- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Akkor azt hiszem nem a megfelelő szót használtad. A cropolás vágást jelent, azaz a meglévő képből kivág egy részt. Mivel általában kivágáskor nem is azonos részen elhelyezkedő képterületre van szükséged, ezt elég ritkán lehet csoportosan elvégezni.
Ha jól értem te egy meglévő képállományt szeretnél kb azonos méretűvé átméretezni. Erre például az irfanview is jól használható: a Fájl menüben van csoportos átnevezés/konverzió menüpont, ott ki kell választani az átméretezendő képeket, "Spec. opciók"-at bepipálni, és mellette van egy gomb ("Megadni"), amin belül nagyon jól lehet paraméterezni a dolgokat. Megadhatod, hogy max milyen szélesek és/vagy magasak legyenek a képek, hogy megtartsa-e az oldalarányokat, vagy egyformára nyújtsa-e őket, hogy a megadottnál kisebb képeket is felhúzza-e erre a méretre... -
csacsi77
senior tag
Én a FastStone Image Viewerrel szoktam, nekem bejön.
Szerkeszteni is lehet a képeket, vágni, forgatni, mindenfélét állítani. Nem rossz. Ha nem ismerném az LR-t és csak JPG-be fotóznék elég is lenne, bár még a RAW-okat is meg tudja jeleníteni. -
Balinov
titán
igen,gyakorlatilag mindent tud, amit te akarsz, kulonbozo publikalasi szintek, ahogy a screenshot amit csinaltam is mutatja.
lehet szetteket, kollekciokat is letrehozni, hozzaadni/elvenni kepeket ezekbol. En regen Picasa-t hasznaltam, teljes felbontasban feltolva mindent (meg fizetos tarhely is lett hozza veve, mert a free-t hamar kinottem). Mostanaban eleg keves galeriat toltam oda, de epp a heten olvastam valamelyik topikban, talan Ropi hsz-eben, hogy a G+ Photo, ami levaltotta a Picasat is rontja a minoseget, talan nem annyira, mint a facebook elqrt konverzioja, de rontja. Ezert maradok a flikkernel.
-
*Ropi*
félisten
Mert csak 1 óra 24 perc 33 másodpercet kugliztál.
(#17019) Digger: Ezt is olvastad róla?
(#17020) copass: Még a LR topic elejét sem volt időm befejezni, pedig arra is gyúrok egy ideje...
Ha lesz időm , akkor természetesen megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest