- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
diegho #13909 üzenetére
Szerintem elég neked egy 6850
Én anno 4850ről váltottam 4890re és nem voltam annyira elégedett.
Amihez a 4850 kevés volt, ott a 90es se virított nagyot.én ajánlom ezt a példányt, nekem is ilyen van.
Ha nem a fejed mellett van a ház akkor 55%ig nem hallod meg a hangját, bár nem tudom mennyire éles a hallásod :]
Aprón és kis utánajárással elég jó áron ki lehet fogni belőle -
-
-
válasz
diegho #13882 üzenetére
Pedig a Rev. 2 szinte mindenre jó. Nekem pont van egy eladó. Természetesen egy használatlan darab.
Nvidiát már nem igazán vennék, nálam a 6870 után csak a 6850 jöhet szóba, keveset eszik, egy S1 is elbírja hűteni egy 800rpm-es ventivel, tehát összességében ez lesz a jövő HD4850-e, aminek én nagyon örülök, mert imádtam azt a kártyát és most is a szívem csücske!
-
-
-
-
-
válasz
diegho #13632 üzenetére
Igazából cak arra lennék kíváncsi, hogy normálisan megy-e. Pl volt egy alaplapom, amiben egy HD4850 nem akart menni rendesen. Látszólag minden rendben volt, de a 3D teljesítmény kb. 30-40%-kal alacsonyabb volt, mint aminek lennie kellett volna. Ez a kártya más lapban jó volt, ebben a lapban más kártya jó volt, csak a kettő együtt nem ment rendesen. Szóval ezt szeretném gyorsan leellenőrizni.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
diegho #13564 üzenetére
nálam 70fokon dolgozik a venti 65%-on.
persze lehet számít, hogy van egy kellemesen nagy 22centis oldalventi a gépen, utólag felszerelve. lehet segít a hűtésben. bár ez egy majd 27-28 fokos szobában nem sokat ér sztem. majd kikapcsolom a ventit, és meglesem neked, mit csinál.
no meg, van 1 92mm-es venti az "orrban" ami fullon teker. annak már van hangja sajnos, ugyanis a Revoltec ventiszabályzómtól furcsamód "nyekeregnek" a ventik. a 6 ventiből már cask 1 maradt a szabályzón, és csendesebb lett a gép, de sok embernek még ez is hangos, tudom jól -
Asbee
veterán
válasz
diegho #13554 üzenetére
Neke giga 6850 oc-m van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A hűtése nagyon jó, egy dolog zavart benne hogy MSI AB-vel be kellett állítanom a venti szabályozást, mert idle 50%-on járatta a ventit amikor 30%-on is elég és így semmi hangja. Játékok alatt se megy fel ebben a nagy melegben 62 fok fölé.
-
-
-
CJ3
senior tag
válasz
diegho #13476 üzenetére
Az Asus-é 6870 ha nem hatjtod alapon automatán 15% on pörgeti............
Az szinte semmi a VTX 6850-et 35%, körül hajtotta az alapszabályzó, szóval vesd össze
És az sem volt hangos, a gigánál nem tudom mik az adatok..........
Az is igaz biztos ha már megveszel egy + hűtéses karit, vagy meg gyárilag magasabb órajel stb, annál már kisebb az esélye a hibáknak.
A Gigánál is valószínű valamelyik kezdetleges kártyáról lehetett szó -
alibaba78
őstag
válasz
diegho #13439 üzenetére
Erdekes, hogy ezt meg tudtad keresni, de 6850 teszteket nem talaltal. Esetleg arra szamitottal, hogy vki itt a 6850/70 topikban tesztelte az osszes 6850-et? Btw, nem tudom mitol egyertelmu, hogy a haz a sajat dobozan van?! Nem kell a kerdesekre valaszolni, koltoiek.....
(#13438) GeneraL_XTX: A a piros hdd lockokat leszamitva semmi sem derul ki a kepbol. Meg csak nem is nagyithato, de igazad van.
Mindegy, befejeztem. Meg a vegen kotekedesnek veszitek.
-
lsc
nagyúr
válasz
diegho #13439 üzenetére
Volt már ? Nagy különbség nincs köztük.
-
mikromanus
veterán
válasz
diegho #13356 üzenetére
Aha. És a foltozás felfed még pár új, eddig nem létezó apró hibát csak hogy generálja a következő patcre az igényt
A friss patch bevezetése korai stádiumban nem minden esetben éri meg a kockázatot. Különben sem hiszem, hogy sok olyan módosítás van benne, ami az én gépemhez érdemben kell. Ilyen eyefinity és egyéb kacagtató ötletekre nincs kereslet nálamAzért megsasolom mi a havi újdonság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest