- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logan
csendes tag
válasz
JoeCockBill #21533 üzenetére
Ok köszi
-
copass
veterán
válasz
JoeCockBill #21158 üzenetére
nah ugye, csak kell az af!
-
copass
veterán
válasz
JoeCockBill #21136 üzenetére
nem a túrót!
az MF gyakorlatilag kimerül a beállított, művészkedős,nagyon rákészülős képekben.
megöli a spontán fotózást.
hagyjuk azt most hogy régen is születtek MF képek zseniálisak. csak éppen arról senki nem beszél hogy ott nem lópikula keresőkben bűvészkedtek, plusz az hogy papírképre mentek, kisméretben.stb.
focuspeak meg kábé annyiban segít hogy szól hogy éles,aztán mire megállsz már életlen is lett, mert túltoltad.
még a fókuszcsapda se pontos, pedig az tényleg odalő ahová kell. -
atok666
őstag
válasz
JoeCockBill #21136 üzenetére
Azert az AF/MF fotozast hasonlitani az automata/manualis valtashoz eleg huzos
Atok
-
jjeahh
nagyúr
válasz
JoeCockBill #21132 üzenetére
Kis pénzből is meg lehet oldani sok mindent, csak sokkal nehezebb
Anno amikor még nem volt vakum, derítőlapom, állványom, kihajtható kijelzőm stb., a gombafotókat is úgy lőttem meg, hogy valszeg sokan kinevettek volna
Telefon led-el, elemlámpával világítottam meg a gombát, a gépnek mohából meg kavicsokból építettem "állványt", lehasaltam a tehénsz*rba, hogy beállítsam a manuális obin a fókuszt, időzítő be, majd spriccoltam a vizet a gombára és világítottam két lámpával úgy, mint egy akrobata, mert ugy-e csak két kezem van...
Ettől függetlenül simán bekerült az egyik ilyen kép az olympus magazinba és ma sem lövök jobbat jobb technikával sem
-
Loner
tag
válasz
JoeCockBill #21123 üzenetére
-
copass
veterán
válasz
JoeCockBill #21094 üzenetére
stabi mindenképpen előny kézi kámerázásnál. szépen kisimítja az apró rángatásokat, amik stabi nélkül látszódnának.
-
*Ropi*
félisten
válasz
JoeCockBill #20736 üzenetére
Szoftverhiba lesz, a szerviz tud rajta segíteni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Próbáltad már másik kártyával?
-
A Zéé
addikt
válasz
itt kérdezz rá, talán itt jobban tudnak segíteni
-
Lassú Víz
addikt
válasz
JoeCockBill #20726 üzenetére
Milyen módban? PASM-ben biztosan ott kell lennie a rawnak is. A művészi szűrők, meg az e-portré is tökön rúgja a rawot emlékeim szerint. A kezelési utasításában itt-ott találhatsz megjegyzéseket, hogy ha ezt használod, a gép Large Fine jpg módba áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest