- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
konzumpro #14758 üzenetére
Szia!
Régebben én is ezt hittem, de amióta az új mosógépünkhöz a befolyócső elé a sarokszelepre feltettem egy mégneses vízkőmentesítőt, már biztosan tudom, hogy hatékony. Ezt tettem fel és 2023 március óta van használatban. [link]
Mint fentebb írtam is, nálunk az egyik legkeményebb a vezetékes víz az országban. Amíg nem volt ez a mágneses toldat, a mosógép dobja - miután az időnkénti havi tisztítás mosógép tisztító folyadékkal megtörtént és fényes volt a dob-, ezt követően már a második mosás után kezdett újra bemattulni a dob a vízkőtől. Havonta meg kellett tenni a mosógéptisztító folyadékkal a tisztítást.Most elég csak 3-4 havonta a tisztítófolyadék használata, de akkor sem matt a dob. Szóval engem meggyőzött ez a mágnes golyó és ezért tettem fel a csapokra. -
Till@
aktív tag
válasz
konzumpro #14641 üzenetére
Nekem 2200-as sorozat van.1 évig ment kb. az SBS-sel, de visszaraktam a gyárit, erőlködött nagyon.Próbáltam golyóval, szeleptányérral (nem tudom mi a pontos neve), különböző rugó méretekkel mire eltaláltam, hogy jónak mondható legyen a lefolyás de ne csattanjon túl nagyot.
-
Till@
aktív tag
válasz
konzumpro #14621 üzenetére
Próbáltam SBS szelepet.Én benne hagytam a rugót és a kis szeleptányért is, viszont hatalmasat csattant a főzőegység mikor alaphelyzetbe állt, mintha a keletkezett vákuumot nagyon nehezen tudta volna leküzdeni.Rövidebb rugóval lett jobb.
Kell az SBS alá egyébként a rugós szelep ? -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
konzumpro #14348 üzenetére
Az amerikai modelleknél, de nálunk AC 230 V egyenirányítva egy Graetz-híddal. Ennek oka, hogy helytakarékosság vagy talán gazdaságossági mérlegelés miatt is permanens mágnes állórészű kefés DC-motort alkalmaznak, amihez kell még egyenirányító is.
Ilyen előfordul egyes kenyérsütő gépekben is, vagy ilyen a DeLonghi behajtómotorja is, esetleg felirat is szerepelhet a motoron: "Rectified 230 V".
A Krups automatában tekercselt állórészű kefés motor van, ez AC 230 V-os. Ennek nem kell egyenirányító, mert az állórészben változik az áramirány ld. univerzális motor.
-
FőDudu
veterán
válasz
konzumpro #14346 üzenetére
Majd megnezem. Jelenleg ki van veve az orlo - de nem tudom kiszedni a tekerot. Igy max ugy tudom tesztelni, hogy a fedlapot az orlore teve tekergetem
Megnezem, hogy nem lesz-e gond a kozepre allitasbolt meg finomabbra rakassal.
(azt lehet tudni milyen feszt kap a motor? Lehet adnek neki labor taprol es akkor ki lehet probalni a daralast. Akad valami olcso szar kave itthon amivel lehetne gyakorolni. A cel a bolti decaf szemcse merete. Aztan lehet ossze hasonlitani. (a Bartek nevu lengyel szerelo mutatta a tutit - felbe vagott kolas palackkal adagolta a kavet a kiszerelt orlobe.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged