Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Kb. 3 hete működik a j1800 nálam. Gigabyte verzió, amibios-al. (kb a 386-osom volt utoljára ami

Fura volt, hogy ha nem volt hdd rajta akkor biosba sem jutottam be. Hiányoltam a telepítések során a "boot to" funkciót, csak a sorrenddeltudtam variálni a biosban hogy mire bootoljak.
Most egy ubuntu 13.10 server fut rajta, de desktopot is töltöttem rá mert pár dologhoz kell a gui. Érdekes, de sokkal ugrósabb ubuntu alatt a chromium mint a win7x64 alatt volt a chrome. Teljesen összevethető a rendes i7 desktop gépemmel.
Sebességre, melegedésre nincs gondom, 24/7-ben megy és már pár szerverfunkciót átvett a gsejttől. /de majd csak a 14.04 megjelenése után állok át teljesen./Lecseréltem az openvpn szervert egy softethervpn megoldásra. Mindenkinek ajánlom, egyszerű, kiválóan dokumentált és sokkal többet tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Horgász topik
- Jófogás tapasztalatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest