- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladodslite #13842 üzenetére
Milyen gép? Mintakép, kiemelve miről is van szó.
látatlanban semmit nem lehet mondani.
-
*Ropi*
félisten
válasz
eladodslite #13813 üzenetére
Mivel mindkettő "HAMA"-val kezdődik, így egyik se.
-
Fandango
veterán
válasz
eladodslite #13813 üzenetére
-
Zaied
addikt
válasz
eladodslite #13731 üzenetére
A sony életébe most csinál először objektívet, a minoltátol vette át és ezért szerintem jobban jársz ha keresel egy régebbi minolta obit mert azok közt van jó és olcsók is, viszont azt el fogja tolni mert filmes gépre készült nem aps-c szenzor mellé. Sony val nekem ezért nincs is tapasztalatom, mert minolta obikat használok jó pár maradt a régi időkbőlXD, de tényleg tök műanyag, de ah nem dobálod az se török összesXD
De van sigmam amit egy eos 50e re vettem az se ma volt már az viszont tökéletesen működik, de most már csak az van meg még 1 másik csak annak elromlott az af kapcsolója, de nem gombás
Állítólag dolgoznak az ügyön, de én azóta se vettem másikat mióta 2. al találkoztam már ami ilyen volt és mind fölső kategóriásak voltak, de az alsó kategóriába még mindig előfordul, egyik barátom vett canonra egy 18-50-est aszem 2 hónap múlva már olyan lett. -
válasz
eladodslite #13713 üzenetére
a sigma nagyobb fényerejű, meg a sony nagyon műanyag, egy nem túl nagy eséstől simán meg tud halni. a sigma gyártási szórása viszont nagyobb, érdemes alaposan letesztelni vásárlás előtt.
-
Zaied
addikt
válasz
eladodslite #13715 üzenetére
A sigmara vigyázz ha azt veszel, ha nem jól tárolod könnyen tönkremegy a lencse, sony gépre meg minolta obikat ajánlom főként.
A sigma obiknál úgy előzheted meg hogy begombásodjon hogy ha nem használod nem a táskában tartod hanem egy állandó hőmérsékletű helyen aminek lehetőleg kis páratartalma van és szabad helye a szellőzésre.
Továbbá ha bepárásodott vagy hideg helyről melegre mész használat után szellőztesd pár napig szintén.
Más obinál is hasznos lehet csak a sigma hajlamosabb erre a lencséi miatt. -
JohnyBlue
addikt
válasz
eladodslite #13713 üzenetére
Én ezt venném -->> Sigma 17-70mm f2.8-4.5
Gondolom Sony vázra menne ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EF 70-200mm f/2.8 L Is III USM -Megkímélt-
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest