- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
válasz
belluska #4984 üzenetére
1.) Csak kipróbáltam a sima elemeket...hátha az a baja..ennyi! 2500mAh-s Energizer akksim van bele...
2.) Nem váltottam át...A kép méretei meg minden infó látszik a kijelzőn, csak a kép nem amit fotózni akarok, meg..eleve látszik, hogy nincs kinyílva neki a retesze. Minden kép korom fekete amit elkészít..(PC-n néztem, direkt)...
-
ottkar
addikt
válasz
belluska #4273 üzenetére
Most már tényleg közel állok hogy összepisáljam magam nem biológiai értelemben hanem pszihikailag.Mivel a honvédségnél fegyver belövő voltam azt mondhatom ennél nagyobb félretrafálást nem láttam pedig láttam egypárat amikor a katona a tőle nyugatra levő céltábla helyett a délre található vasoszlopot találta el. A tied olyan mintha hátba lőtted volna sajátmagad.
Tudod amikor Mon megjelent a színes negativ én már hívtam elő és a Forte papírt a gyártól kapva papírképet is csináltam.(kollegám a gyár vegyésze volt) Pedíg akkor már egy ideje fotóztam. -
Zozzant
addikt
válasz
belluska #4214 üzenetére
"Színes filmek előhívása
A színes filmek ma elterjedt kidolgozási eljárása a C-41-es előhívás, a színes, fordítós filmek kidolgozására pedig a E-6-os előhívást használják. Ezt a két eljárást a géppel történő előhíváshoz dolgozták ki. A megadott hőmérséklet és a műveleti idők pontos betartása elsősorban előhívógéppel oldható meg.
" -
Zozzant
addikt
-
cigam
titán
válasz
belluska #1912 üzenetére
Mivel ''töltötted át'' a képeket? Fájlkezelővel, vagy vmi képkezelő programmal?
Ha fájlkezelővel, akkor valószínű, hogy nem másoltad, hanem mozgattad.
Ha képkezelővel, akkor nézz szét a beállításai között, mert valószínűleg úgy van beállítva, hogy importálás után törölje a kártyáról a képeket.
Bár a leírásodban konzekvensen ''gép''-ről beszélsz, nem teljesen világos, hogy számítógép, vagy fényképezőgép.
A kártyaolvasóból való kivétel elött ''lecsatoltad'' az eszközt? (umount, vagy eject, vagy windows esetén eszköz eltávolítása ikon segítségével?) -
j.bravo
addikt
válasz
belluska #1431 üzenetére
Csak próba erejéig, vagy árulod a gépet?
Merthogy most már tényleg csak a kíváncsiságomat elégíteném ki vele, mert az A1 árából (a döglött ccd-s sztorit gondolom ismered, az enyém is megdöglött, akkor még nem ásták elő Sonyék a pincéből a maradék 3 raklap ccd-t, szóval nekem kifizették a számlán szereplő árat) meg persze kicsit hozzátéve vettem egy Nikon d50-et - szóval most már pentatükörbe kukucskálok(pentaprizma persze még jobb lenne, de azt majd idővel).
Nagyon fájt a fogam tavaly nyár végén egy olyanra (főleg hogy az A1-et megszoktam, ami elkényeztetett), de dslr-ről már kevés esélyét látom hogy bridge-re váltanék visszaMásodgépnek jó volna de annyi pénzem sajna nincs. Ha lenne, akkor inkább egy fényerős teleobjektív...
Mindenesetre rendes vagy, köszönöm! A topikot már ne terheljük vele, PÜ-ben leszervezhetjük.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest