- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smogus
őstag
válasz
quantal #1274 üzenetére
Szerintem ezek a Crumpler táskák tökéletes fotózás céljára, végülis erre vannak kitalálva, csak kicsit formabontó a külsejük
Nem láttam még belülről őket, de szerintem nincsen olyan elem a táskában ami kárt tehetne a gépben, mondjuk egy aljasul karcolni kíváno cippzár fej sem -
Predator...
tag
válasz
quantal #1247 üzenetére
Nekem egy Case Logic tatyóm-van, ami eléggé feltünően fotós táska...
De mint mondtam most készül egy iskolás hátizsák sufnituning...
én arra gondoltam hogy varratok anyuval vagy mamámmal(régebben hátizsákokat varrt)
egy olyan tokot ami teljesen védi a hidegtől...tehát táska anyagra gondoltam az elején egy kis műanyag ablak meg egy a rendszervakunak...nameg hátul az lcd-nek belül 10mm-es szivaccsal bélelve és csinálni 2 gumírozott nyílást ahol betudom dugni a kezem és a csuklómra szorul ezáltal nem megy be a hideg...és amikor kiveszem a kezem a gumi rész összeszorul a maradék rést meg én kötöm össze.... na milyen ötlet?
Tényleg megvalósítható...majd dobok fel képeket a kész sulis/fotós táskáról...elvileg ma már lessz béte verzió -
ttoth
tag
Aha, szóval egyszerűbb canon-ok már tudják ezt. Egyébként ha jól tudom, a canonok szép képeket is csinálnak, mármint az egyszerűbbek (PowerShot-ok).
Egyszer voltam igazolványképet csináltatni, és a memóriakártyán szállították az adatokat a nyomtatóhoz, és ez nekem olyan furinak tünt, szerintem egyszerűbb lenne, ha rögtön kábelen menne az adat, az gyorsabb is, meg nem kell szétszedni a gépet. (Egyébként imagemagick-kel gyorsan össze lehet rakni 8 képet, és 60 forintért bárhol elő tudod hívni...) -
ttoth
tag
De, bekapcsoltam
Kiváncsi voltam, mi lesz belőle (communication error). Egyébként nincs gondom, csak USB háttértárolóként felismeri, csak hát úgy jó a gyerek, ha játszik. És a hiba mellett felismerte, hogy ez bizony egy fényképező, csak addigra megbomlott a kapcsolat.
Egyebként az lenne az álmom, hogy a fényképezőt a számítógről irányítsam (zoom, beállítások, elsütés...) Nem is tudom, miért, de jó poén lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest