- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quantal
tag
Az enyém is valami hasonló kiállású (tetszik amit linkeltél), csak nem eleve fotós cuccok cipelésére van kitalálva. Nem kicsi, mert az A4 mappák is kényelmesen elférnének benne, tehát van hely a szivacsozásnak: Trunk&co (by samsonite)
[link]
Annyi hátránya mindeképpen van az én megoldásomnak, hogy a gép ki/be rakásakor figyelni kell arra, hogy a cippzár ne érjen a géphez, de ezzel együtt is tökéletesen alkalmas a célra. (Egy dslr-re már nem volna jó, legalábbis több obi használata esetén.) -
Predator...
tag
igen ez csak esőkabát...
De kamerákhoz láttam eső-hővédő...mármint ''termosz ruhát''
na mind1....
Most egyenlőre a hátizsákom készül...alap iskolás hátizsák amely átalakitható lessz a fotós cuccaim hordozására...
Ha van rá igény akkor majd linkelhetek oldalt ahol fent lesznek az igy készült fotók
Na majd vhogy megoldom a ruhát a gépre...asszem már tudom is hogy hogyan
kössz a helpet
febr 9-én megyek a Bakonyba 3 napra.....ha sopronba már esik a hó akkor ott is hideg lessz
ugyhogy kell valami mert a környezet viszont faya -
j.bravo
addikt
Nekem szokott lenni egy olyan gomb, hogy ''ide kattintva elállhatsz a pontozástól'', bár mér rég jártam arra.
Ehhez persze regelni kell, de akkor már ha arra rákattintasz, nem kell értékelést írni.
Viszont fel kell hívjam a figyelmed, hogy a fotózzponthus értékelések az esetek kb. felében reálisak, illetve elég reálisak ahhot hogy az ember abból messzemenő következtetéseket vonjon le. Irtó gyakran van megalapozatlanul túlértékelt, de ugyanúgy megalapozatlanul lehúzott kép is.
Szóval érdemes nézegetni, lehet belőle okulni, de ésszel, figyelmesen, szűrve.. -
j.bravo
addikt
Általában a csavaros szokik olcsóbb lenni. Sose próbáltam azt, de ha nem létkérdés hogy egy perccel tovább tart felállítani az állványt, akkor jó a csavaros - szerintem. De még nem találkoztam senkivel akinek olyan lett volna
55->62 mm-es szűrőmenet-adaptert nem tudjátok hol lehet venni? Vagy valakinek esetleg akár kölcsönbe, akár eladó, lenne egy?
(edigitalban nincs, Pálvölgyinél - ahol amúgy se vásárolok szívesen - 2,5 kHUF... kb. a felét tartanám reális árnak.)
(Háttér: 62mm-es szűrőim vannak, a gépem szervizben, a nyaralásra vihető kölcsöngép egy Pana FZ5, aminek 55mm-es a tubusa...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest