- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az adatlapomon található gépen kellene M.2 SSD-t cserélnem, mert Windows 11-el már kifutottam a kapacitásból. Ebből értetődik, hogy ezen van a rendszer ugye.
Kérdés, miként tudom ezt újratelepítés nélkül megtenni?
Annyi a baj, hogy M.2 foglalat csak egy van a lapon, így ha az újat teszem be a régit ki kell vennem..
SATA merevlemezen/SSD-n van hely tárolni a "C" tartalmát ideiglenesen.Nézegettem M.2 - PCIe adaptereket, csak akkor meg a VGA-t kell kivennem, mert PCIe port is csak egy van. Alaplapi VGA viszont van, így végül is kivitelezhető, de csak akkor vennék plusz eszközt, ha másképp nem megoldható, mert utána meg csak porosodna..
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kompakt vízhűtés
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest