- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2522 üzenetére
Jol ertelmezem akkor a GPU terhelese szerint valtoztatja az orajelet es dinamikusan allitja a feszultseget ezaltal csokkentve a fogyasztast.
-
Male
nagyúr
válasz
Eldöntés gondolom FPS alapon nem nehéz... ( vagy a driver megnézi mit indítottál... mint a csaló driverek idejében
)
-
Gorneck
legenda
válasz
Órajelllel nem játszhat? Eist vagy cnq szinten?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #2390 üzenetére
Miért a 2900XT-ben mennyi is van?
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
Akkor kb. 30%-al gyorsabbnak kellene lennie a 2900XT-nél
Az R600-ban 64 komplex(aszem 5egyszerű steam prociból áll) steam proci van (64*5=320).
Majd biztos elmagyarázza valaki pontosabban.
Egyébként a GPU-Z még nagyon-nagyon béta
A még 0.0.5-ös lefagyasztotta a gépem. Mostanra már csak hülyeségeket ír ki. Szépen lassan csak összerakják. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Milyen progi is ez valójában?
-
Gorneck
legenda
válasz
Igazából a progi írója tudja csak megmondani...
-
FragMaster
addikt
válasz
Komplikato #2345 üzenetére
annál jobb
-
Treb
tag
válasz
Komplikato #2325 üzenetére
Ez a legnagyobb sz@rság az egészben h semmi hivatalos info nincs max ami a jokerpc oldalán van!
Bagira: Részvétem a kari miatt az enyém is igy járt de már nem bámon kivárom az atit meg az uj gts-t aztán kitudja még ha gyengébb is az ati nekem cf-es deszkám van!! -
JohnnyX
őstag
válasz
Komplikato #2316 üzenetére
Ezek szerint a 3870-es siman kijon majd 60k-bol?
Mod: ennyit szanok ra max. vga-ra.
-
Móci
addikt
válasz
Komplikato #2302 üzenetére
Én meg valami jó kártyát a gépembe...
-
FragMaster
addikt
válasz
Komplikato #2302 üzenetére
Lol most olyan újoncnak érzem magam
-
k.t.a.
senior tag
válasz
Komplikato #2158 üzenetére
Rosszul látod a helyzetet. 2,5-szer gyorsabb a GT.
-
For357y
aktív tag
válasz
Lehet, hogy én vagyok a vak, vagy hülye, esetleg mindkettő, de 3870-nél a mellékelt képen az átlag fps 1,16(8800GT-nél ugyan ez 3,29), mellette fps(gondolom az aktuális pillanatnyi fps) 0,06... 8800 GT-nél ugyan ez 14,64. Nézzétek meg ti is, mert nekem ez kicsit fura, hogy 0,06-al menne a kártyán...
-
FireGL
aktív tag
válasz
"Újabb "szivárgott" HD3870 teszt ..."
The we use is Catalyst 7.10 with Driver 8.43
Khm... amit az AMD-től le lehet tölteni 7.10-es az nem 8.43 hanem 8.421-070928a-053250C.
Szóval nem 7.10-el teszteltek. A Gecube oldaláról letölthető a 8.43 (7.11 ?beta)
XP 105MB
Vista 120MB -
hétalvó
addikt
válasz
Végre valami kicsit normálisabb teszt. Már csak a CF-ek hiányoznak Crysis-ben. Ami kicsit furcsa, hogy az AMD tesztben volt már CF 3850 és ott 28fps-t ment. Akkor kb erre lehet számítani, ami viszont elszomorító, mivel a felbontás csak 1280*1024. Így erősen gondolkozóba estem, lehet kihagyom még ezt a szériát is. 1920*1200 very high 30fps körülire lenne szükségem. Na jó talán high-al is kibékülnék. Talán majd quad 3870-el!!!
Nekem semmi bajom az NV-vel, de nagyságrenddel szép az ATI képe, nem tudom lehet csak beállításbeli a különbség. Mintha élne az ATI az NV pedig elég gyászos.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
1280x1024 Víz,Kövek,Fények,Fál, Very High,többi high
Mindjárt megcsinálom Very High ban az egészet. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Komplikato #2164 üzenetére
Ha ez igaz, akkor ez rém gyenge lesz.
-
rocket
nagyúr
válasz
Nem ertem minek eroltetik ezt a GPUZ-t jelenleg meg bughalmaz, 416 shadert ir, 416/5=83,2
-
diegho
nagyúr
válasz
ilyen szmájlikkal hogy lehet élni?
-
P00By
nagyúr
válasz
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok
Igaz előző atim miatt félve vennék,de meg lehet győzni ész érvekkel!
-
FragMaster
addikt
válasz
a mem vajon miért megy 2252-n 2400 helyett?
lejjebb vettek ebből is, vagy csak azért mert korai ES darab? -
banderasz77
addikt
válasz
Huhh, az a CF eléggé odaba**ós lett!!! Már csak egy jó ár kell.
-
Gorneck
legenda
válasz
Nagyon szépen néz ki a kari...
Sajna úgy néz ki várni kell a hivatalos megjelenésig rendes tesztig...
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #2154 üzenetére
Tudom vagyis láttam, hogy linkelte...az ár nem rossz, de kérdés megmarad, hogy 10-15k különbözetet megér e vajon a 3870?! Persze 512es verziókról van szó.
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #2149 üzenetére
Most már csak az a kérdés, hogy kb mennyi lesz a 3870 és vajon megéri e azt a plusz pénzecskét amit kérnek érte...
-
he7edik.
addikt
válasz
Na akkor Armando nagyából jó árat mondott...
( remélem az 512MB-os lesz 42 ) -
Gaboman
nagyúr
válasz
Igen jó árnak tűnik elsőre 42750Ft.
Remélhetőleg egy jó 5-7E Ft-ot még esik neki az ára. -
Jiced
csendes tag
válasz
Komplikato #2021 üzenetére
Nem olvastam vissza, sorry...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Komplikato #2021 üzenetére
sztem mondjuk a 100.nak adjunk valami dijat... pl arany PH! szemüvege dijat, serkenteni a visszaolvasási készséget.
-
he7edik.
addikt
válasz
Komplikato #2007 üzenetére
ezeknek a két magos videjó kártyáknak van egy ídőhúzás feelingjük
-
he7edik.
addikt
válasz
Komplikato #2007 üzenetére
Az az durva volt hogy az a kártya csak a valami Giga álltal gyártott Royal lapba működött
sőt úgy is árulták lappal együtt azt hozott egy GT szintet -
7600GT
senior tag
válasz
Komplikato #1936 üzenetére
Az Rv670-t az nV nem tudja majd megszorítani ár/érték szempontjából, hiszen hogyha a G92 mondjuk 20%-al gyorsabb az AMD még azt is simán meg tudja csinálni, hogy 30%-al adja olcsóbban a kártyájat, mert a magmérete az Rv670-nek majdnem feleakkora mint a G92-nek, tehát sokkal olcsóbban lehet előállítani. Egy árverseny kimondottan jót tesz majd az AMD-nek és szerintem ők jönnek majd ki belőle győztesen, szóval nem kell félteni őket. Azt azért hozzáteszem, hogy nem a desktop piaci VGA eladás fogja kihúzni az AMD-t a szarból...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #1912 üzenetére
Én kb 8800GT teljesítményt vártam tőle,számomra csak ennyi amiért kicsikét csalódott vagyok!
Már szerettem volna látni azt hogy az ATI összekapja magát és beéri vele a GT-t.
De ha tényleg 10E ft-al jobb áron lesz annál is akkor jó vétel. -
leviske
veterán
válasz
Komplikato #1887 üzenetére
Elvileg azért lett ilyen hülye számozás, mert már ilyen GT/PRO/XT/X2 megnevezés nem lesz, csak 30/50/70 és ki tudja az X2-t mivel helyettesítik, gondolom én, hogy 90, de nem biztos.
Más: Amugy ha annyira olcsók lesznek, akkor lehet nekem is CF lesz...de valahogy nekem az 50 nem szimpatikus azzal az XT alatti teljesítményével...és most senki ne szóljon be a "XT 80 ez meg 30" dumával, mert tisztában vagyok vele, hogy ennyiért ne várjon az ember sokat, de a GT árához képest.... az 50 és a GT közt kb lesz (ha lesz) 20 rongy különbség és az GTX és XT ár és teljesítmény viszonyokra visszatekintve, ezek akkor is lehetnének kicsit jobbak. ÁÁÁ, ha az R700 sem lesz normális akkor váltok PS-re vagy XBOX-ra.... , vagy ami a legrosszabb: nV-ra.
nV annyiból csinálja jobban, hogy a vásárlók zöme megtartja vagy egy évig a kártyát és addig jól el is futkorászik rajta minden játék, aztán ad ki egy olyan szériát amit már kihasználnak majd az új játékok....7600GT: akkor ez most hülyeség, vagy tény?
-
válasz
Komplikato #1864 üzenetére
ez elég durca, azért 1db elég lesz
-
hétalvó
addikt
válasz
csak igazam lesz. Sok kártyás rendszerek.
-
Armando_19
őstag
válasz
Nem kizárt, hogy egyszerre fogják kinyomni ezeket, és így is fogják demonstrálni
-
m4rc!
őstag
válasz
Höhh, nem gyenge
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #1846 üzenetére
Ez így van...és ha az ár is jó lesz...45-50k (talán olcsóbb), akkor viszik majd mind a cukrot...tehát annyira nem is rossz húzás az AMD/Ati-tól...csúcskat meg még ráér...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #1846 üzenetére
Na mindegy biztos jó kari lesz,de én többet vártam tőle ennyi,majd az R680 látod az már lesz valami.
Gorneck23
öszönöm de most azt sem vennék,majd jövőre talán amikor tényleg kint lesznek a csúcs Vga-k.
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #1839 üzenetére
Egyetértek veled...szal remény még nem veszett el...
Gaboman: Vegyél NV-t akkor...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #1839 üzenetére
Hát én azt a 10%-ot is kétlem a teszt is ezt mutatja,jó egy gamben volt annyi,de valahól ki is kap tőle,ez nem igazán nagy előrelépés.
Itt az ami tényleg jobb lesz az az ára,nagyon én mást nem tudok a javára írni. -
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #1830 üzenetére
A viszonyítási alap lesz sztem más...
Mondjuk Én inkább azon dühöngtem, hogy mé ilyen karikat tettek be az RV670 konkurenciájának.
Így most várhat tovább az ember feszülten míg pár komolyabb teszt is megjelenik...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #1826 üzenetére
Mi a kamu?
Most mi is az amitől ennyire feldobta a hangulatod?
Nekem az a teszt amit itt belinkeltek nem igazán tetszik,főleg ahol a 3870 vs 2900XT néztem.
3870vs 2900XT
Hát ez elszomorító hogy csak ennyi az eltérés,van ahol a 2900XT a jobb és még a 10%-sincs meg,2-3-5FPS hát ennyit erről ha ez a teszt hiteles
Akkor érdemesebb 8800GT-venni. -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #1769 üzenetére
Ha lassabb a kartya oda pozicionalja az AMD arban ahol jo ar/ertek aranyt fog kepviselni, eddig is igy mukodtek a dolgok,ezek utan se lesz maskeppen.
Ha esetleg lenne nagyobb mennyiseg elso naptol akkor az arak meg stagnalhatnak is egy ideig a kezdo magasabb ar szintjen amig az NV nem tud menniysegben szallitani a 8800gt kartyakbol azert az, hogy OC.uk napok ota nem kapott kartyat es tologatjak a beerkezi idopontokat sokat elmond a helyzetrolMar elore latom jovoheti PH bazar listaban majd lesz hd3870 45897ft-ert, aztan kezdodik megint az egesz ar mizeria elorol
-
he7edik.
addikt
válasz
Komplikato #1745 üzenetére
Ez az a srác akit a miatt rúgtak ki hogy nem publikus infokat szivárogtatot ki
a fórumra?
( nem vágom csak hallottam valamit)
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1769 üzenetére
Hamarosan lesznek rendes árak. Holnap/hétfő.
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1764 üzenetére
Jaja, de legalább lesz.
Viszont az elején lehet olyan hiány lesz, mint 8800GT. Nembaj, megvárjuk -
bernyo
csendes tag
válasz
Komplikato #1748 üzenetére
Hát, valószínű.
Vagy még kevesebb mint 1%. Főleg, a sok notebook, meg irodai gép miatt. Meg a ph olvasók között azért minden arány magasabb mint máshol, vga, proci, stb... Nem értem miért.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #1750 üzenetére
4 hónap az a majdnem egy év bocsesz!
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #1757 üzenetére
XS-en levo T2k nem nagyon irogat GPU-val kapcsolatos topickokban, de ha igen akkor ilyeneket (erdemes nezni a topic nevet, aztan a kommentet
)
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #1748 üzenetére
Nem utolsó presztízs szempont, hogy melyik cég nevéhez fűződik az aktuális csúcs VGA. Lehet, hogy nem sokan veszik meg, de marketing szempontból adu ász.
-
rocket
nagyúr
válasz
XS-en az nem o, csak valaki hasonlo nicket hasznal.
B3D-n irogatott egy idoben, ott is megvolt a stilusa, nem egyszeru eset az tuti de a hozzaertese es az ATi-val kapcsolatos informacioi megkerojelezhetetlenek voltak, jolenne tudni mivan vele -
Gorneck
legenda
válasz
Az ám...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Komplikato #1672 üzenetére
Nem. A PCI-E 4x 1GB/s-es adatávitelre képes. És mivel ez nem összesen 4, hanem 4/4, ezért 1GB/s oda és 1GB/s vissza.
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1622 üzenetére
Jaja. Mindíg az van, hogy 45K-s VGA-nál szerintem nem éri meg drágábbat venni(CRT POWER!). Az kiszolgálja rendesen a rendszert. Én nem akarok 1600X1200-ba játszani. Próbáltam már pár game-el, de semmi érezhető minőségi változást nem fedesztem fel 1280-hoz képest. Ergo: Elég pillanatnyilag a 256mb Vram.(De mint fent írtam, én is 512-eset vennék, ha nem lenne veszélyesen drágább 11%>)
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #1616 üzenetére
Én magára a mennyiségre gondoltam...szal 1280*1024 felbontás mellé szűrőket nem nagyon szoktam használni elég lesz e vajon vagy mindenképp 512es lenne érdemes venni...?! Legyen akár 50es vagy 70es amiről beszélünk.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #1491 üzenetére
Miért nem tudnak drivert írni? Most is írnak folyamatosan. Az R600 sokkal bonyolultabb technika a G80-nál. Több lehetőség van a feladatok kiosztására. Le kell elemezni mi futtatható co-issue alatt.
A Crossfire pedig nem teljesen hasonlít az SLI-re. Ugyan az elv ugyanaz, de jelentős előny, hogy a Crossfire rendszer nem igényel komolyabb vezérlést. Illetve életképesebbek a műveletfelösztások is (AFR, Scissors, Supertiling). Ebből a szempontból jelentős előnye van az SLI-hez képpest.
Az R680-nál pedig nem egynyákon lesz két RV670, hanem egy tokozásban (vélhetőleg HyperTransport linkkel összekötve). Az nV valószínűleg két G92-vel fog válaszolni, de ez inkább 7950GX2 féle megoldás lesz. -
EQMontoya
veterán
válasz
Komplikato #1491 üzenetére
hát ha valóban 2 rv670 lesz benne, akkor sok játékban nagy eséllyel lesz gyorsabb.
azért 2gpu 1 nyákon nem egészen ugyanaz, mint 2 gpu cf-ben. szvsz utóbbi esetben jobban megoldható a cf kezelés.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Komplikato #1152 üzenetére
de miért bukna?
talán mindíg hozzáértő ember vesz VGA-t? én olyannak fogom eladni aki nem fórumozik itt és nincs tisztába a dolgokkal....mert az minden egyes ft-n megb@ssza az anyját...én meg az ilyen embereket nem csípem, van jópár szgépes haverom aki szeret játszani de szarik arra hogy most van egy GT ami 10FPSsel többet tud X játékba és 65k-ba kerül....sőt talán nem is hallotta még....de ha odaadom neki 50be és látja hogy a boltba még 70 akkor simán megveszi a kártyám, de ha ide felrakom majd jönnek az értelmes hsz-ek hogy 40ért viszem és hasonló kiakasztó mondatok
-
varga911
senior tag
válasz
Komplikato #1134 üzenetére
Karácsonykor úgyse érdemes vásárolni semmit, mert nincsenek alacsony árak, csak "akciósak". Január-Február, na akkor lehet majd csemegézni ócsóé'.
-
varga911
senior tag
válasz
Komplikato #1116 üzenetére
Fud összeír fűt-fát... Ha tényleg olcsóbb lesz a 8800GT mint a 3870, akkor az AMD befürdik.
Szerk: Nem tudni magyar beszélni
-
P00By
nagyúr
válasz
Komplikato #1069 üzenetére
Ja döbbenet!
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Komplikato #1056 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #891 üzenetére
Pedig egyik teszteben ez is benne van...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Komplikato #891 üzenetére
ezt énis megfigyeltem...
GTSnél joval kevesebbet eszik a GT ettöl függetlenül szvsz 8800GT hűtője vagy jól hűt és nagyon hangos vagy rosszul és "csak" hangos. Mármint nekem aki hang "mániás vagyok".
én vagy megvárom az NV/ATI köv felső kategóriáját (ami 1-2hón belül szvsz ittvan) vagy veszek egy nagy passzív bordás 8800GTt és rárakok egy 120as ventit. Annak aztán se hangja, gari is megvan rá és le is fogja hűteni a 8800at sokkal jobban mint a ref hűtő.
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #886 üzenetére
Ha nem tették meg, akkor igen komoly problémájuk lesz a karijuk eladhatóságával...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #886 üzenetére
Mutass 3olyan tesztet ahól jobb a GTS 1600x1200-ig!
Itt jól látszik a GT előnye a GTS-el szemben
Sávszéllesség ide,oda jóval jobb a GTS-nél 1600x1200-ig biztosan. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #880 üzenetére
A 256bit semmit nem jelent,nézd meg a 8800GT-t!
A shader egység sem lessz kevesebb.
Igen mert a felsőkategória az R680 lesz! -
FragMaster
addikt
válasz
Komplikato #759 üzenetére
A 3. ponthoz hozzászólva: azt hiszem a tomshardware 8800gt tesztben volt leadtek kari és annak a dobozáról már hiányzott a grafikon...valószínűleg akkor "utcára" olyan nem kerül ki
-
PPSH
őstag
válasz
Komplikato #606 üzenetére
en is ugy lattam
szal akkor van nemi eselye hogy ramegy a VF900CU
-
FireGL
aktív tag
válasz
Komplikato #480 üzenetére
"és nem csak bizonyos játékok alatt"
Dx10.1-es játékok alatt ?
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Komplikato #464 üzenetére
Igen? akkor most milesz a neve ? 2950/3800 ?
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #407 üzenetére
Én inkább azt látom, hogy azért mennek a CF/SLI felé mert egyre bonyolultabb a gyártás s igy lelegyszerüsödik
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #407 üzenetére
Mert PCI-E 2.0-án gyorabb/nagyobb az adatforgalom?
(elvileg ezek már 2.0-ák lesznek nem?)
-
7600GT
senior tag
válasz
Komplikato #315 üzenetére
8800GT:112SP, 1,5GHz-s Shader clock
8800GTX:128SP, 1,35GHz-s Shader clock
Elég egy szinten van.
A 256bit vs 384bit szvsz nem oszt, nem szoroz. -
aginor
veterán
válasz
Komplikato #336 üzenetére
Így van, én is jókat szoktam mosolyogni.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Komplikato #277 üzenetére
Tényleg ilyen gyors, 742 után 825mhz az +10% köbö szal eccerűen kilehet számolni
ha megszaporítaná az utolsó drájverben látható gyorsulások számát majd az ATi akkor minden bizonnyal ez a jobb vétel -
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #274 üzenetére
Akkor a Pro még olcsóbb lesz és még jobb is lehet mint az R600as tesója...
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Komplikato #274 üzenetére
Nemrossz, most az egyszer igazat írt Fudzilla
-
he7edik.
addikt
válasz
Komplikato #260 üzenetére
A Leadtek-et tuti
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #51 üzenetére
Jójó ez igaz, azért is "mertem" megnyitni a topicot, mert erről a GPU-ról azért van már kézzelfogható is. De vannak még bőven pletykák is, pl. a fogyasztásról még semmi pontos nincs... 135W-ot mondogatnak, de lehet változik ez még.
Amúgy G92-n is gondolkoztam, de úgy voltam vele ráér, mert arról még ennél is kevesebb adat van... majd ha jön valami, akkor megszületik az is.
RV660 az találgatás volt, de az R680 is, ill. amit Thrawn írt, az is igaz állítólag.
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #47 üzenetére
Utána néztem, úgy áll, hogy nem lesz, mint ahogy G90 sem...
Egyébként meg teljesen mind1, egyelőre ez is ugyanolyan pletykatopic, mint amilyen az RV630/G84 stb. volt kezdetekben, majd ha megjelenik a kártya módosítva lesz, vagy minden kósza hír után módosítsuk?Dupla RV670 és Dupla G92 (D8E) lesz ilyen "átmeneti" csúcskártya, amig ki nem jön a R700 ill. D9E, de ezek megint csak pletykák és még olyan messze vannak, hogy nem érdemelnek külön topicot még Szerintem. Csak úgy járnának, mint az R600, 4000 hozzászólás szemét volt és új lett indítva.
-
Thrawn
félisten
válasz
Komplikato #47 üzenetére
Nem az R680 volt az a típus amelyiket csak azért találtak ki, hogy kiderítsék ki szivárogtat ki infókat?
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #41 üzenetére
És az is csak kínában volt OEM-ben, nem?
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #2 üzenetére
De mégse lesz semmilyen R6xx magos GPU, ami jönne... R680-ról legalábbis múltkor mondta valaki, hogy kamu...
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2 üzenetére
Sose keszult az rv670 az r600 utodjanak, rv570 (x1950pro) utodja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest