- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MY2K
aktív tag
- Gondoltam egy fotózással kapcsolatos webshopra is. Ahonnan rapid gyorsasággal lehet rendelgetni
- vagy egy olyan oldal létrehozására amelyről gyorsan el lehet érni bármilyen témában pl: nagyfelbontású fényképeket további felhasználás céljából.
- vagy mindekettő egyszerre -
ottkar
addikt
A Pixmania Francia importőr áruját árulja. A garanciát is az adja persze hogy náluk kell érvényesíteni a garanciajegyet. Miért adna neki a magyar forgalmazó garanciát? Semmi kapcsolat nincs közöttük. A forgalmazó és a szervíz között szerződésnek kell lenni mert a szervíz másképp nem kap a javításért pénzt és éhenhalnak.
-
Padam
aktív tag
Na!
ma osszedobtam egyet kartonbol, eleg jo lett, de kozben ramentem a neten a temara es a kovetkezo megoldas is nagyon jopofa:
http://www.studiolighting.net/homemade-light-box-for-product-photography/
Nem tudjatok ilyen "foam board" -ot hol lehet itthon kapni meg mi ennek a magyar megfeleloje?
Köszi a helpet! ;)
-
joey7
őstag
na,ez az,bélyegkép; nem jutott eszembe a kifejezés,de szerencsére így is érted,h miről van szó.
sajnos én adatbázist használok,ahol tudtommal nincs lehetőség FTP-re,vagy rosszul tudom?
jut szembe, megtörtént már a program átírása is -vagy egy plussz progit készítettek,ezt nem is értettem egészen-,de az sem segített...
a kötegelt átnevezés viszont nagyon jónak tűnik.legrosszabb esetben az újonnan felvivendő képeket méretezném át.viszont nem tudom,h hogyan kell kivitelezni,milyen progival érdemes csinálni...?
próbáltam egykét egyszerűbb progit,de számottevő eredménye nem lett;biztos vmi spéci beállítások kellenek. -
ottkar
addikt
Soha nem fog kiderülni mert sokan már a fizikai törvények érvényét is megkérdőjelezik. Pedig az űrutazást azok használatával valósították meg. Leírtam hogy van egy optikám amin a mélységélesség táblázat mutatja az 1/3 2/3-ot. Mit írtak rá? Nme igaz mertaz filmhez van. Az optika egy síkra vetít nem tudja és nem is érdekli hogy elötte film van vagy CCD.
-
pitman
őstag
Mintha nekem olyasmi rémlene valamelyik leírásából a proginak, hogy probléma esetén teljesen el kell távolítani a programot az összes általa létrehozott dologgal együtt (mappák és egyebek, melyek nem csak a program files mappában levő adatokat jelentik, hanem a felhasználói profil által megadott útvonalon levőket is). Ezután kell újra telepíteni.
-
Zola007
veterán
Azért írtam, hogy a MM-tal meg voltak sokan elégedve ls mondjuk fotomarketnél sem hátrány, hogy neten fel lehet tölteni (akár a galáriádból is nyomtathatsz elég sok beállítás mellett), s így már egy utat megspóroltál, nem is kell sort állni, maj elmész vmikor a kész képekért, de sok cég pár ezert forint fölött kiszállítást is vállal.
Az az igazság, hogy szinte mindig van egy-két cég, aki akciózik, érdemes körülnézniOttkar: persze normális eljárással értendő, a vízalapú csak a minőség miatt írtam.
Az a baj sajna, hogy elég sok helyen vannak normális gépek, de a fent említett lustasági problémákkal redelkező, tisztességes kereskedő hajlamtól mentes eladók is elég sok hely vannak. -
Zola007
veterán
-
Dare2Live
félisten
igen elöbb palackoztak Pelegrinot k* nagy vörös csillaggal minthogy Marx megszületett volna.
és ez az egész szerintem egy büdös nehéz téma.tudom, tudom csak véletlen egybeesés és a gárdának semmi köze ezekhez a fiatalemberekhez a jelképek pedig csak véletlenül egyeznek/tök ugyanazok.
nem feltétlen értek minden részével egyet de lehet ezt az írást érdemes elolvasni.?
[link] -
ottkar
addikt
A redőnnyel lehet 1/8000-et is exponálni. A vakunál van olyan probléma hogy a redőnyzár úgy fut le hogy a zár egyik fele végigfut a kapu elött és amikor végigért indul a másik fél ekkor kell a vakunak villanni ez pedig 1/500-adnál gyorsabb nem lehet egyszerűen mechanikai okból.A 8000-edes expoziciót csak úgy lehet elérni hogy elindul azegyik zárfél de egy résnyi távolság után indul a másik fél is ilyenkor nem érdemes belevillantani egyik állásba se mert csak a rés fog fényt kapni.
-
Hydra SR
addikt
A kompaktokban elektronikus a "zár". A szenzort csak bekapcsolják, kikapcsolják, kiolvassák de nem takarják el soha. Ezért is írtam, hogy "állítólag" nem elég pontos az elektronikus zár, hiszen szemmel láthatólag a kompaktokban azért kielégítően működik. Fogalmam sincs, miért nem cserélik le a DSLR-ekben. Vagy van valami műszaki oka amihez már nem értek, vagy csak simán marketing ez is és későbbre tartogatják a vakuzást gátoló, hangos, elkopó alkatrész lecserélését.
-
drkbl
őstag
Én, honlapjukon? A te általad linkelt képet néztem
Itt egy angol használati, e szerint menü, téglalapok keresztben, lefel és balrajobbra nyilak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest