- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #6715 üzenetére
Kis segítség a kihajtáshoz (ill. CPU-limit meghatározásához), valamint 3DMark-ok ésszerű felhasználásához. Lényegében 3GHz (AMD) elég 1 3870 kihajtásához, már ha nem 3Dmark default módban játszol. Értelemszerűen C2D-nál 10%-kal kevesebb is. Játékokban is hasonlóképpen alakul.
-
Speed®
titán
válasz
MPowerPH #6711 üzenetére
Pontosan amiatt amit te is olvasgattál. Korszerűbb a felépítése (mint szinte mindig az Atiknak..), reméljük mihamarább beérik a gyümölcs. Persze biztosan lesz később jobb/szebb/gyorsabb, de nem mindegy, hogy mennyi ideig tud kiszolgálni ha nem cserélgetnél sűrűn. Bízzunk benne, hogy Ati+MS nyomása elegendő lesz a fejlesztőknél az nV féle pénzkötegek ellen..
-
TomBoy1986
veterán
válasz
MPowerPH #6711 üzenetére
"Vagy olvasgattam olyat is, hogy az AMD kártyái nem lassú szarok, csak a mai játékok nem tudják kiaknázni a kártyában lévő lehetőségeket, ellentétben a 8800GT -vel."
Szerintem erre gondolt és ezzel én is egyet értek.Az X1950 CF nem csak amiatt nem ajánlatos, hanem a fogyasztás miatt sem.
-
-
TomBoy1986
veterán
válasz
MPowerPH #6708 üzenetére
Tesztelgettem elég sokat mostanában. 1280*1024-ben, ha használsz élsimítás, akkor még mindig elegendő egy 3GHz-es X2 egy olyan régi játékban is, mint a TDU.
Egy 3870-est még nyugodtan alátehetsz. Figyelj arra, hogy ne csak a 3DMark06 default eredményeire alapozz. Az 1280*1024-et tesztel noAA és noAF társaságában. Ha emeled a minőséget, akkor előbb megjön a VGA limit, azaz kisebb CPU is teljesen kihasználja a kártyát.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
MPowerPH #6706 üzenetére
A kártyádban már nem nagyon van tartalék. Amúgy itt a ph-s toplista
Achillusét ne nézd, mert az Quaddal készült. Egy 700MHz feletti XT-hez is bőven elég egy 3GHz X2. A többi a végpontszámban nem a VGA teljesítménynövekedéséből származik, hanem a CPU többletpontszámából.
-
shouryuken
senior tag
válasz
MPowerPH #160 üzenetére
igazából minden gyárin van. nem álítottam semmit. /fan controllt se
nincs hőmérséklet mérőm de sztem nem téved.
(ati tool és riva tuner is ezt írja)
automatic fan coltroll table szerint amugy 97 fokon kapcsol csak 68 százalékra és száz fokon százra
szóval lehet, hogy ezek az értékek ''normális'' gyári értékek.
persze attól kell egy új hűtő -
shouryuken
senior tag
válasz
MPowerPH #143 üzenetére
Alap hűtés, de nem emléxem konkrétan, de úgy rémlik hogy volt már sokkal magasabb is a hőmérséklet, de nem akarok hülyeséget mondani. (amúgy low lvl fan controllal 100%-on jól hűt nagyon, csak kb egy boeing halkabb
)
Majd ha hazaértem megnézem autofanon milyen hőket produkál.
//x1950pro-ról cseréltem, azért érezhető a változás elég keményen+25% minimum
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NBA és kosárlabda topic
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest