-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
Bogyó bá' #10356 üzenetére
Nekünk pont egy karos, cappuccino és latte képes gépet vált. Sokkal macerásabb nem lehet a tisztítása, mert amióta a gyerekeim isszák ezeket a tejes italokat, azt jelenti: napi 4x kávé töltés/ürítés/elmosás, ebből plusz 2x tejhabosító rendszer tisztítás egy üres és egy vizes edény segítségével, majd azok elmosása. Ezzel a géppel mindezek alól mentesülök. Cserébe lesz más, de ritkábban. Úgyhogy meglátjuk, amíg garis, nincs probléma, tartalék gép van, most lesz annak is tartalékja.
Egyébként mi is az alsó polcról kávézunk, Bravos, Wiener extra, piros Segafredo kínai boltból, néha alap Lavazza, nekünk jók ezek. Aztán, hogy ez mit fog ezekből kihozni? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Bogyó bá' #10147 üzenetére
Ez elvileg ugyanaz, csak a tejhabosító a másikban jobb (sokkal jobb mert fém és tudsz vele rendesen habosítani).
De ez se rossz, kb mint a Dedica, csak más a formája. Kb mi is csak azért használunk automata gépet mert nincs kedvünk darálni, szemetelni, de szeretjük a friss pöris kávét. -
FőDudu
veterán
válasz
Bogyó bá' #10133 üzenetére
Maceras? Koltseges?
Te meg nem lattal 6-8 reszre szedheto tejhabositot... Az maceras, nem a Philips...A philipset nem kell mosogatni naponta, viszonylag jol elobliti magat.
A fozo resz tisztitasa 1 perc, hetente 1x eloblited.Havi 1x (de az oldalan levo piktogramok alapjan inkabb 500 adagonkent) tisztito tabletta.
Beledobod, orolt kavera allitod, fozes kozben kihuzod, varsz 15 percet es utana fozol meg ket orolt kavera allitott vizet. Aztan 1 perces oblites, zsirzas. Osszesen kb 20 perc.Ez havi 24 perc.
Szerintem tobbet elszarakodtam a kezi orlovel....
Szurot meg cserelni kell idonkent. Fentebb kiszamoltam, hogy az egesz tortenet kb 1-2 cent kavenkent. Nem egy nagy koltseg.
Kapszulashoz kepest kb fel-harmad aron kapod a kavet.
-
törölt tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #10124 üzenetére
Elkövettem azt a "hibát", hogy elolvastam a Philips használati- és karbantartási utasítását. Annyira macerás (és költséges) a karbantartása , hogy nem fogok automata gépet venni, hanem egy sima, víztartályos Deloghi karos gépet. Bocs mindenkitől hogy feleslegesen ide szemeteltem - a topikgazda nyugodtan törölheti az összes bejegyzésemet itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest