- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator...
tag
válasz
quantal #1247 üzenetére
Nekem egy Case Logic tatyóm-van, ami eléggé feltünően fotós táska...
De mint mondtam most készül egy iskolás hátizsák sufnituning...
én arra gondoltam hogy varratok anyuval vagy mamámmal(régebben hátizsákokat varrt)
egy olyan tokot ami teljesen védi a hidegtől...tehát táska anyagra gondoltam az elején egy kis műanyag ablak meg egy a rendszervakunak...nameg hátul az lcd-nek belül 10mm-es szivaccsal bélelve és csinálni 2 gumírozott nyílást ahol betudom dugni a kezem és a csuklómra szorul ezáltal nem megy be a hideg...és amikor kiveszem a kezem a gumi rész összeszorul a maradék rést meg én kötöm össze.... na milyen ötlet?
Tényleg megvalósítható...majd dobok fel képeket a kész sulis/fotós táskáról...elvileg ma már lessz béte verzió -
Predator...
tag
igen ez csak esőkabát...
De kamerákhoz láttam eső-hővédő...mármint ''termosz ruhát''
na mind1....
Most egyenlőre a hátizsákom készül...alap iskolás hátizsák amely átalakitható lessz a fotós cuccaim hordozására...
Ha van rá igény akkor majd linkelhetek oldalt ahol fent lesznek az igy készült fotók
Na majd vhogy megoldom a ruhát a gépre...asszem már tudom is hogy hogyan
kössz a helpet
febr 9-én megyek a Bakonyba 3 napra.....ha sopronba már esik a hó akkor ott is hideg lessz
ugyhogy kell valami mert a környezet viszont faya -
Predator...
tag
Üdv.
Megint jöttem hogy örüljetek...
Lehet ilyet Mo-n kapni?
Pl.: Olyat ami jó pana FZ30-hoz vagy valami hasonló okosságot ami védi 0C° alatt...
elvileg 0-tól +40C°-ig birja a fényképező...és ha télen akarok fotózni pl -10C°-ban?
Szóval van valami megoldás ilyen kérésre?
UI:. E-bay-en találtam de csak slr fényképezőkhöz...Mo-n csak kamerákhoz találtam 20-sokezer ft-ig
Köszi -
Predator...
tag
Hali!
Talán itt választ kapok...
''Srácok: help kéne még abban hogy van egy soligor vakum /Soligor DG-340 AZ/ és elvileg tud olyat hogy ''rabszolgavakuként'' szolgál...tehát nemkell csatizni a géphez a vakut mert a rendszervaku hatására villan a külső is.....hogy kell ezt beállítani?
Előre is köszi mindent! ''
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest