenetére
ez fankó, úgy működik ahogy kell! big thank you
-
tpeter77
addikt
válasz quailstorm #33855 üzenetére
pedig úgy van beállitva a wifi speciális része, hogy a wifit alvás közben mindig tartsa bekapcsolva.
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
A Motorola phone tools miért nem találja a motorola v8-at?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
quailstorm
nagyúr
válasz tpeter77 #33853 üzenetére
mondjuk ez
De az is gond hogy alvás közben nincs állandó WiFi kapcsolat, tehát az energiagazdálkodást is piszkálnod kell. -
bylow
senior tag
Van fejlemény az olcsó S4-el (250€, vadi új 2év gar.)
Váltottam emailt vele, és azt írja Romániából lesz be hozva, bolti, számlával, és most próbálkozik , hogy milyen lenne Mo.-on a biznisz.
Na de ennyivel olcsóbb lenne ott hogy 75k-ért oda tud adni egy S4 Galaxit ?
Még azért mindig kételyeim vannak, mindenesetre megnézném élőbe is azt a telefont...ByLow #
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
utorrent és bittorrent van a telómon és az utóbbi fagyogat nem is tölt normálisan...
utorrentnél elindul a letöltés, de pár perc után megáll és a wifikapcsolatot lefagyasztja, újra kell konnektálni hohy működjön...moto defy+ rootolt,
esetleg tudnátok javasolni egy megbízható torrent klienst? -
LarsR
tag
Szia! Ha az bontatlan, hogy van a doboz mellett a teló???
Egyébként 3 napja vettem S4-et. Igaz előfizetésre. A poén az hogy a telefon az kártyafüggetlen gyárilag 2 év Samsung garanciával és boltból. Ha kp-ra akarsz telefont venni, szerintem érdemes boltból számlával, még ha drágább is. Igaz ez az én véleményem.
Egyébként szerintem nem sok a 80k érte.[ Szerkesztve ]
http://ge.tt/7JbBk5Z?c
-
-
argosz77
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni Nokia E72 függetlenítésébe?
-
beelaim
csendes tag
Siastok.
Problem: Blockolt SIM (puk kód nioncs tovább)
Mivel lehet visszanyerni az adatokat (tell.sz.) stb.
data doctor és hasonszőrű társait keresem full verziósan
A segítséget honorálom is..........
Szép hétvégét. -
bylow
senior tag
válasz #40993792 #33842 üzenetére
Fényképen tök úgy néz ki mint az eredeti, a felírat is.
Csak a belső hardver tér el.
Többnyire le írja az eladó hogy clonról van szó és azért kerül sokkal ólcsóbba, de attól tartok hogy akár rendes áron is adhatnak el ilyet ha 1 kicsit nem figyel oda az ember...Ha 2 év gari van hozzá, akkor az nemzetközi lehet?
ByLow #
-
bylow
senior tag
Hatalmas kérdésem van !!!!
Ha a kezemben tartok 1 Samsung telefont ( S3-S4 ), Akkor miből tudom meg állapítani hogy a eredeti vagy pedig 1 Kínai hamisítvány ?
ByLow #
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül miért nem mozog a kis töltő ikon kikapcsolt állapotban 5800-n?
Ha kihúzom akkor kis idő múlva kikapcsol, a töltő csatlakozót cseréltem u.a. a szitu.
Zárlatos lett volna az akkumulátor és nem töltene tovább?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kungl
csendes tag
Sziasztok!
Igazából nem találtam megfelelő topicot a kérdésemre, azért írom ide:
Adott egy Samsung Galaxy S3 aminek be van törve a kijelzője, de bekapcsol és érzékel. Ha rádugom gépre, ugye nem látok semmit ( fekete a kijelző ) a gép kiírja hogy MTP Device de mégsem látom a Sajátgépben. Valami ötlet adatmentésre? -
tonyrulez
őstag
Ezen a Herén még mindig röhögnöm kell
4 8 15 16 23 42
-
Peti28
csendes tag
Üdv telefonguruk!
A kérdésem a következő: windows phone 8-as telóra (Lumia 520) felrakható-e igo vagy valamilyen egyéb navi program, vagy csak a sajátját(Here drive) lehet vele használni?
a másik: a Here Drive tényleg csak abban az országban müxik ahol a telót regisztrálták?Köszönettel: egy kezdő
-
aviator
tag
Sziasztok!
Egy Samsung C3300 telefonom van. Alaphelyzetben tökéletesen tudok rajta rádiót hallgatni, a munkahelyemen azonban teljesen megszűnik az adás. Ennek valószínűleg az az oka, hogy az iroda egy konténerben van, ami vagy szándékosan le van árnyékolva ilyen szempontból belülről, vagy a konténer falán nem jön át a jel. A kérdés az lenne, hogy lehet e ezen valamit segíteni? Például kiegészítőként lehet e hozzá valami külső antennát vásárolni, amivel a gyengébb jelet is képes lenne fogni?
Köszi a válaszokat!
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Létezik olyan kijelzővédő fólia, ami egyáltalán nem gyűjti az ujjlenyomatokat ? Tehát ha tapizom, olyan marad mintha most töröltem volna meg tökéletesen tisztára. Ha igen, akkor valaki mutasson már nekem egyet legyen szíves.
Szerk.: Google-ön én is találtam, de nekem olyan kell, ami garantáltan ujjlenyomat és "zsír" mentes.
[ Szerkesztve ]
-
imi290
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy kínai telefon,kínai menüvel,és az a kérdés hogy lehetne-e rátenni valahogy magyar nyelvet ? Androidos a telefon,típust nem tudok mondani,valami no name.
köszi -
quailstorm
nagyúr
válasz gyáliSanyi #33811 üzenetére
HVGA (320x480) 30FPS-re érdemes konvertálni MP4-et 44KHz AAC hanggal, lehetőleg ne magas bitrátán.
-
Csabi1984
addikt
sziasztok! Hogyan lehet print screenelni 4.1.2 szoftveren?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Egy Nokia 5230 le tudja-e játszani az mp4 és 3gp videókat?
Live poor, die rich.
-
samger
csendes tag
Köszönöm a válaszokat egyenlőre maradok a régi telónál meglátom mennyire változnak az árak és hátha tudok többet félre rakni és esetleg nagyobb keretből vásárolni.
-
zombinyul
addikt
válasz samger #33799 üzenetére
Igy elso blikkre egy Lumia 800-at ajanlanek Neked. Nagyon szep amoled kijelzo (jo, nem a ma trendi full hd-hez merve, de Smart 2-hoz kepest hatalmas elorelepes), a kameraja naggggyon jo (8 megapixel, dupla ledes vaku, stb), akksi jol birja, es betonstabil, sose fagy vagy indul ujra, ha honapokig nyustolod hardcore modon akkor se. Nem mellesleg nagyon minosegi a haza.
Viszont nem lehet ugy rongya mokolni mint egy Androidost, es a mai mezonyben relative kicsi a kijelzo. Mindenkepp ajanlom, Android fonton meg csak HTC-ket lesnek, bar azok meg marha dragak.
De ahogy a kollega irta, kinai telefont se a RAM, se a megbizhatosag, se a garancia miatt nem vennek.Szerk.: most olvasom az elvarasokat. Nem szoltam.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Bozek
nagyúr
válasz samger #33801 üzenetére
Esetleg nézz rá az Alcatel OT-997D-re is. Dual SIM-es telefont nem nagyon lehet találni, ami a Te elvárásaidnak megfelel. A ZTE Blade G se ilyen mondjuk.
Az Akai-ról meg nekem ez jut eszembe:
-
iratus
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem hátha valaki tud segíteni. A problémám az,h online szeretnék filmet nézni androidos telóval. De nem tudom milyen app kéne hozzá,h pl a moovie.cc -ről tudjak filmet nézni. A teló egy Sony xperia Z. -
samger
csendes tag
Mindenképpen bővíthető legyen és a belső memória kb 4GB(szóval abból 2 ami általában használható). GPS fontos lenne mivel sokat utazok. A kijelző méret 4". Legalább egy VGA előlapi kamera legyen benne. A hátsó kamera minősége annyira nem érdekel arra ott van a digitális fényképezőgép. 2 magos ARMV7 proci. Filmnézés/Youtube/UsStream/Twitch/Skype és játék lenne az elsődleges számomra. Persze HD film lejátszás és Tegra 3 nem fér bele szerintem egy 60ezer Ft-os telefonba. DUAL SIM is jó lenne bele(külföldi és magyar szolgáltató miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest