Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Valami tutti lehetett vele mert egyébként azóta az új géppel iszogattunk több kávét és valóban ez csak azért “erősebb” mert kijön rendesen az íze.Valamint ilyen mellékes savanyú íze sincs. Csak az hihetetlen, hogy eddig azt hittük “jó” kávét iszunk
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Kérdezgettem itt a múltkor a régi Magnifica S gépemről, de addig meddig vettem egy Magnifica Evo-t Crema Hot-al.Az létezik, hogy ez zsír új és “szokatlan” a jó kávé nekünk?
Azért kérdezem így mert a feleségem is azt mondta, hogy finom de erős kávét főz. Az érintőkijelzőn ha a 3-ból 1-esre állítom a bab szemet akkor is ilyen “testes” erős a kávé (de nincs rossz íz) és nem tudjuk most eldönteni, hogy eddig híg löttyhöz voltunk szokva a régi géppel vagy valami beállítás még hiányzik?
Ez a kávé elfogyasztás után még “megdobogtatja” a szivem is egy kicsit. -
Szajo
őstag
Szétszedtem a kávégépem mert alatta állt a víz. (Magnifica S)
Szétszedtem a gépet mert folyt, a fekete műanyagban lévő “járatot” kipucoltam illetve a bekarikázott gumicső ami középre megy a főzőhöz tele volt zaccal.
Meg most is van alatta egy kis víz bal
oldalon ahol fotóztam.
Illetve mitől lehet hogy zacc van a kávéban???
[kép]
[kép] -
Szajo
őstag
Sziasztok!
Ha egy Magnifica S-nél ha kicsit “híg” a kávé (A kávéskanálban “átlátszó”) akkor melyik irányba kell tekerjem az őrlőt? 7-es vagy 3-as irányba?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest