- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szép munka!
Gratulálok!
Olvastam a topikot miközben jöttek a hsz-id, de én nem értek ehhez a témához, ezért nem is írtam. Elsőre azt hittem ( amikor a mérésekről kérdezted Aggregátor-t ,hogy lehet-e zárlatot okozni ) ,hogy magamat látom ,mint önjelőlt vga gyilkos,de tévedtem. Bocs.
-
Spirit
őstag
Üdvözletem, már megint én vagyok. Jelentem, akinek Asus EAH4670-es, 512mb-os, nem referencia nyák-os kártyája van meg van rá a vmod. Érdeklődés hiányában nem töröm magam, de ha valakinek kell, csináltam fotókat is, hogy mit hol kell mérni, és rajzolgatni. Addig a méregettem a kártyán, amíg megtaláltam a mérési pontokat, a grafitozandó ellenállást, és minden pöpecül megy, most jön a tuning.(1,23V-ról 1,53V, kíváncsi leszek mit megy.)
-
barnam_
nagyúr
Kellene kép róla, mert így látatlanban nem sokat tudok mondani. Még tesztet se találtam Asus 4670-ről...
Esetleg megpróbálhatod megkeresni a gpu ellenállását, hátha csak máshova rakták. A mérőpontokat meg Te is megtudod keresni, ha a mméter fekete csatlakozóját a ház fém részéhez teszed, a pirossal meg rámérsz a forrasztási pontokra. -
kem
addikt
Szia! Írhattad volna, hogy melyik S.T.A.L.K.E.R-ről van szó.
Nálam Stalker 1 nem ment full grafikán a 8600GT-vel amikor még csak 1Gb ramom volt, amikor meglett a 2Gb ram, akkor elmúltak az akadozások, és full grafikán ment.
Tegnap lecseréltem a VGA-t 4670-re, azóta a Stalker 2 is megy Fullon. Előtte a 8600GT kevés volt neki. vanmég kérdésed? most rohannomkell... -
CHIPman
nagyúr
Hát... Biztos, hogy 1GB RAM mellé akarsz te olyan karit?
Sztem mindenképp érdemes lenne +1GB RAM beszerzése ha XP-vel használod. Ha Vistával, akkor még +2.
más: Ha azt mondjátok, hogy a Sapphire-nak nem veszélyes a hűtése, akkor lehet hogy beszerzek abból 1gigást. Végülis jobban megéri, mint az ASUS 512-es... Ha meg nem jó a hűtése, akkor megbuherálom a VF600-at... -
elfelejtette
veterán
Rivatunerrel.
Bob bácsi oldala. -
kelzsoca
félisten
Ha nem akarsz hűtést cserélni vagy simán bírod a hajszárító hangot akkor a Gigabyte neked való, ha valamivel halkabb megoldást keresel akkor az Asus lehet a megfelelő választás, ha ezeknél is jobbat és marad a gyári hűtő akkor vagy Sapphire vagy Gainward ezen kártyák előnye nemcsak a halk hűtés de a szabályozható ventilátor sebesség is!
A HIS kártyát valahol ide sorolnám, halknak mondható, de nem állítható a ventilátor sebessége manuálisan -
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest