- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Én nem fixen összeragasztottat csinálnék, hanem mondjuk öntapadós tépőzárral oldanám meg. Vagy sima tépőzárat ragasztanék fel, "Röltex"ben métere párszáz Forint.
Így ha nincs rá szükségem, lapraszedve tárolhatnám (pl. egy elegáns mozdulattal becseszve a szekrény mögé), összerakni pedig kb. egy perc alatt lehetne.A műanyag lapokkal vigyázz, nehogy a lámpák melegétől megpuhuljanak, és görbüljenek, vagy elolvadjanak. (A papír vagy szövet is meg tud gyulladni, ha felügyelet nélkül hagyod!) Sajnos a műanyag lap neve nem jut eszembe, bár már dolgoztam ilyennel. Két kemény réteg között egy habos réteg van. (Kiállitáson csináltunk belőle térelválasztó falat (az kb. 6-8 mm vastag volt), el is dőlt, mikor először nekitámaszkodott valaki.
)
Ha van a közeledben Ikea, akkor ott körülnéznék, ott sok minden akad. (pl. egyszerű lámpák is ócsóért) Meg a szokásos barkácsáruházak. (Obi, Praktiker, BricoStore stb)
De mondom, én qrvára nem értek az ilyesmihez, csak okoskodom!
-
-
Szoles
senior tag
Bevallom neked, én még a büdös életben nem fotóztam ilyen fénysátorban
, csak felkeltetted a kíváncsiságomat, ezért keresgéltem utána.
Egyébként én is pausszal kezdeném a kisérletezést, lehet játszani a rétegek számával, ha túl átlátszó. Bár először mezei fénymásolópapírral próbálnám ki, az rendszerint kéznél van, és lehet, hogy az is jó. Bár a "rongy" sem rossz ötlet, az legalább nem szakad ki, mint a papír.
Fejleményekről majd számolj be!
-
j.bravo
addikt
Pauszpapír tökéletes lesz. Vagy bármilyen papír, ami elég áttetsző, nem átlátszatlan fehér
De ha a szövet szimpatikusabb, akkor egy ócska (vagy akár új), lelkiismeret-furdalás nélkül felszabdalható fehér lepedő is jó tud lenni, vagy pedig fehér vékony selyem (méteráruboltban talán még kapható "bélés-selyem", ami vékony, könnyű, és nem túl drága).
-
Szoles
senior tag
És ha csinálsz magadnak egyet? Például ilyesmit.
Persze ez csak otthonra jó, ha a megrendelő is látja, akkor kénytelen vagy villantani valami komolyabb kinézetűvel.(Bár ha nem papírdobozból van, és mondjuk összehajtható, szállítható, akkor akár láthatja is.)
Egyébként rengeteg ötlet van ebben a témában, gugli jelszó: "fénysátor".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest