Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmarkus
aktív tag
Én ezt találtam, de nem néztem végig...
-
mrmarkus
aktív tag
Külső lencsetagot egészen biztos, hogy nem cseréli a szerviz. Olcsón a komlet optikát az Ebay-ről tudnád beszerezni, de a beépítés díjával együtt már nem biztos, hogy megérné...
Az objektívek a tűz okozta forróságot nem igazán bírják - még aránylag rövid ideig sem. Az egyenletlen hőterhelés hatására jelentős feszültségek keletkeznek!!
-
A Zéé
addikt
a Canonok hivatalos szervíze a Camera kft, meg vannak még egyéb fényképezőgép szervizek is, ahol lehet, hogy foglalkoznak vele, más kérdés, hogy megéri-e. Kérdezz rá 1-2 helyen, mert sanszos, hogy egy darab lencsét nem cserélnek benne, hanem kompletten az egész optikát. Az meg egészen drága is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest